269

voodoo

преди 13 години

сещате ли се за междуз.войни 1 серия Нова надежда/ареста на А.Петров/ 2 серия Империята отвръща на удара/освобождаване на АП и вадене на компромати/ 3 серия Завръщането на джадайте /какво ли ще стане/

268

Gay komunist

преди 13 години

Gotin e......

267

za 277

преди 13 години

Tрактора оре Яне............................

266

Dios

преди 13 години

Yane v ludnica,komunistite v zatvora , BULGARIA V SHENGEN ...

265

Анонимен

преди 13 години

има да чакаte оставка на Цветанов.........то и на Гоце Първанов чакахме оставка дето купи на сина си мезонет в Париж за 700 хиляди евро, и на Станишев чакахме оставка дето назначи брат си за шеф на ДАИ и прибра 5 милиона.............ама няма

264

Анонимен

преди 13 години

TOQ QNE E EVREYSKI 6TION... NI6TO DRUGO. MN E VREDEN ZA BG

263

Анонимен

преди 13 години

Лудото пак изпраща!Абе Яне ти си бил голям *л!

262

Анонимен

преди 13 години

На фона на показаните палати и дворци за стотици милиони, просто е смешно да се прави проблем за 2 апартамента, от които за единия е теглен кредит с 30 г. погасяване. Това показва гьон суратлъка на тия палячовци, които станаха за смях на цяла България със смешното си хленчене. И най-интересното е че продължават като развалена грамофонна плоча да си въртят едно и също.

261

Анонимен

преди 13 години

Тия тумбаци от РЗС като няма за какво да се хванат се хванаха за 2 апартамента на ЦЦ, а според мене най-добре да се хванат за палците, щото тия дългоопашати лъжи ще доведат и до други дълги работи.

260

Цоцо Апартамента

преди 13 години

РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов Готово Яне, дай трактора назаем и ще я разорем тая пералня....

259

1

преди 13 години

Абе на Яне къде му е бенката ???

258

Макаров

преди 13 години

Интересно ми е как някой иронизират Яни Янев,Кого защитищавал на кой служил и тн. Ами много просто проверете дали е верно това което казва и ако не публично го заплюйте.Намирам връзка между трактора и тези от ГЕРБ един друг започнаха да си изкарват кирливите ризи-явно лицето е едно опакото друго.Съмненията остават.

257

anti

преди 13 години

prouchete atanas semov - toy e ideologa na yaneto, koeto shte izgori, kato bushon....

256

Анонимен

преди 13 години

Яне тебе няма ли кой да те гръмне. Уморихме се да ни занимаваш с глупости

255

D.VU

преди 13 години

TI SOL-TASHAK LI SI NA AL.PETROV ???

254

t-rex

преди 13 години

Абе, Яне как ти знае устата сега. Преди няколко месеца като вкараха твоя покровител А. Петров в ареста никакъв те нямаше да се появиш. Сега си много отворен, ама предусещам, че няма да е за дълго...

253

сзр

преди 13 години

И сега Яне Янев ще каже,ние не знаехме ,той не е от нас.От кои нас не е ????

252

XAXAX

преди 13 години

DA JIVEE ALEKSEI PETROV BRAVO NA 4OVE4ECA STRA6NA AKCIQ IM SPRETNA SQ NA GERB XAXAXAXA

251

сдг

преди 13 години

КАКВООООО, неможе да бъде от партията на ЯНЕТО да има такива хора, те всичките са чисти като ШЕФА и ходят да ПОДЛИЗУКАТ само на Г-Н Ал Петров. Ама как може да ги очерняте бе, сега Янето ще изкара още един КОМПРОМАТ само че срещу Бойко, по стар индиански тертип ще го вземе от Ал. Петров като му занесе КРУШИ, ГРОЗДЕ И ЕДНО ДУПЕ ЧЕ ЧОВЕКА СЕ ЗАТЪЖИЛ ЗА ПОСЛЕДНОТО.

250

РЗС

преди 13 години

Силвиян Жеков, активист на РЗС в Добрич, вече е осъждан за данъчни престъпления. За настоящото му престъпление - обсебване в големи размери, Наказателният кодекс предвижда от 3 до 10 години затвор. В момента човекът на Яне Янев е с наказателна мярка за неотклонение "подписка", казаха от прокуратурата.