262

koko

преди 13 години

Po princip i az vqrvam che Bolisov iska da promeni neshto ama za razlika ot teb mislq che mu se otdava-horata obednqvat a te bogateqtami to vsqko stado si zaslujava pastiraBoko ne blesti s koi znae kakvo ama i naroda mu

261

ДА БОГАТИ КРАДЦИ

преди 13 години

Проблема не е че има богати и бедни проблема е че не малка част от тия дворци са на хора които според регистъра са на по 400-500 лв. залата... тези хора живеят в къщи за по 1 000 000 2 000 000 лв. ...не плащат данъци ...крадат ток и вода... тн. и тн..По бтв. дадоха и селището на митничарите там картинката е същата заплати 500 800 лв. къщи за милиони... с олимпийски басейни в двора... та това ако не е доказателство че си престъпник не знам кое е!

260

Анонимен

преди 13 години

Не бой се, народе! Богати сме! Нека си говорят онези в Европата, че сме мизерствали. Ние знаем и можем! И на тях ще им покажем, ако пожелаят.

259

Анонимен

преди 13 години

И като ме обзе едно съмнение...Да не би целта на показването на имотите за милиони е да се разстрои напълно народът, да възроптае и сам да се заеме с правосъдие? Защото официалните отговорни органи изпитват неудържим страх от всесилните собственици и бягат по тъч-линията, или пък самите те са вътре в играта? Какво друго обяснение да търсим?

258

СМЕШНИЦИ!

преди 13 години

По принцип аз вярвам че Борисов иска да промени нещата за по-добро... но е очеваден факта че е безсилен пред хората с къщите на картинката липсват му и добри специалисти и експерти за една година се нагледахме на тотално некомпетентни хора на ключови позиции... просто НАП както и Цветанов са по медийните изяви но не и по действията... Иначе сега нямаше да гледаме снимки на имения а снимки на затворници! И сега какво ще им се молят да си платът данъците и тока дето крадат... иначе много лесно се събират борчове от бедните и пенсионерите.... СМЕШНИЦИ!

257

Valio

преди 13 години

И преди 1000 и повече години е било така, така и ще бъде винаги, който го може си го може, така би напрваил всеки или 99% от вас ако има възможност, така е устроен човека да бъде ХИЩНИК. И за напред мишките ще си завиждат а богатите подхилквайки се ехидно ще си замълчат ........ това е живота, или си вълк или си агне :)

256

Срамуващ се

преди 13 години

Защо сме толкова глупави и продължаваме да се връзваме? Ако искаха да направят нещо, щяха да си заснемат палатите, да открият на кого са, на държавна земя ли са, във вододайна зона ли са, да засекат доходите и /не/плащаните данъци, бързо да санкционират нарушителите според закона, без да вдигат шум и да ни показват картинки. За какво са толкова министерства, агенции и какво ли не? Ние ли да им казваме как се работи? Смешно, ако не беше тъжно! ЕС се видя в чудо; скоро ще ни изрита и то заслужено!

255

мале мале

преди 13 години

ех че била красива България от високо ,толкова красива и подредена.истинки рай.само че защо ли зад тези дебели стени на именията си същите тези богаташи осират всичко.

254

Анонимен

преди 13 години

Е и...?Сигурно са всичките имоти с акт 15, нямаш ли акт 16 - не декларираш имот и живееш спокойно, без главоболие и "излишни" плащания на данъци и такси...

253

Селянка

преди 13 години

Значи така -аз будалата да работя като вол ,да ям суха коричка хляб, да спестявам за даначните и да чакам пенсия на куково лято, тези господа сякаш от господа пратени или хванали господа за шушлика стоят големи замаци и то незаконни.А ние сме най -големите ***.Хора какво чакаме къдеса вилите и мотиките.

252

za 260

преди 13 години

Abe shebek, tez palati sa postroeni s kradeni ot nas pari. Kyde tuk zavistta ?

251

човек

преди 13 години

герб се заиграват с българското чувство наречено завист . я не сакам да съм добре , сакам вуте да е зле . вижте ги тези богати как живеят , и повечето хора се хващат , само дето няма нищо да влезе в бюджета . показват палатите и всички цъкат - брей много мошеници . що трябва да са богати , не може ли да са бедни като мен ? тъпо . а вдигат вноски за пенсия , възраст , пари няма за здраве . някой да е чувал за отвличане на вниманието ? това правят , мъгла за да скрият некадърността си .

250

???

преди 13 години

Това са демократите, които управляват в България. За да имат тези палати, едни умници доскоро, а някои все още викаха и викат "Долу". Не схващате ли, че вашето Долу им построи тези палати с пари откраднати от нас.

249

Анонимен

преди 13 години

Този пък, камили! За какво са му? Спомням си, че на екскурзия в Египет местни предлагаха на младите жени от нашата група заплащане с 5 камили срещу секс! Да не би пък...?

248

Анонимен

преди 13 години

Всичко е толкова ясно и просто. Държавата и гражданското общество липсват!

247

Д

преди 13 години

ВСИЧКО ТАКА ЩЕ ОСТАНЕ ,ПОТУЛЕНО ,ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ , АКО Е НЯКОЙ ЧЕЧЕ И КОЖАТА ЩЕ СМЪКНАТ ОТ ГЪРБА ,НО ТЕЗИ БОГОВЕ НЕ , ТЕ И ПАРАКЛИС СИ НАПРАВИЛИ С ИМЕНАТА СВЕТЦИ - КРАДЦИ НЕ ДОСЕГАЕМИ , ЩЕ ПОЖИВЕЕМ ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ НАП ОТ ТАЗИ РАБОТА,

246

Анонимен

преди 13 години

Аз съм разочарован! Толкова басейни и не се говори за нито един крокодил, отглеждан от нашенци. Срамота!

245

Анонимен

преди 13 години

Има нещо нередно и смущаващо в това по телевизията да се предупреждава къде ще са следващите акции с хеликоптерите. Сега да се готвели по Черноморието! Случайно ли е? Не че могат да скрият къщичките, басейните и зоопарковете си с камили, тигри, лъвове и др. екзотични животни, но сигурно ще имат време да поуредят някои формалности по документацията си, да платят тук-там по общините и да се свържат с прочути хлевоусти адвокати.

244

до 246

преди 13 години

Метро не точен пример - сам избираш дали да го ползваш. Енергото , водата , тел.,въобще комуналните разходи са схемата по която се източва страната от чуждестранните бандити.

243

smqh

преди 13 години

kvi filmi si gledal we tapan 4uva6 li sa kvo govori6 .....