141

Богати ЦИГАНИ

преди 13 години

Ами излиза че богаташите в България са абсолютни ***... харесат си местенце оп строеж... ама на кой е имаш ли право да стоиш хич не им пука... а и защо да им пука държавата ги е оставила да си развяват байрака както им падне... Кофти само че бедният българин го гледа това и си мисли... той ли е единствения балък в тая страна че спазва законите?

140

ЛЮБОПИТКО

преди 13 години

ЗНАЧИ *** бордеи по София трябва да ги махат, защото са незаконни, а тези палати на най-хубавите места край София, които са още по незаконни, не могат даже да влязат да ги проверят, едва се осмелиха да ги облетят с въртолет -- един летателен час струва 3 000 лева на данакоплатците.

139

Анонимен

преди 13 години

АМИ АКО ОБЩИНАРА Е ЗАВЕЛ ТАМ НЯКОЕ МЛАДО ГАДЖЕ...?

138

Анонимен

преди 13 години

нап там няма да летят защото в баровските квартали са конкурентите, а в гетата - гласоподавателите

137

Мъдовски

преди 13 години

множество луксозни имоти, които се използват, но нямат валидно разрешение за ползване и изобщо не са декларирани пред общината. Е Общината спала ли е? Нека да обясни как еди - кой - си започнал да строи палат, а ни кметът, ни един общинар не били забелязали това. А кой даде разрешително за вода, електричество? Филан Кишията!

136

Анонимен

преди 13 години

един добър проектант може да изчисли колко струва един подобен имот!тухли,цимент,керемиди,басеин,работна ръка,ел.,вик,шпакловка,замаска,теракот,мрамор и т.н.Лично аз от 10 години се опитвам да си довърша виличката но с заплата не става бързо.

135

пилот

преди 13 години

НАП да полетят над хилядите незаконни къщи, бараки, колиби в *** гета, където мегавати ток горят за наша сметка, а думата данъци е непозната

134

Мъдовски

преди 13 години

Ти явно не правиш разлика между деца с увреждания и изоставени деца. Едните са отритнати от родителите си и са оставени на грижите на обществото. Другите са с множество специфични увреждания, за които трябват специални лекарски и физиотерапевтични грижи. Споменах и за постоперативна рехабилитация. Децата са деца, и те трябва да ходят на курорт и да получат ласка и глътка радост.

133

Анонимен

преди 13 години

Абе да шарат по 100 бинки глоба на бюджета и да пътуват. Не са случайни хора да са се уредили така.

132

гацо

преди 13 години

не си хабете киросина ,данъчните нищо няма да направят.абе защо не им вземете билети на данъчните за полета.иначе трябва ние да им го платим.

131

ПОКАЗАТЕЛНО

преди 13 години

Това само в България го има строиш незаконно после узаконяваш престъплението.Този случай ще бъде много знаков затова каква политика ще води ГЕРБ от тук насетне. Дали ще узаконява престъпления или ще ги наказва!Ако реши да ги узакони нова дава *** и ясен сигнал на малкото честни хора останали в България да се махат от тук защото са *** и който се опитват да живеят по правилата.Това ще е и повратната точка в която много хора от средната класа ще застанат срещу правителството. Така че Бойко, Цветанов помислете преди да удряте рамо на 200 300 богаташи / престъпници!

130

Борец за равноправие

преди 13 години

Няма равенство в тая държава. Ако на всеки му бяха дали възможност да поработи по три години като митничар до сега да сме задминали Швейцария.

129

Анализатор

преди 13 години

Данъчна амнистия е спасението за пълнене на хазната. И вече няма да има , ама виж сега ти в минало времее ...........

128

ВР

преди 13 години

Процедура в ЗУТ за узаконяване няма , освен за построените преди 1987г. Друг е въпроса дали ДНСК и НАГ ще си затворят очите за това илил онова .Като знам как ДИКОВ и Калинов са въвели задължителна допълнителна частна такса за всичко което се иска и особенно за тези случай ще си препълнят касичката. За тях това е време за беритба. Да им е жив и здрав приятелчето им Б.Б. че прави такива акции

127

А сега де ?

преди 13 години

Този израз е взет от речника на премиера. Той артикулира с още един, и с осем думи.А бе ти да не си доц. Борисов ?

126

79

преди 13 години

ТОВА КОЕТО СЕ ВИЖДА ОТ НЕБЕТО СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО ОТ ЗЕМЯТА .ЗА ЧИЯ СМЕТКА СА ТЕЗИ РАЗХОДИ.И НА НАЙ-МАЛКОТО НАСЕЛЕНО МЯСТО ИМА ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ НА КОЙТО ТОВА Е РАБОТОТА .МОЖЕ В ОПРЕДЕЛЕН СРОК ДА ДАДЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ И НАЙ-ВАЖНОТО ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ТЯХ ЗАЩО СА ДОПУСНАЛИ ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ .АКО ПЪК ТЕ СА ДАЛИ ИНФОРМАЦИЯ ПО ЕНАРХИЯ НА ГОРЕ ДА СЕ ВИДИ КАДЕ СЕ ГУБИ ВРЪЗКАТАВСИЧКИ ТЕЗИ СА ПОЛУЧАВАЛИ ДЪРЖАВНИ ЗАПЛАТИ ..ВСИЧКО ДРУГО Е СЛЕДСТВИЕ И СЕГА В МОМЕНТА ТОВА СА ФОЕВЕРКИ ..

125

xaxa

преди 13 години

Болно ми е.Много ми е болно.Какви бяхме, а в какво се превърнахме.Тежко ми е!

124

рибар

преди 13 години

Колкото имота събориха в рибарското село, толкова и сега ще съборят!

123

Черноглед

преди 13 години

Както каза вчера Ревизоро - претоплена стара манджа. Изпускат парата от плебеите, че градуса на народната "любов" се е вдигнал опасно. Арести и затвор - това иска да види народът, но до там няма да се стигне. Миналото на всеки БГ политик е в кацата с ...ната. Кой е слуга на ДС, кой мутра, кой кредитен милионер, кой "бизнесмен" с партийно куфарче...Няма да има оправия НИКОГА в тази страна.

122

Анонимен

преди 13 години

Не е правилно да ни занимават с пропуски в работата си от НАП!Нима всеки от нас трябва да занимава народа с несполуките си в неговата професия?Всеки трябва да работи усърдно и да не вдига шум-точно както са го направили тези наглеци,построили си палатите..