24

Анонимен

преди 13 години

боже втори след герб те герб няма да спечелят нито пък костовите боклуциПак нагаждачески статии пишете журналистчета жалки. Да втълпите на хората че герб пак ще са първи. Ама няма да са. Големи изненади ще има на местните и президентските избори. Ще видите *** ***

23

KU4E

преди 13 години

Интереса е важен не хората! Двадесет години в политиката не му ли омръзна на бей Иван не знам!

22

Анонимен

преди 13 години

Костов сред българския народ,политици,журналисти и тнт=цвете сред ***.

21

луд

преди 13 години

Не е ли време да се издигнат личности, а не сбирщина от политически ***.

20

Анонимен

преди 13 години

Честно ,да си призная, ако не ги познавах , първия ми прилича на ***, а вторя на гей. И тез хора ще оправят България ,.ДА, ДА.

19

Анонимен

преди 13 години

допълнение към коментатор 14 да каже и какдари детската градина която превърнаха в съмнително престижен колеж където е на ясла сега

18

БОТЕВ от ПЛОВДИВ

преди 13 години

Първо да ви напомня че Иван Костов е избран за първи път като депутат от Пловдив.Лично съм гасувал за него преди 20 години.Гърневски ще го запомним само със смяна на имената на улиците и камъните пред сградата на БКП.Лошото е че за пореден път града ни е опитно зайче на местно ниво,за взимане на национално решение.Пловдив е син град,но с разумно население.

17

Анонимен

преди 13 години

колко пъти този мерзавец ще се пробва в изборите неможа ли да разбере че пловдивчани неса тези наивници за които ги има че неговото време мина и нека да гледа дане загуби и тези позиции които има защото на всички им писна да го гледат и слушат как лобира за определен кръг от хора в образованието и спорта и благодарение на техните протекции пред голям кръг от лобита още е на политическата сцена дори и в областният парламент на пловдив

16

Еврокомисар

преди 13 години

Иван Костов- Черний человек с чорние делами

15

Анонимен

преди 13 години

Пловдивчани ще гласуват за ГЕРБ, като носят по една бала Бойков ***!

14

Анонимен

преди 13 години

Този мошеник Спас Гърневски и той ли ще се кандидатира?Първо да каже как дари почивните станции на Пловдивския съвет и Комунални услуги в Приморско, на бозавия Иван Костов, а после да тича за кокалче!Мошеници а се натискат за "сухото".

13

p

преди 13 години

ГЕРБ отдавна загуби позиции в Пловдив, ще им е много и 4-то място. Жалко само, че СДС и ДСБ използват толкова изтъркани лица за кампанията си, лично за мен, това не е много обнадеждаващо.

12

kk

преди 13 години

СДС и ДСБ да се върнат в недалечната 2001 година и да си спомнят как спечелиха "вота" и защо!От комунисти пак ли станаха демократиКостов преди дни се провали във Варна и реши да се пробва в Пловдив!Ако паметта на пловдивчани е слаба,нека да си ги подкрепят!Не съм за коалиция между БСП и останали червени партийки,най-малко за ГЕРБ/ГРОБ,но е крайно време да има "гражданско движение",което с идеите си да сложи край на това "менкане" на някакви пари,между всички "стари муцуни"!!!

11

От Общ. Пловдив

преди 13 години

"Ще участваме на изборите с амбицията да бъдем втора политическа сила и да участваме на балотажа". Спас Гърневски пишеше стихове. Сега го е ударил на вицове.

10

velofan

преди 13 години

Вместо Синя коалиция по-добре да се пишат КРАДЛИВА коалиция...

9

Сталин

преди 13 години

Начело е Ванката Костов.

8

hrana za vsi4ki

преди 13 години

ти можеш ли да четеш? всъщност явно да четеш можеш, явно просто не разбираш. Я прочети пак заглавието и статията и после дай пак!

7

куклен театър

преди 13 години

СДС и ДСБ - куклен театър за бавноразвиващи се!

6

ха

преди 13 години

Очевидно сините са отчаяни.А що си мислят,че ГЕРБ ще е втори?След тия изцепки и суровата зима която иде ГЕРБ губят тотално позиции.

5

Сталин

преди 13 години

Напротив не ми е симпатичен Сергей Станишев.Друг виден другар ми е по-симпатичен.