53

манго от факултета

преди 13 години

Искам да си плащам осигуровките, ама бат Боко Тиквата не ми дава! Това е дискриминация и ще осъдя България в Страсбург, за това, че не ми дава възможност да си платя осигуровките и данъците! Освен туй имам 3 къщи, а ми викат, че съм бил социално слаб, а аз не съм!

52

Анонимен

преди 13 години

тея на масата и да вдигат,и да не вдигат,все едноработника вече гледа да напуска кораба Титаник-България,няма бъдеще тука,само минало,всичко е минало и заминалобезполезно е да работиш и да се мъчиш в една пропаднала и пробита системаработиш и живееш като куче,накрая се пенсионираш със 100 лв и тея пари ти стигат да живееш отново като куче,както си свикнал цял животМЕРСИ!

51

Анонимен

преди 13 години

Вдигайте осигуровките, защото милиони "роми" разчитат на нас! :@

50

Дефинитивно може би

преди 13 години

Националния съвет за тристранно сътрудничество взе окончателното решение, което гласи: "Дефинитивно може би!"

49

Калин

преди 13 години

в случая на бг си е ОбразУвание .. при това с метастази по кутията!!!

48

мен

преди 13 години

до: БългаринобразОвание не се пише с УобразОвание и образУвание са две съвсем различни думи

47

Българин

преди 13 години

49 - то рейтингът на постингите ни показва кой е простият, прасе.

46

Анонимен

преди 13 години

"...че съм учил твърде много, ако бях останал ***, щях да стана ушев като тебе, да си барам колесникът на самолетът по цял ден и ..."Е ти си учил, учил, та преучил мойто момче! Пък и частник казваш че си бил!!!Тц, тц ... ако е вярно, то затова хората пищят и бягат от България, че такива отпадъци като тебе и министри и премиери станаха!

45

Анонимен

преди 13 години

народа май се е разделил на 2 отедна страна едни дето искат много по- големи заплати от средните за страната и дето се пенсионират много по- рано от другите па и после си работят щото са си млади и здрави пенсионери-- и другите дето от зор умирар преди или веднага след като се пенсионират. а някой няма и да се пенсионират дори да доживеят.А за баш шефа всеки знае на чия страна е !

44

Българин

преди 13 години

Ушев, щом вземаш заплата от моите данъци, значи съм ти работодател, както и всички ние, които РАБОТИМ, а не хъркаме в някоя патрулка.И в един момент ще ви кажем "***, вие не си вършите работата, а щом не си я вършите, няма да ви плащаме повече !!!" и тогава ще умреш от глад, защото освен да разхождаш униформата и да се навеждаш пред ***, за друго не ставаш, прасе.

43

Българин

преди 13 години

42 - той хъхрякът токът си не плаща, ти искаш осигуровки да плаща. Да не говорим, че няма и смисъл - защото тия *** *** много преди годините за пенсия, от мръсотия и вродена напълноценност. Достатъчно е да им спрат издръжката - на всички, които са годни да работят.И още една важна мярка - спиране на пенсиите на всички работещи пенсионери. Щом вземат заплати откъде-накъде да вземат и пенсии? Щом пенсионерът спре да бачка, пенсията му се въстановява.

42

до Българин

преди 13 години

Евала мой човек!Само така с гнусната ***,живееща на гърба на частника!

41

Анонимен

преди 13 години

ХАХА КЪВ РАБОТОДАТЕЛ СИ ТИ ВЕ ХАХАХАХ

40

Българин

преди 13 години

38 - там е проблемът, че съм учил твърде много, ако бях останал ***, щях да стана ушев като тебе, да си барам колесникът на самолетът по цял ден и да рева за по-голяма заплата, да се пернсионирам млад, здрав и прав и да си гледам кефът.А ти, прасе, няма да се зъбиш на работодателите си, защото на нас, нормалните хора в един момент ще ни писне и ще ви изринем при ***, където ви е мястото.

39

Анонимен

преди 13 години

всеки да си плаща осигуровките! ама абсолютно всекиняма ***,няма ушев - всеки да си плаща

38

Helzo

преди 13 години

Вчера чух едно култово изказване на Станишев, което колкото и да го ненавиждам тоя ми прозвуча изключително добре. "Европа прави стратегия 20 20.България прави стратегия Ново 20".

37

до 38

преди 13 години

ти ушев ли си ?

36

Българин

преди 13 години

... защото какво се получава сега?1. Чиновничката, дето не е внесла от джобът си нито стотинка осигуровки, взема пенсия - за наша сметка.2. Ушевото прасе, което също не плаща осигуровки, си бара оная работа до 45 и се пенсионира преди да му се е прошарила косата, че и 20 заплати накуп получава.3. Гнусният хъхрещ *** на практика се песнионира на 18 - цял жевот "работи" социално слаб или "самотна майка".4. Заради 1, 2 и 3 работещите и плащащите ще са принудени да работят докато умрат.

35

Българин

преди 13 години

Проблемът може да бъде истински решен само при следните условия:1. Ушеви и чиновници да започнат да плащат осигуровки - ушевите да плащат повече, щом се пенсионират на 45 години.2. Демонополизиране на осигурителната система и премахване на елементът задължителност.3. Спиране на пожизнената издръжка на гнусните *** - докога с парите, които хората внасят за бъдещата си пенсия, ще хранят тая гнусна ***?4. Който не се осигурява, ок, но никаква пенсия.

34

хм

преди 13 години

35,Ще се окажеш прав.Паричната маса е една и съща.Само се чудя някой друг освен внасящите - схваща ли го?