16

бат Миро

преди 13 години

Кръстоносните походи за какво са били правени? И как са ги извършвали?

15

Анонимен

преди 13 години

ЗАМИНАВАМ ЗА ИТАЛИЯ, А СВЕКЪРВАТА Я ПРАЩАМ В КОРЕЯ-ТАМ ЩЕ Е ЩАСТЛИВА. И ЩЕ ПОДАМ МОЛБА ДА ВЪРНАТ ЗАКОНА НА УЕЛС ЗА РАЗВОД ОТ 18 век ...

14

AБВ

преди 13 години

Посочи факти и доказателства, за да твърдиш това, което си написал. "ТЯХНАТА РЕЛИГИЯ" -както я наричаш- е християнска! Хората са изтрепани, но не в името на Бог (пише се с главна буква ако не знаеш), а в името на човека! Ако имаш в предвид инквизицията се запознай с историята преди да пишеш! Инквизицията е била последната инстанция, до която са прибягвали хората, за да получат някакво правосъдие, а не да бъдат убивани без съд и присъда (както е било по онова време).

13

.neutralen.

преди 13 години

браво днес.бг , тези статии често се срещат и доста от нещата сме ги чували,но на мене не ми пречи да се посмея отново.Напишете статия и за най-налудничевите съдебни дела......Бях чел някъде за много такива случаи,повечето от които в САЩ,случаи като съдене за настъпване по крака и т.н. ИМАШЕ МАЙ,не съм и сигурен в коя държава,една жена разлива Кола или кафе в заведение за бързо хранене,подхлъзва се и си чупи нещо,и после заведението и плати някакво обезщетение и т.н.Интересни са случаите...пийс

12

НЕрелигиозен

преди 13 години

Те Като-Лиците само си въобразяват че са като лици, всъщност са си като ***...В името на тяхната религия и техния "любвеобилен" бог е изтрепан повече народ отколкото са измрели от всички чуми, холери и т.н. взети заедно...ЛИЦЕМЕРИ!

11

Донита

преди 13 години

Статията е за точното място. Ако искате - вярвайте ;) ама не ви вярвам... Мога да поспоря за някои от изброените страни. По - добре подбирайте страните, за които пишете... така де някои по - рядко посещавани.Апропо... част от статията вече сме я чели...

10

ас

преди 13 години

"Този метод все още се среща и по нашите географски дължини, но няма юридическа стойност." .... хахаххаха че те селяните затва ли метат пликове с *** през прозорците и терасите :) :) :)

9

До : olori

преди 13 години

"някои от нас четат форумите от страните, за които пишете и знаят законите "?! Не знаех ,че така се учат закони...Знам,че е много важно за вас да се заядете с авторите,но поне ако не сте живели в дадената държава, приемете,че при някакви условия това,което е написано, може да е вярно!

8

AБВ

преди 13 години

Напротив, ако брака е само граждански си получават развод без никакъв проблем. Ако е брак с венчавка има условия, при които също могат да получат развод, т.е. да се обяви венчавката за невалидна. Информирай се първо преди да напишеш нещо!

7

лицемерно

преди 13 години

Начи са католици само когато им оттърва . Щото не съм разбрал католицизма да приема убийството на неудобни хора като особено богоугодно дело.

6

no name

преди 13 години

Ами италианците са католици и отричат развода. Затова има "развод по италиански" - с погребение:))))

5

olori

преди 13 години

Това не е вярно за Сингапур - тук хората си следват нормална процедура за развод и въобще не можеш да преминеш закона с някакъв си СМС. Не ви ли омръзна да пишете статии без да сте били в някои страни или без да сте наясно със законите? То бива простотия, ама това няма накъде....Свършиха се темите, та тази е най-актуалната за момента. Следващият път помислете, че някои от нас четат форумите от страните, за които пишете и знаят законите

4

AБВ

преди 13 години

Живях 7 години в Италия и това за чиниите и домакинската работа изобщо не е вярно! Голяма част от жените не ходят на работа а се занимават с домакинството и за тях това е удоволствие!Като ги попитат с какво се занимават те с гордост заявяват: "CASALINGA"! Това ме навежда на мисълта, че и за другите държави не е вярно! Засрамете се! До кога ще си чешете езиците с грешна информация! Дали и другите статии, които публикувате са толкова достоверни колкото и тази!?!

3

Анонимен

преди 13 години

А пък някъде все още практикуват ,,развод по италиански,, където след това има само едно погребенийце - и готово......

2

Анонимен

преди 13 години

От цялата статия се разбра , че целия свят е луд , а ние сме си наред .

1

lancelot

преди 13 години

Хубава статия !!!