7

До ЖИТЕЛ НА СМОЛЯН

преди 13 години

Евала брат, тва трябваше някоий да го каже, Смолян вече не е град, след управлението на Дора Янкова, Смолян по-скоро прилича на голямо зле подържано село в което безработицата е 35%!!!

6

един от Смолян

преди 13 години

Скъп и *** червен град, управлявян от най- корумпираната и некадърна кметица."Ще го асфалтираме напролет" - каза кака Дора. Живеем в Кабул, а не в областен град на държава, член на ЕС.

5

ЖИТЕЛ НА СМОЛЯН

преди 13 години

Абсурдите в Смолян са ежедневие, след като гражданите бяха принудени цяла година да живеят в обстановка близка до военната с ракопани улици и пълно безхаберие на местната управа в лицето на най "ВЕЛИКИЯ И КАДЪРЕН" кметски управник в страната Дора Янкова. Сега по добре да си купят по едни ски защото при този кмет и тази "АКТИВНА ОПОЗИЦИЯ" може изобщо да няма почистване на снега тази година. Като интересното е, че "ТОВА Е ГРАДЪТ С НАЙ-ВИСОКИЯ ДАНЪК ЗА КОЛИ В СТРАНАТА".Само ДОРА УРА!!!

4

ц.ц.ц

преди 13 години

Откак се помня снегът изненадва властта всяка зима !!! Винаги.

3

Анонимен

преди 13 години

"по стара традиция и тази година зимата ги е изненадала."То, както ГЕРБ финансира и подкрепя образованието, скоро ще започне да ни изненадва и гравитацията - "Я, глей, днеска пак има гравитация. Баси."

2

Анонимен

преди 13 години

тези пък като че ли не живеят в смолянско,ами на канарските острови. изненадали се.

1

Пора

преди 13 години

Изненадва ??? Да не би да идва лятото :)