56

Анонимен

преди 13 години

Няма опасност от спиране на строителството на магистрала "Тракия" заради поисканата несъстоятелност на една от фирмите в холдинга, спечелил търга за строителство.Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен ПлевнелиевСпоред коментара на министъра "Мостстрой" не е водеща фирма в целия този консорциум, който се състои от девет компании.

55

Анонимен

преди 13 години

Че правят нещата ДА СЕ ВИДЯТ...Не се прави реално нищо..++++Малко си противоречиш. Хем да е реално, хем да е невидимо. Виж *** правеха реални неща, които не се виждаха. Например богатите *** станаха още по богати реално и невидимо за нас.

54

Венелин

преди 13 години

Поредната врътка на Черепа - сключва "менте" договор, че ще прави магистрала, акциите се вдигат, Черепа си пълни гушката, сега фирмата фалира...Да видим Плевналиев и Тиквата от кого ще вземат неустойки и дали договорите им са толково перфектни!

53

Зигфрид

преди 13 години

Е какъв може да е еидинствения критерий, бе Антоне?!Много е просто! Аз точно това се опитвам да кажа!Примерно: Големия Маргин е осъден на последна инстанция, т.е. вече няма обжалване, няма тинтири-минтири на 35 години затвор, без право на зямяна! Или да мога да се кача на колата и да карам по магистрала Тракия от София до Бургас! Какви други критерии да имам?!?! На телевизиите ли да вярвам?! Това са единствените критерии за вършене на работа, а не такива...в които магистралите са все в бъдеще време!

52

Анонимен

преди 13 години

Е как няма да фалира като голямата част от основните обекти се държат от турски фирми! Българските предприемачи биват съзнателно задушавани и това се прави с цел турците да се облагодетелстват! Вижте само колко работни места се разкриват по тези проекти а 80% от тях са заети от работна ръка внесена от турция...Новото робство вече е факт - това е!

51

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да не им се иска на някои, магистрала Тракия ще е завършена през 2012 година!

50

Антон

преди 13 години

Добре бе, ако медиите не го отразяват казваш, че нищо не се прави. Когато медиите го отразяват било PR акция. Ти имаш ли угаждане ? И други преди теб съм питал: Ти искаш с камерата да проследяваме всеки арестуван до килията му ли ? Какъв е твоят критерий за вършене на работа ?

49

Зигфрид

преди 13 години

Антоне, именно в това е проблема! Че се правят нещата ДА СЕ ВИДЯТ! Ама само да се видят! И с акциите, и с магистралите, с всичко! Не се прави реално нищо, само пушилка се вдига! Народът си го е казал, не казвай хоп, преди да си скочил, ама не! Гербавите не вярват на народната мъдрост! Седем магистрали, всичките осъдени...ала бала! Правят ни на ***, сякаш ако действително построят някоя магистрала, ние няма да забележим, ако не ни я тикат постоянно в очите! Ами постройте, осъдете, направете нещо, пък тогава се хвалете, бе аланкоулу!!! Сами не се усещат, колко смешни и жлаки изглеждат с всичките тези изхвърляния, особено като се окаже после, че цялата работа е бош-лаф....

48

Amenhotep

преди 13 години

Черепът е фалирал? Братя българи, дайте да съберем пари за нашия беден сънародник Васил Божков!

47

Анонимен

преди 13 години

Трябва да сте горди.Вие,днешните българи ще сте "строителите" на поредната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

46

ъ

преди 13 години

скапаните комунисти

45

Анонимен

преди 13 години

И това е само началото.Добре дошли в Борколандия.Сраната която вИЕ сътворихте "скъпи" избиратели на герб.Кризата започва от днес.Това което е било до сега е само увертюрата.

44

МАТКОВ

преди 13 години

А ПРОБЛЕМ / ИЛИ ПАК ВИНОВЕН СТАНИШЕВИ ДР / А МОЖЕ БИ ВИДЕНОВ Е ЗАЛОЖЕЛ КАПАН НА ГЕРБ.

43

Антон

преди 13 години

Не съм запознат с това, но ще потърся и ще прочета. Според мен това е превантивно и в крайна сметка си получават всички пари при завършен проект.

42

Антон

преди 13 години

В нашата мила родна страна тъпана го бият медиите. Уважам мнението ти, но трябва да ти кажа, че след толкова години беззаконие сега ГЕРБ правят това, за да се види че някой работи. 20 години мълчаха всички и престъпност имаше. За една година не може да се изкорени, но чрез акциите се показва на народа, че се работи. А филмите от арестите, медиите ги разпространяват като холивудски продукции. Колко хора мислиш, че следят сайта на МВР и са гледали записите на акциите ? Данданията е от медиите.

41

Цербер

преди 13 години

Знаеш, че им лепнаха етикет на строителите, че били мръсни комунистически фирми и им отбиха 10% от фактурираната стойност, отделно им превеждат 7% по малко от коригираната сума.

40

Анонимен

преди 13 години

Боко излъга народа, че ще му построи магистрали(за сметка на здравеопазването, културата и образованието), Боко излъга изпълнителите, че ще им плати, а изпълнителите излъгаха Боко, че ще му построят магистралите. В крайна сметка нито магистрали ще има, нито образование, нито здравеопазване, нито култура, нито здравеопазване. Лошото е, че и парите вече май ги няма. Нищо, все още си имаме Боко :)

39

До №19

преди 13 години

Договорът с Мострой го подписа Плевнелиев преди има няма 2 месеца, след платена комисионна на който трябва.Вътрешен човек.

38

!

преди 13 години

Още когато акциите на "Пътища" почнаха да скачат казах, че ще има голяма измама.Откъде накъде Божков да дели печалбите си с някакви акционери?

37

Антон

преди 13 години

На кого се удържат 17% ?