413

аз съм

преди 13 години

Най-голямата мафия в България, чийто връх е определен от двойката ЯНЕ ЯНЕВ - АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ иска законово да получи цялата власт в държавата!!!!! Господа манипулатори, не мислете че българският народ е глупав и лековерен! Г-н Цветан Цветанов е единственият дръзнал да се изправи срещу главата на опустошителната двуглава ламя и няма да се спре пред нищо - дори и пред бълбоча от скалъпени лъжи на Яне Янев, който освен за говорител на мафията за нищо друго не става.

412

Анонимен

преди 13 години

Няма ли кой да освидетелства Янев и да го въдвори далеч от опасни предмети

411

анонименс

преди 13 години

ей гражданина от Лозен ти си овчар и си и *** и ***!ти на кой пък плащаш заплата много си *** ***

410

?

преди 13 години

до 513Кой е тоя върховен апелативен съд, че се не сещам? И КЪДЕ точно ПОД стените са монтирани тези подслушвателни устройства?

409

анонимен

преди 13 години

Късоглед си Яне, мернал си нещо, но не си видял всичко. Не знам ,вече, кое е добро и кое лошо. Ама заприличваме на Туин Пикс. Много сови, много мишки.

408

1

преди 13 години

Незнам какво има и какво няма ама видях че нищо не става от тези.Цветан се *** направо.Толкова ми е противен с неговите клоунски неща,че ми идва да побягна към друга държава.Съсипаха народеца от мизерия.Само знаят да вдигат..осигуровки,данъци, сметки и т.н.,не ми се коментира чак.

407

Сапфиp

преди 13 години

Трактора президент, Янето премиер, другия *** Маргина - министър на МВР, а брат му министър на външните работи , той и без това си е в чужбина.Така ще ударим в земята камори, кози ностри и пр. смешни организации ,които за 200 години не можаха да се уредят с политици на първа линия.

406

Анонимен

преди 13 години

Всеки знае много добре, че проституцията и наркотиците нощно време се движат от таксиметрови шофьори. Може би най-голямата таксиметрова фирма в София е точно на Трактора. Тези неща ги каза и Едвин Сугарев. Трактора го даде на съд и загуби. Сугарев спечели и трите дела. Ужким Петров много знае и много е подготвен, голямо ченге, а не може да обори с факти един журналист. Да не говорим, че в неговия вестник Галерия бившият седесар Явор Дачков писа, че Филко Славов избягал в Германия от страх. И какъв предател бил Филко Славов, колко хора преди Трактора е предал. Как големият спец Трактора не можа да разбере, че Филко Славов е такъв предател?

405

Анонимен

преди 13 години

От пускането на Трактора изненадани бяха Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Аз не съм изненадан, защото видях как пуснаха Хамстера, видях как пуснаха другите. Дори се заговори директно, че Пенгезов е зависим и благодарен на Трактора.С решението си съдиите от Върховния апелативен съд на практика официализираха този слух. Такива съмнения се появиха през март 2010 г., когато се монтираха под стените на килиите подслушвателни устройства. Те записаха скандален разговор между арестуваните в акция Октопод Николай Велков и Пламен Стоянов-Дамбовеца. Дамбовеца, личният финансист на Алексей Петров, разкрива, че Пенгезов дължи услуга на организацията, тъй като с помощта на силовия застраховател става шеф на най-важния съд в България. През 2009 г. Пенгезов, който дотогава оглавява Военноапелативния съд, е избран от ВСС за шеф на Върховния апелативен съд. За него гласуват 15 от 25 топюристи, другите са против. По това време Алексей Петров е съветник в ДАНС.

404

до "КК"

преди 13 години

срамувам се ,че все още в РБ има неуки хора като вас .овчарите са на позитано,дето толкова години крадяха народа и обслужваха - октопода.

403

?!

преди 13 години

Не четох статията-просто поредния бълвоч на Яне! Стига вече сте му давали думата да ръси бисери и компромати! И кво цели да дестабилизира управлението, да влезе в политиката или ей така за отмъщение?!

402

тони

преди 13 години

по скоро пак бих гласувал за ГЕРБ, отколкото за този празноглавец.толкова е жалък и смешен ,че се учудвам кои са гласували за този ***.срамувам се че в народното събрание има такива хора.

401

Анонимен

преди 13 години

Не изключвам възможността нещо да се случи с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и премиера Бойко Борисов, ако топобвиняемият на България Алексей Петров се появи на бял кон.Имаше един висш прокурор Николай Колев, който се противопостави на бившия обвинител номер едно Никола Филчев и на Алексей Петрови и плати с живата си, така че не бих се изненадал да бъде посегнато и на висше политическо лице, коментира ексдепутатът от СДС Едвин Сугарев по бТВ тази сутрин.Според него пипалата на октопода в съдебната система все още са силни и това е причината бившата барета да е пуснат под домашен арест.Ако имаше правосъдие Филчев трябваше да е зад решетките поне заради две убийства едното е на Николай Колев, а другото на ямболската адвокатка Надежда Георгиева.

400

според мен

преди 13 години

Този Яне прекалява.Как може такъв "моралист" да съди и критикува,вместо да погледне себе си.Това е за мен -А. Петров отвръща на удара чрез Янето. Вече не е интересно,а дразнещо само да плюе. Защото игричките са му мръсни и долни.Всички видяха чии интереси обслужва Яне-то,каква "фурнаджийска лопата е

399

обективен

преди 13 години

Овчаров призна ли, че БСП е създала РЗС ? Призна си... Сами си правете изводите...

398

Анонимен

преди 13 години

Интересно, защо не коментирате истина ли е каквото се твърди а не кой и защо го твърди! Не подменяйте темата!!!

397

Анонимен

преди 13 години

Типи1но фашистско изказване! Защо не е отстранено!

396

Пчко ПТкин

преди 13 години

Най-крепостния селянин!

395

Анонимен

преди 13 години

ДАНО ИЗМРЕТЕ ВСИЧКИ *** И СЛУГИТЕ ВИ СЪЩО

394

Анонимен

преди 13 години

Янето замацал бенките с пудричка напоследък. всички снимки все с пудричка.