183

Взвод

преди 13 години

Подредете ги хубавичко социалистите. Няма нужда от превръзка на очите.

182

CHAOS GROUP

преди 13 години

ЗАЩОТО ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В СТРАНАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА ТЕХНИ. И НЕ ГОВОРЯ САМО ЗА ДЪРЖАВНИТЕ, НО И ЧАСТНИТЕ ПОСТОВЕ. ВСИ4КИ СА СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ГЕНЕРАЛИ И ВИСШИ ПАРТИИНИ ЧЛЕНОВЕ. НЯМА КАК...

181

Анонимен

преди 13 години

И аз гласувах за тях и съм все по-убеден че съм направил правилния избор ! :) Пак ще гласувам за тях. Ако сега бяха на власт БСП + ДПС щяхме да сме 100 пъти зле.Когато другите страни бяха във възход ние бяхме в криза, сега когато другите страни са в криза ние щяхме да сме в мизерия. България е страната с най-бедния народ в Европа и с най-много скъпи коли от глава на населението. Сигурно в Германия не карат толкова Mercedes-и. Какво е обяснението според теб ?

180

Dios

преди 13 години

Celta e Cvetanov da spre da goni prestjpnicite,za da mogat da si jiveiat i kradat spokoino...

179

Пропагандата

преди 13 години

От дълго време ме занимава въпросът за отговорността на пропагандата. За мен пропагандаторите, които успяха да консолидират достатъчно обществена енергия за ретоградните цели на мимикриращия комунизъм носят солидарно вина за яловия ни преход с политиците. Ролята на червената пропаганда е ясна на мнозина или поне на онези, които са готови да признаят истината за значението на червените рупори. Но на тях, както се казва, това им е работата.

178

?

преди 13 години

Защо каузата на антикомунизма в България понесе такива удари и в крайна сметка не може в днешно време да активира съпротивителните сили на обществото, което се оказва безсилно да се бори с метастазите на най-гъвкавата и оцеляваща форма на тоталитаризма? Само комунистите ли са виновни? Или пък само провалените политици на прехода, които я дискредитираха? Или има също едни дежурни провокатори, които с крясъците си отблъскват хората от каузата на антикомунизма?

177

I am

преди 13 години

Ti ne samo si razo4arovan , no si i lud...

176

БКП-БСП-ДС-РЗС-ДПС

преди 13 години

Журналист: Как виждате бъдещето на партията?Татяна Дончева: Бъдещето на БСП зависи от самата партия и от нейното ръководство. Ако социалистите гледат в една точка и най-вече ако ръководството продължава да гледа в една точка, БСП тихичко ще отиде в небитието. Няма друго бъдеще, каквото и да искаме и каквото и да говорим. Истината е, че до момента всички целокупно го правиха с мисълта как да се защитят.

175

Анонимен

преди 13 години

До 182:То и Трактора обясни, че е невинен.Не става само с обясняваници. Трябват доказателства.А доказателствата говорят сами против Цецо

174

Разочарован

преди 13 години

Гласувах за ГЕРБ но сега съм разочарован. Всички които познавам и които гласуваха за ГЕРБ заявяват, че повече няма да гласуват за тях. Това което прави ГЕРБ с техните безогледни кражби и лично облагодетелстване е геноцид над българския народ. Трябва да излезем на протест и ГЕРБ незабавно да подаде оставка. Единственото спасение за България е незабавно управлението да бъде поето от новото правителство на Алексей Петров.

173

Анонимен

преди 13 години

КРЪВ ПЛЮЯТ , ЧЕРВЕНИТЕ ВАМПИРИ СЛЕД КАТО ИЗЛЯЗОХА ФАКТИТЕ ТАЗИ СУТРИН...ТОВА Е ИСТИНАТА... КАК НЯМА ТИЯ ДА ИЗМРАТ БЕ....

172

Анонимен

преди 13 години

Снощи гледах и Шоуто на Слави. Дразни ме как се държи той и сценаристите му. Неможе да изкараш един човек престъпник, когато имаш само предположения без нито едно доказателство. Още повече, че този човек е с най-висок рейтинг по доверие. Яне Янев пусна едни обвинения, Цветанов излезе и обясни всичко. После Яне пуска други обвинения.. Ами то това е дразнещо вече ! В тая държава толкова много е крадено, че Цветанов е най-малкия проблем.

171

Анонимен

преди 13 години

То и Вальо-Топлото е професионалист! :)

170

Георги

преди 13 години

Според мен това вече е прекаленно ! На всеки му е ясно що за човек е Цветанов, може и да е взел някой друг "подарък", но кой не би го направил на неговата позиция. Може да е направил някой грешка, но със сигурност не е престъпник. Много пъти е доказал, че е сериозен в работата си. Според мен не заслужава всички тези нападения ! Аз го харесвам и му имам доверие. Харесвам го повече от всички предходни министри на МВР. А за сравнение с Р.Петков няма и място.. онзи наистина беше крадец.

169

Савата

преди 13 години

Ако Цецо е невинен ,защо Ламята Спаска го брани като орле.

168

Анонимен

преди 13 години

до 174:На мен пък ми изглежда много NAZI тази партия РЗС. Затова повече ми прилича да е издънка на другата издънка "Атака", която е изкуствено създадена за да обира гласовете на гласоподавателите на които им е писнало и от червени и от сини. Да ама не...

167

Анонимен

преди 13 години

Искам да разследват Президента,станишев заедно с брат му,Р.Овч.Р.ПЕТКОВ,Трактора,Антон КУТЕВ,мърлата ПАТРАШКОВА,олигарсите като ГЕРГОВсвинаря,също и приятеля му СЛАВИ ТРИФОНОВ.Всички министри на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ.

166

Анонимен

преди 13 години

Нека първо да разследват Р.Петков как с една депутатска заплата си е купил часовник за 20 000 лева , за другото му имущество не питаме/засега/

165

Станишев

преди 13 години

Аз тука виждам само един *** и тва си ти *** безроден.

164

Анонимен

преди 13 години

Р. Овч. нали си призна че те са създали РЗС