41

Аз

преди 13 години

Мисля, че малко повърхностно гледаме на нещата. Задай си въпроса защо точно в източна Германия е изпратен баща й и дали е изпратен точно от църквата или от други служби, което би обяснило и липсата на досието й. Църквата е един от методите за свалянето на социализма. Нали точно затова Папа Йоан Павел бе избран - защото е поляк.ПП: До 43. Ако спрема да си избираме политиците по деколтета и по мускули ще бъдем една идея по-добре от сега.

40

Петя

преди 13 години

За бабешката еротика- никой не я беше питал! Една фирма за бельо си беше направила шега и на билборд главата й беше поставена върху нечие друго тяло!!!

39

Анонимен

преди 13 години

hahahah prezidenta gi razdava tez otlichiya kato topli banici :D

38

Анонимен

преди 13 години

Тая преди време доста се беше поразголила на едни плакати и показваше бабешка еротика. Не й отива на възрастта.

37

Масрафчилов

преди 13 години

Бе че две воини подкрепяхме Германия е факт . Ама че акъла на политиците не доиде също е факт я манафинът Ердуган сега надига глава да покурява европа и наще политици се чудят как да си подложат задниците в купом

36

Юлия

преди 13 години

Ама за питам за всички нещастници, които или нищо не са направили за България, или са й навредили, и на които Първанов раздаде ордени! А обръщението "***" въобще няма да го коментирам - от само себе си се разбира колко са ти акълът и възпитанието.

35

Шушляков

преди 13 години

Ажела ще се разтуши малко у нас колбоя Боко . Като стара активиска на консомола на ГДР . Ажела е родена в Хамбург но църквата командираова баща и в источната част да служи така тя се отзовава в ГДР и започва да се вдъхновява от идеите на коминтерна . Факт е че само неиното досие в щази не бе открито говори за това че е програмирана . Днес ще се накара на Боко после той ще се прояви и тя ще си тръгне . Ще спечели Германия а ние пак ще сме прецакани . (колбои=жиголо)

34

РПГ-7

преди 13 години

Хубаво ще я награди с орден Първанката, но госпожа Меркел да си спомни, че 2 войни бяхме плътно до тях /и го отнесохме/ и да развърже кесията малко и за нас, стига е хрантутила мързеливите гърци дето само ядат, пият и се е...т, а после лежат под маслините. Както отбелязват пишещите /и то с право/, при посещенията от този род на Льонката Брежнев за България имаше милиони тонове нефт и хиляди метра куб. газ безплатно, а от Запада само потупване по рамото и разтягане на локуми!!!

33

Анонимен

преди 13 години

В програмата на Ангела Меркел са предвидени среща "на четири очи" с премиера Борисов, разговори между двете делегации и съвместна пресконференция, съобщи БТА.EСТЕСТВЕНО ТОВА Е ПРОПУСНАТО В СТАТИЯТА ПО ГОРЕ ЗАЩО ЛИ ?

32

понеделник

преди 13 години

Коментарът на номер 1 ме разсмя---Спомних си как преди години някой бе откраднал дамската чанта на Ан Макгърк,когато бе на посещение у нас ---Що се отнася до визитата на Меркел-добре дошла,ако е за добро ---Малко са ми странни обаче *совалките* през последните няколко дни ---Ер Доган у нас,след това в Германия,през това време нашият Младенов-в САЩ,Горбачов събра световни лидери у нас---Дето се казва-разбуниха се духовете ---Остава да кажем *сполай ти Бога*

31

българин

преди 13 години

Много си ентосиазиран(а)! Само, не разбрах, защо се дистанцираш ок "***" като, от възторга ти относто ББто и Меркел си личи, че си червено, веоятно потомствено. И тъй като червените повечето са "селяци", не ми става ясно, защо се разграничаваш и от тях. А иначе, вземи да прочетеш, какво пише тук за комсомолката на ЩАЗИ Меркел и за пожарникаря от ДС, разтривач на Татовите уши - Боко. Това е. А иначе германците си я държат Меркел изкъсо, а вие - Боковите, ни се качихте на главата.

30

Анонимен

преди 13 години

Ама точно на пиене и ядене идва, за няколко часа само. Не че с тиквата не може да се види в Брюксел или да се чуят по телефона. А Брежнев като идваше намазвахме евтин нефт и газ покрай яденето и пиенето, а сега най-много да ни се скара бившата другарка Меркел.

29

Анонимен

преди 13 години

Доста подмазвачи ще се изредат днес, смях.....

28

Анонимен

преди 13 години

те ни плюят при всяка възможност, изкарват ни хора от първобитно-общинския строй, а ние пак ще им лижем аналния нерв...

27

Анонимен

преди 13 години

Ще изпаднат в умиление - Бате БоБо ще вика : "Ех, колко добре си беше при Тодор Живков", а Кака Анжи ще му приглася : "Ех, Ерих, Ерих".За неграмотните олигофренчета Ерих е малкото име на ГДР-диктатора Хоникер.Аналог на българския Тодор Живков - духовен баща на Бойко Борисов.

26

Анонимен

преди 13 години

Абе то медал СТАРА ПЛАНИНА добре ама, да не я нахраните с продукти, "Качество Стара Планина, 75% сланина и 25% месо".

25

комсомолска секретар

преди 13 години

Анжела и Бойко има какво да си кажат. Тя е бивша комсомолска секретарка от ГДР, а той бивш член на БКП!

24

Анонимен

преди 13 години

Комсомолката от ЩАЗИ ще се срещне с Разтривача на ушите на комунистическия диктатор Тодор Живков. Да живее "новото" време.Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия.

23

тука има, тука нема

преди 13 години

Пожарникарят: - На Волен Луфтханзата ще кажа, че съм против членството на Турция в Европейския съюз, а на Меркел ще кажа, че съм за членството на Турция в Европейския съюз.

22

Волен Луфтханзата

преди 13 години

Тъкмо Волен ще може да и се оплаче за Луфтханзата!