63

някой

преди 13 години

До: попа (номер 55)Абе аз не знам какво разбирам и какво не разбирам, ама последна грижа ми е това да гласувам трябва ли или не трябва Турция да влиза в Европейския Съюз!Според теб значи, всичко друго сме си уредили и ни е цъфнало та вързало, само проблемът с Турция остана да ни боде очите така ли?Здравеопазването ли ни е наред? Че здравната каса ни смуче кръвчицата повече отколкото страховитите турци едно време? Че образованието ни се конкурира с това в Оксфорд или Кембридж ли?

62

Анонимен

преди 13 години

Време е да се обесишБих ти помогнал с удоволтвие

61

Анонимен

преди 13 години

България е между Аржентина и Уганда по бюджетна прозрачност. И още много неща.А вие чакате референдум, никой няма да ви го даде..... Наивници.

60

да де

преди 13 години

.... добре ще е ако успееш да проумееш , че тези на които казваш "капиталисти ***" са все същите ония комунисти или децата им ..

59

Емигрирайте!

преди 13 години

Ако все още има млади учени (в БАН и университетите) в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо *** е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

58

Не

преди 13 години

Не на 70 милиона фанатизирани,азиатски ислямисти в цивилизована Европа!!!

57

Анонимен

преди 13 години

Някой може ли да каже поне три нормални държави където се провеждат референдуми. За Швейцария всички знаем, но тя едва ли е добър пример за нормална държава. Но да речем, че става, остават още две.

56

Анонимен

преди 13 години

Без ОК от генерал-губернатира Уорлик НИКОГА референдум.Каквото и да се говори, БГ вече е продадена на НАТО и Турция.

55

Анонимен

преди 13 години

Те *** не сали зад гърба на розовата партия....

54

До57

преди 13 години

Бойко в този случай е прав,кой от Европа ,ще го интересува какво мисли българина,ние сме последната дупка на кавала.

53

Анонимен

преди 13 години

На Бойко му е през онази работа какво иска народа.Гласувайте си накрая той ще реши в полза на *** си господари.

52

войвода

преди 13 години

Хора, не е важно какъв е резултата от референдума, въпреки че едно време ирландците 2 пъти правиха референдум НИЕ ДАЛИ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕС, и чак на 2рия път бяхме допуснати. Ама това не го знаете, щото ви се поднасят избирателно новини. Разберете че в тая корумпирана държава е важно народът директно да решава някои въпроси, и това трябва да е първия опит в тая насока. Излизам встрани от конкретния въпрос на референдума, за да не обидя някой.

51

попа

преди 13 години

Абе "някой", защо се изказваш неподготвен по теми, които не разбираш? Войводите като правиха подписката искаха референдума да е заедно с изборите догодина, та да се похарчат само пари за допълнителни бюлетини - 10 бона макс. Стига сте пълнили темата с некомпетентни мнения и се замислете дали сте българи въобще.

50

Мандраджия

преди 13 години

Е, не си прав, поне забраниха понятието "Партията-Майка", лошото е, че сега се опитват да направят "Партията-БатББко" :)

49

Алф

преди 13 години

Аз предлагам да се проведе референдум озаглавен: "Трябва ли да се забрани на жителите на Мелмак да получават българско гражданство?"

48

някой

преди 13 години

Абе защо ни занимават с глупости не мога да разбера???Значи - първо за да провери ГРАО достоверността на подписката кой знае колко време ще мине и колко пари ще бъдат похарчени за проверката.Второ - да речем че накрая заключат че подписката е автентична, тогава трябва да насрочат референдум, и за този референдум още Бог знае колко пари ще се похарчат.А защо никой не инциира подписка за референдум да се забрани БСП като партия?

47

гуньо

преди 13 години

Интересно ми е колко време ще отнеме на ГРАО да провери 330 000 имена. Мисля че в следващите 5 години ще бъдат доста заети.

46

Язе

преди 13 години

Преди 20 години не знам как е било, ама язе чекам вече 2 годин да си ми платат едни пари дека през работно време съм ги изкарал. Капиталисти ***!

45

Язе

преди 13 години

Такъв референдум не би допринесъл по никакъв начин за нащо състояние на духа и материята. Тъй че нищо чудно да се проведе... Е така, в името на експеримента, да ни пробат, до колко че се вържеме и дали да има референдум, за нещо дека ни засега преко.

44

по спомени

преди 13 години

А преди 20 години референдуми се провеждаха всяка година на тема колко дни да се отработят ангария- т.е. без заплащане на комунистите . Работата е както обикнавенно по комунистически безсмислена , но затова пък задължително в събота и неделя... -))))