100

чукча

преди 13 години

О свещенна простота!!!!!!!

99

чукча

преди 13 години

Аве люхман със люхман извини ме но се казва льохман ама карай да върви,ми те рускините са живи македонки ве,както и Датчанки , Шведки , Финландки , Рускини , Сръбкини ,Холандки , Украинки и т.н.т. ----сите во са македонски девойчиня.Ха,Ха,Ха.

98

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Един *** с инициали "k" тотално оплюл българската жена и вие му се кефите и плюсове му слагате - хайде Петьо бляда го разбирам, но вие... -наистина този сайт не е нормален...

97

Gipsy

преди 13 години

Абе и трите са грозни.

96

g n d 1943

преди 13 години

Kak<v e tozi konkurs ot 9 kandidatki?Kolkokrasivi jeni ima v Pirinska Makedoniq i tova,4e ne sa se qvili na konkursa ne zna4i ,4e tova sa nay hubavite.Samo ot Petri4 i rodata ni kakvi krasavitci ima!V Blagoevgrad kakvi krasivi blondi ima.Pove4e glasnost za konkursa i da vidim dali makedonkite sa grozni!

95

Анонимен

преди 13 години

Съгласен съм, но и с мъжете в БГ е така. За да се оформи хубава нация е нужен векове естествен отбор. А ние за 50-60 години комунизъм от произволно кръстосване сме се поразвалили.

94

Анонимен

преди 13 години

Специално тази рускиня е ГРОЗНА. Избрали са я само заради екзотиката - защото е рускиня и мяучи. Не виждам какво толкова и е хубавото на физиономията. Носът и определено не е руски, трябваше да е леко чип, а този е увиснал. Момичето в дясно е много по-хубаво.

93

Tiberii

преди 13 години

Хърватките са по-красиви от сръбкините, а българките са прекалено надменни без да има видима причина :) .

92

Петьо-Руснака

преди 13 години

Браво пич прав си на всичките 100%.

91

д-р Хаус

преди 13 години

Толкова хубави жени на толкова малко територия рядко се виждат. За сръбкините съм съгласен. Не знам къде обаче ги видя тези хубави датчанки и шведки като нито в Стокхолм, нито в Копенхаген видях хубави жени. Да не говорим за Холандия. Друг въпрос е ако си падаш по тлъсти руси крави. Тогава си прав - много по-класни са от българките, все с такива да ти връзва!

90

k

преди 13 години

Браво на рускинята , за всички български овце мога да кажа , че митовете за Българките , че са най-хубави ги има само в БГ. Само люхманите които не са излизали в чужбина вярват на това. Датчанки , Шведки , Финландки , Рускини , Сръбкини ,Холандки , Украинки и т.н.т. са в пъти по-хубави и много по-класни от Българките. Ако не бяха рускините - 1/3 от Българските мъже щяха да са девствени още :)

89

Анонимен

преди 13 години

много ви е порното майче....

88

ДО 89

преди 13 години

Е къде ги тия за по 10 лева бе тарикат,дай ги и на мен и аз искам да *** за по 10 лева....всеки ги е виждал,всеки ги е купувал ама като искаш да ги барнеш никой не ги знае къде са....

87

Анонимен

преди 13 години

1 са сръбкините. С нетърпение чакам да се върна отново в Београд. Красиви, интелигентни и не се *** наляво и надясно за по 10 лв както българките.

86

Анонимен

преди 13 години

ужасТ *** и грозните създания!

85

lex

преди 13 години

Ne i e bilo lesno da spe4eli :)"Общо 9 момичета се явиха на конкурса"

84

демокранта

преди 13 години

Какво разбираш под "наточена"??!?! Варени турски дънки тип потури и остри ботуши от магазин Хит 10, 1 тон евтин грим и черна коса с бели кичури, изправена на преса с няколко вафлички за обем ????? Това е абсурдна гледка за всяка бяла държава!!!! Това е анти-красота, това е кич! Малко са жените, обаче, които си дават сметка , колко бостански изглеждат в действителност! Кралят е гол!

83

Yahoo_GR

преди 13 години

lel kolko kandidatki sig e bil taen konkurs :D

82

.!.

преди 13 години

Що,не вярваш ли?

81

П

преди 13 години

Като % българките са по-красиви от англичанките...И по-грозно облечени от англичанките не съм виждала също..наистина се обличат да им е удобно.. може би така трябва да е.. Но ела да ги видиш на парти какви са наточени.. Просто си имат TK & max магазин-страхотни модели на ниски цени... Шъ ги стигнем скоро!!!