76

Клоуните на България

преди 13 години

Тези са върхът.И общинарите, и фин. директори и замове от траспорта.Комунизмът свърши. Каква почивна станция?Тези вече се уляха тотално.Герджиков и сие са направо са прокурор.

75

56

преди 13 години

Г-н Каролев е консултант по продажбит,а не по покупките.Той тизии неща ги разбира.Щом е против закунуването,значии купувай.Правилно са решили гласувалите "за"

74

Колт

преди 13 години

Е кво стана в тоя общински съвет бре? Герб и БСП гласуват единодушно как да потрошат нашите пари. Горките хорица от Градски транспорт трябвало да си почиват, ама на евтинийка (на далавера демек) и за това ние трябва да им напазаруваме база. Ами те и хората от моята фирма искат евтина почивка бе хора. Айде като ще се правим на социални да бъде за всички. Та в този контекст нека общината ми отпусне и на мен парички за едно хотелче, в краен случаи да ме освободи от данъци за периода на изплащането му. Що ще дискриминират и мен и служителите ми? Нали по Конституция всички сме с равни права. Значи база за всяка фирма, финансирана от общината.

73

`001

преди 13 години

Иначе на Каролев само едно не му харесвам - от грешната партия е. О тдурга страна ако беше минал на друг фронт пак нямаше да ми хареса...

72

УФСЬ

преди 13 години

защо искат въобще да се купува нещо, що не спрат приватизацията на Галатея.от една страна продаваме почивната база на децата на София в Савафово, от друга купуваме нещо там в Ахтопол- справка сайта на СОАППак игричка нещо май, а?

71

1

преди 13 години

... защото и 14-те поземлени имота са в изключително лошо състояние, което едва ли би позволило летуване в тях. - интересно какво ли означава това...

70

дърта брокерица

преди 13 години

Той нали е съветник по икономическите въпроси,поне такива негови интервюта съм слушал многократно. Понеже внимавах,какво се случва с неговите прогнози,установих че всичко,което той прогнозираше да се провали имаше впоследствие голям успех .И обратното. Само че царя следваше неговите съвети и ни "оправи" преждевременно.

69

Анонимен

преди 13 години

уважаема г-жата като заговорихме за "червени ***" надявам се сте наясно, коя е Катя Йорданова(свирката), кой и е ракетата носител, как влезна в СОС, чий интереси обслужва и защо настоява за покупката на този имот предназначен за служителите от градския транспорт.жокер - най голямата членска маса (след железничарите) в СТСБ към КНСБ -рожба на БСП

68

Запознат

преди 13 години

Кво му стана на този човек? Вчера в мола на Стамболийски нищо му нямаше.

67

Анонимен

преди 13 години

.....,което идва да покаже,че личният интерес няма цвят и приказката за пастите и хляба е актуална.

66

Анонимен

преди 13 години

По морето има толкова много почивни станции,защо не си вземат под наем като си нямат,а тези пари да отидат за детска градина !В София така и не стигат градините !

65

Анонимен

преди 13 години

Аман от принципни слуги на ДС!!!!!!!!!

64

за селянята

преди 13 години

Това необръснато недомислие още ли се мисли за фактор? Тия от НДСВ и всичките им производни,че се раздробиха на атоми, толкова ли скоро огладняха че се разпищолиха? Аз не разбирам -кой им дава думата ! Я АКЦИЯ ЖЪЛТИТЕ *** И КОЙ ОТ ЖЪЛТИТЕ ДЕПУТАТИ И ПРЕДИМНО ДИПУТАТКИ с какво се е облажил за осм години, щот влязоха голи кото новаизлюпени совички в Парламента, че и не знаеха как да стигнат дотам, ми ги караха "чичковците" дето ги ..."вкараха".

63

Daniel

преди 13 години

Каролев е едно малко педерастче, което се прави на мъж пред жена и се прави на интерес. Този малък гей парястник от ерата на парястниците - Николай Василев, Милен Велчев извърши толкова далавери крадливи, че е там само да прокарва частните си интереси срешу заплашане. Тази мижитурка от нищо не разбира, а само креши и създава впечатление за такова нещо. Пълен ***.

62

Shark

преди 13 години

Интересно ми е като екрещял Каролев с това гласче на п...т какво се чувало. Тва си заслужава да се чуе ... ама за малко.

61

Анонимен

преди 13 години

Просто им е мъка и на жълти, и на червени, че им секнаха далаверите и не могат вече да рабят на воля!

60

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ И НДСВ СА НАРОДНИ ВЪШКИ И КРЪВОПИЙЦИ!

59

Каролева

преди 13 години

Каролев е един ***, който се опитва да гради имидж на скандален, небрежен и гениален професионалист в областта си. НЕЩО КАТО Д-Р ХАУС В МЕДИЦИНАТА. В този образ Каролев се показва по предавания, по заседания и ръси мозък, показва на противникът истината в очите за икономиката, държи се инфантилно, защото всеки един негов опонент е "***" и само той може да прозре решението на проблема.А Каролев си е един обикновен червен ***, завършил навън, благодарение на бащините връзки с Партията.

58

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

"Каролев крещи на общинарка от ГЕРБ, че е глупава"ГРЕШКА, ЧОВЕКА И КАЗВА ПРОСТО НА ВИСОК ТОН ИСТИНАТА НА ВСЕОСЛУШАНИЕ."Оказа се, че нито един общински съветник не е сигурен в това колко са бунгалата в имота."НЕ Е ВАЖНО КОЛКО БУНГАЛА ИМА. ВАЖНОТО Е ИМА ЛИ НЯКАКВА ДАЛАВЕРКА ДА НАМАЖЕМ..."От своя страна Йорданова добави, че служителите на градския транспорт нямат възможност да почиват в бани в Малайзия"ДА НО АКО СТАНЕ ДАЛАВЕРКАТА, ГРУПА ХОРА ЩЕ МОГАТ ДА ПОЧИВАТ И НА АРУБА ДАЖЕ...

57

бивш атакист

преди 13 години

Тоя Каролев е един от най-големите *** от измислената царска партия.И герберката може да не е стока ,ама този ако имам власт ще го смажа.Наядена гришка ниедна.