425

Анонимен

преди 13 години

На 31 години съм, дано съм жив да го видя този от снимката в затвора.

424

Силно угрижен

преди 13 години

Предлагам за депутати за се избират само :1. Български граждани до 45 години2. Раждани в България !3. Неучаствали в масовата и подмасовата приватизация / заменки и пр. кражби4. Без роднини по ДС и шумкарска линия5.Освидетелствани в чужбина за психично здраве6. Ясно изразена сексуална ориентация - независимо каква ( скритите *** са зависими)Не знам дали обаче може да се намерят 240 подобни българи ....

423

до447

преди 13 години

Ако искаш гласуваи и с краката си,но Агент гоце нищо няма да направи

422

Васко

преди 13 години

Сладко беше , а Гоце? *** всичко си има край. А за партия - забрави. И 1 % не можеш да вземеш. Особено след като хората разбраха къв подмолен *** си.

421

анонимен

преди 13 години

кога ще се засрамят тези комунисти ще съм жив ли

420

Херд

преди 13 години

Виж сега - за обидите излобата си прав. Обаче това са само симптомите на една болест на обществото, а големия въпрос е причината на болестта. Е отговорът не е много сложен - ами помисли защо тук хората са такива, а в Австрия например не са? ѝми разликата е че тук бе извършен чудовищния 45-г. експеримент на комунистите и бе прекъснато естественото развитие на нацията. Като начало бе ограбена и избита т.н. буржоазия. Сега приятелю живеем в посткомунизма всичко което виждаш е плод на соца.

419

bizona

преди 13 години

slavito shte ni upravlqva we brat ...

418

Анонимен

преди 13 години

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО С ДВЕ РАЦЕ

417

Анонимен

преди 13 години

"ние за тая власт кръв сме проливали"бкп- бсп

416

кико

преди 13 години

Един селянин от Плевенско и Пернишки ***,а да ни е честито,ами Алексей,Ковачки,*** Янев,Митьо очите и още знайни и незнайни от обкръжението на това историческо иэкопаемо Първанов

415

Софокъл

преди 13 години

Тоя пък !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Въобще е забравил къде е ! Само след година ще бъде *** на историята, потънал в забвение близо до 23-те тома на Тодор Живков !

414

гей парад

преди 13 години

Голмайстори звучи наистина възбуждащо. Станишев пак ли ще ни разказва приказки за лека нощ?

413

Атака

преди 13 години

Като чуя от крадци и комунистически агенти за гражданско общество, то направо се побърквам!

412

Анонимен

преди 13 години

Двама селяни да обединяват гражданското общество???? Някои в тази държава се взимат насериозно.

411

Intelekt

преди 13 години

:) Да не би да сме анархисти ? Да не говорим за качества .... защото май най-доброто качество което намирам в момента е покриване на норматива за бързо вадене на маркуча от противопожарна кола до горяща сграда....

410

Калин

преди 13 години

ами ако искат да си бъдат животни.. да се хващат на гоцевите изгъзици!!!а гоце като си иска ромското.. да си ги взема в Русията .. *** ще ги дари с землища в някое друго резерватче ... да ги водят на баня в езерата от изгорял мазут!!

409

Fanfan Laleto

преди 13 години

Кой по конституция свиква референдуми бе отворен. Един човек може да решава сам в стаичката за гласуване или в тоалетната. В стаичката се избира каквото се предлага от кукловоди, т.е. изборът е най-малкото зло. Тука иде реч, че за някои хора гордост и предразсъдъци е само заглавие на роман. Преди човек за да се изправи пред хората трябва да си даде отговор на въпроса - имам ли качества, ставам ли? Какво зная и мога? И ако има достойнство - да си седне на ибания ***. След Левски такива липсват.

408

Анонимен

преди 13 години

а сега, *** имат глас. около 700.000. те нямат какво да губят нали така?

407

глупака

преди 13 години

трогателно. еле пък те ще те чуят...

406

Калин

преди 13 години

Гоце ако не заложи на *** ... нема кой друг да е!! кметове.. сеири.. панаири.. кебапчета и слави трифонов ... а бе маргинална му работа!!!