8

00=00

преди 13 години

Тренчев да види какво правят французите!!. Ако беше техен лидер щеше да е разпънат на кола!!! . Но нали сме с робски манталитет , и шефовете на профсаюза са като нас!!

7

анонимен

преди 13 години

Никой не е упълномощил синдикатите да се договарят с правителствата за пазара на труда и никой не иска тяхната помощ,нямат никакъв авторитет,от техните договорки в момента страда целия български народ.

6

мелодия

преди 13 години

Всичко трябва да се решава от парламента,но за целта в парламента трябва да са хора,готови *на ползу роду* , както се казва, не да са там само за парларе

5

Анонимен

преди 13 години

НАП няма ли да провери от какво си живучкат кнсб и подкрепа ?

4

ЗЛОБЕН

преди 13 години

Тоз е по нахален от доган и костов взети задно. Крадец мръсен, кажи на народа колко стачки си организирал ,и на колко хора си помогнал !!. навежда се на всяко правителство за пари!!!!

3

Анонимен

преди 13 години

Не говори лошо за Тренчев политически некултурнико :))))))))

2

кака Пенка

преди 13 години

Тренчев ,прощавайте ,а вие колко спечелихте от тези диалози през годините ,люшкайки се ту на ляво ,ту на дясно, но никога не застанахте ,там където е мястото на истинския СИНДИКАЛИСТ!?

1

Анонимен

преди 13 години

От синдикати има нужда г-н Тренчев, но няма нужда от вас. 20 години спахте, протести нямаше, положенито ставаше все по - нетърпимо, а вие си траехте. Защо г-н Тренчев ? Каква беше причината 20 години да сте неми и слепи за проблемите? Защо точно сега ?