61

Турчинн

преди 13 години

? Нещо смислено ще последва ли?

60

друг турчин

преди 13 години

Личи си, че си недочел! Проверката приключена!

59

Турчинн

преди 13 години

Преди бивало така но не и сега... Класациите дето са направени от европейците или американците все презират Т-я а и ти знаеш обратно на много държави от ЕС Турция не заема пари от МВФ а европейските инвеститори все предпочитат Т-я но не и Б-я иначе как си обясняваш 600 лева минималната заплата в Т-я а в противовес на това някъде 250 лв в Б-я!

58

53

преди 13 години

do tur4in.v balgaria ima tri partii za koito samo mentalnite devianti 6te glasuvat-bsp,dps,abv!!!!

57

друг турчин

преди 13 години

Турция е доста по-напред от България в класацията за подкупи.

56

ghost

преди 13 години

dokato muslitat ot dps beha na vlast ,te sa6to nazna4avaha svoi hora-pomaci,tur4ee6ti se ***,tatari i eni4ari.vsjka vlast vla4i sled sebe si svoite beneficianti.no nikoj vlast ne e krala tolko mnogo kolkoto trinata koalicia.vsi4ki ot dps i bsp sa za otstrel v tunela,bez da zabravjme nemladia milioner.

55

Турчинн

преди 13 години

в Т-я за работещите в държавния сектор няма изпитателен срок, започваш работа и се пенсионираш оттам!

54

extr3m1st

преди 13 години

Браво! Веднъж да прочета един смислен коментар в тоя сайт!Защото въпроса, не е в това, че на ДПС им пука за директора, на едно училище, или за някоя друга чиновническа длъжност..целта отново е да се създава изкуствено етническо напрежение.. целта е да се докопат пак до власта по ВСЕКИ възможен начин...

53

един българин

преди 13 години

а нещастници що пишете минуси, дан се познахте и вие там ако ви нтересува точно мога да напиша за кого става въпрос а кат сте същите други ще пишат за вас скапаняци такива, предатели на българия

52

Турчинн

преди 13 години

В Б-я има три партии за които вече разум имащите български граждани няма да гласуват а тия са : ГЕРБ,АТАКА и за съжаление ДПС!

51

Аз

преди 13 години

Изчетох всички коментари до момента и си задавам въпроса какъв смисъл имаше да сменяме тройната коалиция, след като сме съгласни ГЕРБ да постъпват по същия начин. Няма смисъл от избори, след като всички крадат и назначават свои хора... Нали уж това беше партията, която ще работи за България и няма да позволи корупция и шуробаджанащина. Не оспорвам факта, че предишните постъпваха по същия начин, но нали ГЕРБ излезе с позицията, че те са по-различни от всички до момента и при тях няма да има задкулисни игри. Какво излезе? Новият човек е също като стария приятелски, роднински и партийни назначения, консултантски услуги, имоти, винетки, банкови преводи и какво ли още не.Не коментирам конкретния случай, защото не се разбира основанието за отстраняването може жената просто да не се справя. Говоря по принцип. Не ме интересуват етническата или партийната принадлежност на учителите на моето дете. Интересува ме как ще си свършат работата. Ако смятат, че не си върши работата моля, отстранете я, но аргументирано, да не остава сянка на съмнение за причината; ако просто искате свой човек значи сте същите като предишните.Някой беше написал, че щом ДПС реват, значи нещата вървят добре. Искам да ви кажа, че ДПС не реват, изобщо не им пука от това, че един директор на училище няма да е от техните. С тази си реакция в момента ДПС информира етническите турци в България, за да предизвика протести и да постави още повече Бойковото правителство на тясно.

50

Жени

преди 13 години

Предварителното раздаване на въпросите просто няма как да стане! Още повече, че има интервю с кандидатите след писмения тест. Ако бяха политически назначенията на школски директори, нямаше да има жалби от провалени кандидат-директори, които са членове на ГЕРБ. Колкото до освободените без аргументи след 3 месеца директори - това е просто член70 от Кодекса на труда - изпитателен срок в полза на работодателя. Във всички държавни учреждения поне от 5 години назначават по този член.

49

един българин

преди 13 години

и аз съм ги слушал тия неща за слушкането от един *** който се обяви за гербер, ще останеш на работа ако слушкаш , така *** обясняваше а и беше омиткосал вече всички партийни групи ***, доста свестни хора си заминаха покрай него накрая го хванаха да краде кат *** а ввсъщност е изхвърлен офицер от армията на бг поради злоуботреба с алкохол

48

Калин

преди 13 години

а депесарите и бесепарите като назначават партийци, като ги захранват с публични средства .. не реват!партийци бивши или настоящи.. далавераджи и близки кръгове, да се лишат от достъп до публични финанси!!!регламен и рестрикции .. всичката партийна гмеж ..вън от публичният сектор!!болшевишка му - анадолска му работа!!верно на това се казва ***!!

47

М

преди 13 години

О, да, може да не са си ги купували дипломите....като се замисля мнозина от тях бяха държавна поръчка и "говориха много правилен български":)))

46

матрЯл

преди 13 години

Аз знам за кандидати за училищни директори,членове на ГЕРБ,на които предварително са давани въпросите от конкурсния изпит!!!!

45

Анонимен

преди 13 години

Какво доживях?!!!ДПС да говори за "назначаване на удобни"НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАГЛИТЕ!!!!!

44

Анонимен

преди 13 години

Тези политически рокади на управленски места са си нормална българска политика , който е на власт сменя предишните със свои членове и симпатизанти може и да е калпав ама да е наш човек БКП бе на власт до 1989г.и директори и началниците си бяха задължително членове на партията след 89г. дойде демокрацията но до ден днешен си продължава тази практика

43

Анонимен

преди 13 години

ma4kai boiko

42

TPE3BEH

преди 13 години

Що, при управлението на тройната ламя какви хора се назначаваха, че ми е много интересно?