61

mao_dze_dun

преди 13 години

Ще ни разпорят *** - няма какво да се лъжем :)))

60

Мачкаме !!!!

преди 13 години

Бием и се връщаме в играта !

59

Анонимен

преди 13 години

пак ще е една порно-лирика,не ви е работа...

58

информиран

преди 13 години

:) въобще не го хваля. то си е за смях цялата обстановка в този отбор.А навремето какви футболисти имаше... мъжкари: Туньо, Златко Янков, Балъков, Стоичков... Днешните не могат да си разделят силиконовите чалгаджийки.

57

Анонимен

преди 13 години

абе стига си го хвалил Валерката защото и той не е по-стока от малката перука. Чалгаджии и пияници.

56

KU4E

преди 13 години

Днес ще видиме поредния резил, за съжаление, на нашите национали. Защо ли? Защото те в този състав не са играли. Много ми е тъжно, че нашите в чужбина играят, а в България и за България, нямат стимул. Даже някой като Бербатов и не искат да играят, защото са обидени! Простотията ходи по хората!

55

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам успех на уелските дракони срещу българските кенефаджии.

54

Анонимен

преди 13 години

Довечера Ганцовците че играят Ганкиното. Орото че го води с бело кръпче - юнака Лотар.

53

varg1

преди 13 години

Българи юнаци.Успех момчета.

52

Ужас

преди 13 години

От доста време насам няма "Национален отбор на България по футбол"!!! Това, което ще гледаме тази вечер, е шайка простаци, които не слизат от масите по дикскотеките, имат се за голямата работа, но са пълни мишоци и некадърници. Но те са в този отбор, и положението е такова, заради още по-големите *** от БФС!!! Този отбор трябва да се казва "Перуките тарикати и Сие" и да няма нищо общо с НАЦИОНАЛЕН!! Това е срам за България! Ама явно така ще е още време...жалко...много жалко...

51

dude

преди 13 години

уфф ами сега какво да гледам комиците по Бтв или нашите ? ? Незнам кое ще е по смешно хихи

50

Гошо Тъпото

преди 13 години

Не можах да..разбера,това тренировъчен мач ли ще е,или за някакво..първенство;защото нашите досега,все на.....майтап го раздават.

49

Анонимен

преди 13 години

dano da padnat nashite

48

Анонимен

преди 13 години

Мач ли щяло да има тази вечер

47

Прогноза за мача

преди 13 години

1' дузпа за България,огромен шанс за нашите2' изпълнение на дузпата - греда и топката с рикошет влиза в нашата врата5' червен картон за нашия вратар15' гол за Уелс16 пак гол за Уелс17' абе гол бе!25' червен картон26' автогол...и те такакрай на мача - 30 на нула и световен рекорд на Уелс

46

информиран

преди 13 години

Един вестник разкри защо Божинов не е в националния. Защото Валери спал с бившата на Ники Михайлов, което вбесило Боби, и накарали Матеус да не го вика в националния.Ако това е истина, то националният ни отбор е станал детска градина за синчето на Б.Михайлов. Но щом го пише, значи има нещо верно. Дим без огън няма. Валери и мамин Ники - бадженаци!

45

KOCTOB

преди 13 години

ей аз го постнах това вчера! бe карай, наздраве и честита победа на Уелс!

44

оптимист

преди 13 години

Bечер си взимам едно кило антидепресанти, нурофени, няколко приятели психолози и прочие, и се монтирам на дивана пред тв-то. За всеки случай ще си сложа малкия кухненски телевизор, щото терасата е наблизо. Ще заключа тъщата в гардероба за отдушник на почивката, щото ще падаме поне с три бройки от автоголове още до 5-тата минута. Ще изпием по кило водка още от 6 часа вечерта и смятам с това ще съм подготвен да издържа на "жестоката истина"-поне на психологическа основа! И помнете "българи юнаци"!

43

Прогноза за мача

преди 13 години

=

42

Прогноза за мача

преди 13 години

3' - 1:0 за Уелс. Heлeп aвтогол на Ники Михайлов след пускане на трeти смс зa Н. Лозанова.5' - Ерекция на Н. Михайлов предотврати сериозна опасност пред българската врата.6' - 2:0 - Райън Гигс.40' - 3:0 - Втори автогол на малката Перука след като едната мy топка падна във вратата. 61' - 4:0 - Райън Гигс.75' - Директен червен картон за Димитър Рангелов за говорене по GSM.83' - 5:0 - Райън Гигс, след хубава асистенция нa Живко Миланов.90' - Край на мача.