435

poohy

преди 13 години

Някои коментиращи наистина не ги разбирам. Все едно чета коментарите за стачката на лекарите - все за лекарски грешки се говореше, все за пълните им гуши и т.н. - та и тук същото. Хората се опитват да оправят нещата комплексно - всички знаем, че има нужда от това, дори преобладаващият недоволен тон го доказва. Нека да ги подкрепим. Нека да застанем на страната на свестните полицаи.

434

Анонимен

преди 13 години

Защото другите професии нямат служебно оръжие........ и се хвърлят под влакове, от тераси, или в най-близкия водоем....... И не им се обръща такова внимание.... всъщност най много самоубииства има сред безработните, не сред ушевците..

433

Анонимен

преди 13 години

От какво ти се потят задните части бе Айк.... от пачките дето ти снася контингента да не ги закачаш... или от неудобните седалки на колата... ела да бачкаш в леярски цех - и леярите и вие сте първа категория.... пак ще се пенсионираш рано и ще можеш да пазиш паркинга или да станеш СОТаджия...

432

Ченгета на мезета

преди 13 години

Айде да се трампим! Веднага идвам.... Само че нещо хем ревете че службата тежка, хем се натискате......

431

poohy

преди 13 години

до 359 - имах същия проблем, наистина няма къде да откарат пияндетата.

430

аватар

преди 13 години

А какви им са частните коли ?

429

poohy

преди 13 години

до 368 - човече, коя охранителна фирма ще наеме бивш счетоводител!!!!!

428

poohy

преди 13 години

До 396 - по тази логика трябва ли да приема, че стачката на лекарите е за да ни отвлече вниманието от проблемите в полицията?

427

Мене

преди 13 години

Защо процента на самоубилите се полицаи е висок? Няма такова нещо при други професии...

426

ленин

преди 13 години

цитат..когато един полицай взема три пъти по голяма заплата от един учител това еполицейска държава

425

poohy

преди 13 години

до 429 - бивши-да, ама от татово време.

424

ЕЙСИ

преди 13 години

НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ЧЕНГЕТА,ПОПОВЕ,ИКОНОМИСТИ,ЮРИСТИ,БОЙКО БОРИСОВ,ИВАН КОСТОВ,СТАНИШЕВ....

423

ЕЙСИ

преди 13 години

Всичкото това е забавно.В най-жалката и *** държава в ЕВРОПА,с най-гнусния чалгаджийски манталитет в СВЕТА...се противопоставят Бойко Борисов и бойкоборисовчета.ХАХАХАХАХ.....а как ми се иска да запукат,хей-така да се попострелят,щото те поне и оръжие си имат,пък и това,че разум нямат им е една обща чертица...КОЛКО СА ПОЛИЦАИТЕ,КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПО ЕДИН ВЪЗПИТАН И ПРИЯТЕН НАЧИН НА ХОРАТА,КОИТО ИМ ПЛАЩАТ С ДАНЪЦИТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ,КОЛКО СА ПОЛИЦАИТЕ,КОИТО НЕ УЧАСТВАТ В РУШВЕТАЧИЙСТВО,КОЛКО СА..

422

ликтор

преди 13 години

ГЕРБ губи много- полицаите са 60 000 ,а като се включат и семействата стават поне 200 000 негласуващи за ГЕРБ !!!

421

Айк

преди 13 години

Бих те поканил да порабитиш мъъъничко в нашата група! Да ти се поизпотят задните части, а и да ползваш малко от посочените от теб социални придобивки! Между другото год. ми отпуск е 40 дни! Всъщност защо наистина не станеш ти полицай, ама не къде да е, а в криминална полиция? Пробвай! Казват, че било готино...

420

ъ

преди 13 години

корумпиране *** сте, нищо не заслужавате проклети ушеви. И катаджии и всички останали, целия наркотрафик се контролира от ушевите и те прибират голяма такса от това.

419

Ристо

преди 13 години

Проблема е, че в БГ куцо и сакато навлече униформата, хора които не могат името си да напишат без грешка. Как да очакваш такъв индивид да те пази или пък да имаш респект към институцията?! Публична тайна е, че развитието в МВР е тясно свързано с *** на *** и даването на пликове под масата. ББ каза на лекарите, че ще дава пари само срещу реформи, но не каза нищо за подопечните на Цв.Цв. Половината щат на МВР трябва да се съкрати- няма нужда от тази армия безделници!

418

Ченгета на мезета

преди 13 години

Ами смени я бе АЙК, ела да караш влак, или стани моряк, или градинар.... или *** в някоя СОТ фирма,що не идеш? Щото няма 34 дена отпуска, няма поч. станция на МВР, няма МВР-болница, няма пенсия на 45 год, няма 20 заплатки при пенсия. Ако искате повече бензин за колите, повече права при самоотбрана, по хубави коли, по широки кабинети, по удобни и топли униформи за зимата - ще ви разбера ама вие просто искате заплати,не забравяйте че при една и съща основна и стаж хората вземат - 18%

417

DIMATA

преди 13 години

NE MOGA DA RAZBERA KAK MOJE DYRJAVATA DA NE MISLI ZA VYTRESHNATA SUGURNOST I DA DYRJI MVR V TOVA SASTOIANIE. A V SYSHTOTO VREME TAKA NARECHENITE KADROVI VOINICI KOITO OBIKONOVENO HORATA NARICHAT PROFESIONALNI TYPANARI, LENTIAISTVAY PO CIAL DEN, GUBIAT SI VREMETO PO KAZARMITE I NAKRAIA E POLICHAVAT PO 700 LEVA ZAPLATA ZA REDNI, A ZA EDNO CHENGE KOETO OBIKALIA ULICITE PO CIAL DEN NE SE POLAGA NISHTO. TOVA RAZBIRA SE OTNOVO GAF NA NEDONOSCHETO STANISHEV I NEGOVATA PASMINA.

416

Айк

преди 13 години

Т и не си достоен за отговор! Говоря само с трезвомислещи и възпитани!