148

123

преди 13 години

KONFISKACIA.SIRACI I STARCI IMAT NUJDA OT DOMOVE!!!!

147

123

преди 13 години

Предлагам селото да се разрастне и да го направим град!Всеки който желае да си построи къща там.

146

Тони

преди 13 години

как така узаконяване?! утре ще си построя в/у магистралата виличка. после узаконяване и магистралата да ме заобиколи. незабавно събаряне трябва!!!

145

Анонимен

преди 13 години

отново ЦИРК !

144

Чук

преди 13 години

Конфискация ... СЪБАРЯНЕ .... и собствениците да платят събарянето !!! Само така има някакъв шанс, на тази територия, наречена България да се появи респект пред закона !!! А това с почивните бази ... забрави. Или някой съдия ще прочете "правилно" закона или следващото правителство ще размисили ... но резултатът ще е един - връщането им обратно на собствениците ...

143

Кадастър Иванов

преди 13 години

Имали сме си ново село, пък властта и всичките й институции не го знаят. Интересно тогава кой е по-безхаберен - институциите или "строителите на нова България". Последните със сигурност са направили нещо и то се вижда "от хеликоптер", друг въпрос е с чии пари, по какъв начин и т.н.

142

Bo

преди 13 години

Ще е много хубаво сега "съборетините" в това селце да се конфискуват с всичко вътре. Но не да докарат булдозерите, а да станат санаториуми или спортни бази.

141

Всезнайко

преди 13 години

Замисляли ли са се главите ви как се прави ново село в РБългария ??? Не нали :) Аз ще ви кажа...съгласно глава 4 от закона за селищни образувания с трайно живеещи над 50 човека...е така де..там са 54...в община Любимец е пусната подписка за такова през 2000 г с искане за придвижване на процедурата. А нашите деди когато правеха села кого питаха..бат Бойко ли? Решаваха къде е плодородна земята и строяха...сега обаче има села с по 2 къщи...тях ги има на картата, а това с 54 нови пречи..на кого ли?

140

DeDe

преди 13 години

Ще им ги узаконят ,вместо да им ги конфискуват и глобят.Това ми прилича на филм,оня ,Али Боко и 240- сете разбойника от народното събрание.

139

hasan

преди 13 години

Ми в страна от 4-я свят се случват такива неща, какво толкова

138

степан

преди 13 години

ПРОВЕРКАТА Е ВИСША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ,ей сега ще се разбере на кои от нашите са законни и на кои ненаши са незаконни постройките на язовира,ПОСТРОЕНИ НА ИЗКЛУЧИТЕЛНО ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ,както каза някой

137

Анонимен

преди 13 години

ДО 138 НЕ НЕСЪМ БИЛ ТАМ ,САМО БАБА МЕЦА В ГОРАТА НЕЗНАЕ КОЙ Е БИЛ ТАМ

136

Всезнайко

преди 13 години

пропуснал си нещо важно...и 2/3 Свиленградчани...да споменавам ли имена ? Та господин Анонимко с пост 136 давай го по кротко ! За да го знаеш...убеден съм бил си там ...

135

Всезнайко

преди 13 години

А най ме кефят инсинуации и жалки вопли на хлапачки в журналистиката...открили "топлата" вода и търсещи сензации. Как да ги светне човек че така не се правят нещата...дори и тази снимка от горе не е от тоя язовир...смеха е пълен ! Стандарт показа вилата на Росен Киришев, но написа че е на Тенчо Василев. Ето това е тайната на заблудата..пуска се мухата от кутията на Пандора и се гледа сеир. Завист и злоба.,..това остана в България. Другото стойностното отдавна я напусна - защо ли?

134

Анонимен

преди 13 години

МИНИСТЕРСТВО НА ВЕСЕЛБАТА НЕ ЗАКАЧАЙТЕ , КЪДЕ ЩЕСЕ ВЕСЕЛЯТ ХОРАТА ,ПОП ФОЛК ПЕВИЦИ ГЪРЛИ ВСЯКАКВИ , НАПИСАНО ОТ СВИЛЕНГРАДЧАНИН

133

работещ

преди 13 години

Ето, бе драги сънародници, сега ще ги узаконят, за да си плащали данъците. Поредната буря в чаша вода. Могъщият бат Бойко разтърсва лошите корумпирани митничари и друга гад, та да пуснат някой лев за бюджетчето, може и за общинките. Голяма драма и много голяма справедливост ще настане.

132

Всезнайко

преди 13 години

Не само че знаят държавните органи ами на 6.6.2000 влиза в сила кадастрален план официално одобрен от МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ и обнародван в държавен вестник ! Лично шефовете от София Иван Цацов и покойната Светла Гебрева пуснаха тока и водата на селището! А от 3 год е сменена с нова и цяла ВиК мрежа както е и ремонтиран пътя с Европейски пари...табелата още си седи на пътя. Общинарите се карали...дрън дрън...лично Хасковската кадастрална служба направи кадастъра...кой се прави на *** не знам?

131

Toby

преди 13 години

Samo taka ... :)))

130

Неизвестен

преди 13 години

Егати тайната! С вкус на отлежала шльоковица!

129

нагли

преди 13 години

Корупция,безнаказаност и нагли мафиоти до сега командваха институциите в държавата. Добре че дойде на власт Борисов за да разкрие всичките им далавери. Сега един на друг си прехвърлят топката. Пък президента 7 години спаи прикриваше номерата им а сега се прави на загрижен за "цялата истина ". Тези соц. номера не минават вече др. Първанов.