18

BelAir

преди 13 години

И "I will servive" и "YMCA" са си гей химнове и то утвърдени за разлика от Гага. По въпросът за *** и хомосексуалистите само да кажа на онези със нескопосано-критикарските коментари в стил " балкански мачо селянин", че могат да си набият една *** пред компа за разнообразие и ако не им харесва да четат за "***" да пропускат статията.

17

гурбетчия

преди 13 години

Ако всички на този свят станат хомосексуалисти,как ще се създават деца?!Май тази секуална дезориентация и нечовешка простотия е по-лоша и от 2-рата световна война!Хората се самоунищожават вече без войни,"да са живи и здрави хомосексуалистите"!!!!

16

Неизвестен

преди 13 години

Чета и препрочитам, и все стигам до извода, че има много като Салиери, но Моцарт е един. Та в този ред на мисли все ми се струва, че ще доживеем да видим много Лейди Гаги

15

Имитатори

преди 13 години

Гаргата имитира пътя на Мадона, като естествено гарнира всичко с повече скандал, но само това няма да и стигне. Тази овца просто не става ! След точно 10 години никой няма да си спомни за това недоразумение.

14

Анонимен

преди 13 години

Това е народе гейзери , травестити, *** и всякакви други недоразумения ни забавляват от екраните и после защо децата ни изперкват.

13

Анонимен

преди 13 години

МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР

12

Dan

преди 13 години

Като гледам снимката се чудя какво ли има на стола та е извадил такава физиономия на приятна изненада....

11

:)

преди 13 години

Да, в Белград само тази песничка ще слушат :) Един Белград остана в цяла Европа, навсякъде се претъпкало от гейзери и подобна извратеняшка *** !А Лейди Гарга... тя е грозна и за травестит дори !

10

ceco

преди 13 години

Аз пък си мислех, както Съселът или It's raining men, но не и I will survive. :)

9

Сори, ама тук сър

преди 13 години

Елтън Джон малко се е поизхвърлил. Песента на Глория е актуална вече 30 години, докато бъдещата песен / не казвам,че ще стане хит / на Лейди Гага тепърва ще се доказва . И ,честно казано, едва ли ще прескочи и една петилетка тази песен Born This Way.

8

Анонимен

преди 13 години

Точно за педарюги става въпрос. Стига сте ни занимавали с проблемите си. Нашите си ни стигат.

7

Неизвестен

преди 13 години

Някои от вас изместват темата. Не става въпрос за ***, *** или гейове, наричайте ги както искате. Става въпрос за музика и качество на музикалния продукт. Та в този смисъл Сър Елтън Джон май се е пообъркал малко, но все пак е човешко да се греши.

6

Анонимен

преди 13 години

bravo,samo taka iskame vseki den statii za pederungeli

5

Неизвестен

преди 13 години

Сър Елтън Джон май е казал това в момент на умопомрачение.

4

Ийст 17

преди 13 години

Доста от световните изпълнители са с нетрадиционни ориентации и то не само в сексуален аспект и какво от това ? А ако Елтън и Мадона и Гага са масонски изпълнители то значи масоните имат много добър вкус ! Отлично ! Сега ще кажеш, че и Куйн са масонски продукт ? Сигурно целият Кралски музикален колеж е масонски продукт. Ко знае.....

3

Съселът

преди 13 години

Ъ? А аз винаги съм си мислел, че нашият химн е Y.M.C.A. на Village People.

2

Ха-ха-ха ... !

преди 13 години

Няма как да не се уважават и хвалотят помежду си. Първо и двамата са певци на масоните. Второ и двамата са с нетрадиционна сексуална ориентация.Разлика все пак има и тя е в това, че геят е добър певец, докато Гаргата просто грачи .... (:

1

Nobody

преди 13 години

Промоцията ще е в Белград.