252

ros

преди 13 години

Май ще се казва " заслужава си " zasluvawasi.bg

251

Спонги

преди 13 години

Как не се засрамиха. Винаги ли трябва да има начело човек от бившето ДС. Желев беше отгледан от ДС десидент, Петър Стоянов - агентВиктор, Първанов -а гент Гоце. Премиерът е милиционер, заместникът му и той милиционер, Б.Димитров-доносник. Кога българите ще осъзнаят, че трябва да избират чисти духом хора. Първанов е едно от проклятията на България.

250

Анонимен

преди 13 години

давай първанка,много ще са след тебе.айде пишете ***.

249

абвг

преди 13 години

Първанов нали си е тарикатче, усеща, че идва "сервитьора" и трябва да се плашта сметката за 20г. лапане." АБВ" и какво ли не, ще измисли Бай ти ***, за да спаси кожата.

248

RACHO

преди 13 години

KRASTYU OCHTE EDIN GAZOMIINIK I KLAPAN NA NALJAGANETO

247

nabludatel

преди 13 години

ей такива троянци като теб, ни докараха до това положение, и да не можем да се нарадваме на хубавото време ,както му викаш ти.Ти ако нямаш мнение по темата ходи се разкарвай навън да ти дойде акъла ,то само това ще ти е.

246

Гоцето

преди 13 години

ГОЦЕ Първанов прави нов бърдак със стари *** като него! СРАМ НЯМАТ ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ! Много е сладка политиката, когато забогатяваш на гърба на народа. Те не знаят какво е да работиш. На Гоце и синовете му кой ще потърси произход на парите, а те са много- над милиард и то в чужбина. Енергийната мафия работи за него, Румен Овч., Кадиев и др.

245

Troyanec

преди 13 години

Айде стига бе м**** му стара, чухте преди две години за аген Гоце и само това ви в устата! Като не ви изнася не го гледайте и си гласувайте за интелектуалеца д-р Бойко Борисов! Такова хубаво време, седнали да ми се занимават с глупости и да злоратстват. Само злоба в тая нация ей, за това сме на това диридже!

244

Милен

преди 13 години

А защо ли този проект се обяви сега ?....след конгреса на БСП?...като че ли Гоце Първий изчака да види дали ще му постелят червен килим към трона на партията. Просто поредният бивш лидер на партия, който след отказ на партията да му се поклони доземи отново след края на държавният мандат, решава че тази партия вече не е достойна за Негово Величество, и просто трябва да направи нова такава.Еххх... защо ли вместо да менят партии тез наши любими политици......просто не сменят държавата...

243

Анонимен

преди 13 години

266 много добре и вярно обрисува Господин Първанов. Пропуснали сте обаче неговите определено мутренски забежки. Той е един бащица на мутренската престъпност в България.

242

Анонимен

преди 13 години

Гоце много лъжеш бе бате :)преди да станеш Президент беше пръв противник на НАТО, сега си за НАТОкълнеше се, че агент не си бил, дори декларация подписа - пак лъжа се оказатвърдеше, че подсъдимите Миланов-Стойков не ги познаваш - а като писаха в доклада на ОЛАФ че са ти спонсори, призна че ги познавашкато гръмна склада в Челопеч и 2 дни те нямаше, излъга че на лов за лисици не си бил, - оказа се че си бил, дори снимка излезее как да ти вярвам, кажи ми как?

241

киро

преди 13 години

Е много ясно че ще има партия кви са тез овартанки,лапне ли някой кокалчето не го пуска само дето тоз е в кюпа с ДПС и ПСП ,само дето ще каже че мисли за бъдещето на БГ и др простотии ,но никога няма да забравя как го избраха за последния му мандат с репотажите в турция налепени плакати и като ги питат хората кой е те не знаят нищо само номерчето на бюлетината

240

Анонимен

преди 13 години

100% VQRNO 266

239

COPY :::))))))))))

преди 13 години

Представител на ъндърграунда е самия агент Гоце., който кой знае защо се счита, че е далеч от него. Този човек е от долните обществени слоеве, ниското чело ни напомня и за шопски и динарски черти. Брахицефарен череп. Гъста коса и перчем обект на специална гордост на потомствения селянин. Приближени очи с прикрита ненавист. Сключените вежди (синефризия) говорят за известни умствени проблеми, а доста от чертите му са на професионален лъжец и интригант. Този тип необичайно много обича макиажа: пудри се, вчесва се старателно, фиксира си перчема, подрязва си веждите, парфюмира се обилно, но май рядко се къпе (вроден патерн от селското минало). Името на самото му родно село е по шопски грозно и отвратително Сирищник, каквото и да значи това. А името на баща му издава помашки (или турско-***) корени. В детството, естествено, пълна бедност. Нужникът е на сто метра от къщата. Комсомол. Маркс. Дядо Благоев. Але-е-ен мак самотен нейде-е-е. Психичните подбуди са свързани главно с...Прочитане на целия коментар желанието за скъсване със срамната селскост (пейзанизъм), от която Гоце се срамува. Вербуването в Държавна сигурност за него е механизъм за надмогване на досегашната му ъндърграундска същност (и битие), навлизане в мечтаната градска среда на столицата. Става много активен социалист. А, както е известно, тъкмо социалистите и комунистите прегряват с увлеченията си по социалната справедливост, по равенството между всички другари и другарки, по преклонението си към пролетариата (ъндърграунда), от който произхождат всички техни лидери от Лайпцигския херой и до сегашните им фаворити от арестите и от свинарниците. Като агент Гоце става Мата Хари. Тоест започва да служи и на още господари от Запад и от Изток. Сближава се много с други агенти Сава, Бор, Мурад, Димитър, Тервел, агенти от ДАНС и др. Гоце има много хубава дружба с Н.В.Цар Киро и Н.В. Царица Костадинка, със Сумиста, Чвора, Гурлата, Трактора и даже със самия Дон Цеци.Основни черти на Гоце са: мнителност, отмъстителност, простотия. Подобни хора стават за учители по трудово обучение, фелшери, снабдители, футболисти, пазачи и куриери. Но Гоце има още ясен вождистки комплекс. Любимата му песен, : разбира се, е Аз съм Гошо хубавеца и... Интернационалът. Най обича да създава граждански обединения за възраждане на нещо. Това нещо в крайна сметка си е комунизъм, както знаем всички.

238

Анонимен

преди 13 години

Много ми е интересно тези хора ... и президента и премиера ... знаят ли че БЪЛГАРИНА ГЛАДУВА В МОМЕНТА ...или иззад черните стъкла на лимузините светът е розов ?Жалки изчадия са нашите политици.

237

Анчев

преди 13 години

Язък, че всички от тях претендират, че са образовани хора, а не могат да разберат колко са изхабени и опротивяли на народа си!!!

236

гражданин

преди 13 години

Първанов, Плугчиева, Кр.Петков, Камов, Калфин и още известни ни имена от прослувутите преходни години. Как не ги е срам да застават пред мизерстващите си сънародници и да говорят поредните обещания за светло бъдеще?!! ОМЕРЗИТЕЛНО!

235

възмутен

преди 13 години

За разлика от създателите на всевъзможни партии и проекти, които живеят като петролни шейхове, изучиха децата си по чужбина, запасиха се с по няколко имота и построиха за себе си...преди комунизма, а сега демокрацията с всичките й блага, докато за народа останаха само задължения и напразни надежди, че с трудови доходи може да оцелее в Родината си! ОТВРАЩАВАМЕ СЕ ОТ ПОРЕДНИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ! МАЛКО ДОСТОЙНСТВО И СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЯМА ДА ВИ Е ИЗЛИШНО, ЗАЩОТО ЗА ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИИН НЕ СТЕ ИЗЛИЗАЛИ ОТ ВЛАСТТА И ТОЧНО ТОВА НЕ ВИ ДАВА МОРАЛНО ПРАВО ДА НАРИЧАТЕ СЕБЕ СИ АЛТЕРНАТИВА!

234

възмутен

преди 13 години

Направиха каквото трябва, за да доразрушат БСП и да отвратят нормалните хора от политика, а сега - нов проект. Няма вече будали да вярвят, освен наредилите се около софрата на проекта за поредния пост! Проектите не се ядат, с тях мнозинството мизерстващи българи не могат нито да си платят сметките, нито да нахранят и изучат децата си! За разлика от създателите на всевъзможни партии и проекти, които живеят като петролни шейхове, изучиха децата си по чужбина, запасиха се с по няколко имота.

233

Анонимен

преди 13 години

Ейййй тея хора няма ли кой да изтрие от лицето на България...