33

Анонимен

преди 13 години

Dilma Ruseva e pleshiva ot rojdenie

32

До 31

преди 13 години

Ами мисли същото, а именно че името й е Дилма Петрова Русева - българка с габровски корен. Това е.

31

мелодия

преди 13 години

до 29 - Ние, българите можем да ръководим страната си , стига НИКОЙ да не ни пречи / справка - историята на България /

30

Миро

преди 13 години

айде глупостиблагодарение на нея Бразилия е разрастнала корабостроенето си от 500 работници през 90те до над 40,000 днес. Тя се е борила за въвеждането на задължително минимално местно съдържание на петролните платформи на Петробрас които иначе е щяло да бъдат строени някаде в Китай и внесени.В момента Бразилия е 6-та в света по корабостроене!!!

29

Анонимен

преди 13 години

"НИЙ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ НЕОБХОДИМИТЕ КАЧЕСТВА ДА РЪКОВОДИМ ТАКАВА ГОЛЯМА СТРАНА. НАЙ-ДОБРЕ РУСЕВ ДА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ."Това, че 21г страната се разграбва е, защото има много оФци като тебе!

28

Анонимен

преди 13 години

Miro е абсолютно прав. Чудно е как някои тук у нас не го разбират.

27

Анонимен

преди 13 години

"Жената се казва Дилма Русева."А тя какво мисли по въпроса?

26

Миро

преди 13 години

Научи се да правиж разлика между факти и даване на акъл. ФАКТ е че баща й си е сменил името на ПЕДРО, и че госпожата никога не се е наричала нито Петрова нито Русева колкото и да ти се иска на теб. Разбира само някои Български думи, а в България крака й не е стъпвал явно тъй като не познава брат си (баща й също никога не го е виждал) който е от първия брак на баща й. Жената е просто 1/2 Българка 1/2 Бразилка, толкоз

25

бг

преди 13 години

НИЙ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ НЕОБХОДИМИТЕ КАЧЕСТВА ДА РЪКОВОДИМ ТАКАВА ГОЛЯМА СТРАНА. НАЙ-ДОБРЕ РУСЕВ ДА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ. ТОВА ЧЕ НЕ МОЖЕМ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ ДА ОПРАВИМ СОБСТВЕНАТА СИ *** ГОВОРИ ЗА ОСТЪР ДЕФИЦИТ НА АКЪЛ И ЕЛЕМЕНТАРНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ.

24

Анонимен

преди 13 години

Егати гнусния родоотстъпник. Смрад...

23

Анонимен

преди 13 години

Ти като уж живееш в Америка кво даваш акъл на нас, българите, които живеем в България и правим нещо за Родината си, за разлика от теб. Не ни давай акъл, щото не искаме "акъл" от теб, който си избягал от България. Поне си трай. Баща й дали се е "преименувал" според твойте приказки няма никакво значение. Името му е Петър Русев и е роден в Габрово.

22

Miro

преди 13 години

Пояснявам че госпожата, коята май е идвала в България 1 или 2 пъти, никога не е била Дилма Петрова Русева, защото е била родена (от майка Бразилка) когато баща й вече се е преименувал на Педро Русефф

21

Анонимен

преди 13 години

Жената се казва Дилма Русева. А баща й е Петър Русев от Габрово.

20

Miro

преди 13 години

Баща й е БИЛ Петър Русев. Преименувал се е на ПЕДРО Русефф (Pedro Rousseff) през 30-те години когато пристига в Бразилия. Тя е родена през 1943 и баща й е дал името Дилма Вана Русефф.Друг е вапроса че не говори и грам български език, и май е виждала България 1 или 2 пъти.Живея в Америка от доста време и името ми на всеки документ е така както ми е дадено когато съм бил роден в България, с ОВ накрая.И аз искам тя да спечели ама айде да не замазваме истината

19

Анонимен

преди 13 години

Абе, ***, те много българи са родени извън България, в емиграция, но са си ЧИСТИ БЪЛГАРИ. Например комунистът Георги Пирински от БСП е роден във Вашингтон, а е българин. И *** и моного други. От друга страна много *** (може би като теб) са родени в България, а плюят Родината си и не се смятат за българи. Ахмед Доган, Лютви Местан, Юнал Лютви и цяла сюрия подобни от т.нар."малцинства" са родени в България, пък се пишат "турци". Ти сигурно си от тях.

18

Анонимен

преди 13 години

Баща й е габровецът Петър Русев. Цял свят знае, че е българка.

17

Адиос, Рио.

преди 13 години

Името й е точно Дилма Петрова Русева, защото си е българка. А баща й е стопроцентов Българин от Габрово.А ти, родоотстъпник смешен, *** в някой *** си избърши сополите и си изтискай пубертетските пъпки.

16

Miro

преди 13 години

Името й е точно Дилма Русеф, родена е Дилма Вана Русеф (Dilma Vana Rousseff) в Бразилия

15

фен на футбола

преди 13 години

национализация от дуранкулак до резово незабавно. само тогава народа ще се успокои донякъде.

14

Анонимен

преди 13 години

"ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ-реве за национализация."Или национализация или палеж и кой накъдето му се иска! Все пак ако ще се спуска завестата, трябва да е след справедлив финал!