63

УФСЬ

преди 13 години

пътят към властта е осеян с лекарското и народно недоволство.въпроса сега е ще се повтори ли четенето на "Приказка за стълбата"

62

nemam nervi

преди 13 години

Здравното министерство стана ПУЦ за министри

61

Анонимен

преди 13 години

Maliiiii,ne sam fen na Siderov,NO BUKVALNO GI NA..RA PO VAPROSA ZA NEKOLKOCHASOVOTO POSESHTENIE NA ERDOGAN U NAS!!!!!!!!!Vednaga ot GERB poiskaha pochivka a predi tova beshe govoril samo Stanishev!GERB ZA MANGIZI MNOGO GOLEMI GRESHKI POCHNAHTE DA PRAVITE,A TOLKOVA VI SE NADQVAHA HORATA!!!!QZAK!!!!!

60

Анонимен

преди 13 години

... почнал , както направиха Анна и Мария. Че току виж си се върнал в Кюстендил да береш "розите" на ***.

59

Анонимен

преди 13 години

И тоя тръгна с лопатата да прави здравеопазване. Откри топлата вода Чечко. Само че, не забравяй че вдигането на пенсионната вноска запушва пробойната от липсата на доплащане в здравето. Ако и двете неща ги въведе Бойко няма да мине леко тая работа. Тъй че не храни тия пеликани докторите щото те наяждане нямат. С пари всеки знае как се прави реформа. Направи я така че да ти стигнат тия пари - малкото по време на криза , че тях народа ги плаща а той ви е съдник. Не се самозабравяй още преди да си

58

Анонимен

преди 13 години

трети здравен министър за 1 година, плюс оставката на здравния шеф Лъчко Мозъка, да се надяваме, че ако не се справи най-накрая ще бъде съден и осъден за разлика от другите министри и депутати на ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 13 години

и къде видя народа да бяга, бягат единици, подмамени от лъсквата тв на САЩ, но които биват застрелвани на границата с Мексико като диви животни или жестоко експлоатирани в пицариите и плантациите на САЩ.

56

abc

преди 13 години

Интересно как Лудият Волен ще подкрепи ББ когато опре въпросът за Турция в ЕС, дали и тогава ще му се мазни?

55

кризисен мениджър

преди 13 години

Пожарникарят отново е объркал нещата! За справяне с кризи е необходим професионален кризисен мениджър, а не гинеколог! Или искате вашето дете да бъде изродено от кризисен мениджър?

54

бъдещият бивш минист

преди 13 години

Ако не се справя, сам ще си тръгна, каза бъдещият бивш министър Стефан Константинов!

53

Анонимен

преди 13 години

Да де .. в Куба ще умреш от глад, но ЗДРАВ!

52

Анонимен

преди 13 години

Да почерпим от опита на водещи страни в здравеопазването като КубаСпоред нихната статистика, там смъртност няма, а кубинските болни са 70% по-здрави от американските болни. . Това е така защото шеф на Статистиката е баджанака на Кастро, министър на здравето е зет му, а на финансите-шуранайка му.Венсеремос, другаре!!

51

Анонимен

преди 13 години

ами то вие освен да пречите за друго не ставате - от вас не мога да си хвана надницата - Дянков няма да ми даде и лев заради вас

50

Юлия

преди 13 години

А дали няма и такива, които без да коментират новината, просто цъкват плюсче или минусче на коментар, който им е харесал или не? Защото аз, например, в случая така правя... Нямам намерение да коментирам статията, но одобрявам или не някои изказвания.

49

Анонимен

преди 13 години

И СЕГА НЕЗАКОННО НИ СЪБИРАТ ЗДРАВНА ВНОСКА КАМОЛИ И ДОПЛАЩАНЕ ДА ВЪВЕДАТ ЩЕ СЕ КРАДЕ ЗДРАВО ПАК

48

Анонимен

преди 13 години

до 47Как ще крадат в Куба пари от здравето:))) Там пари няма бе миличъкОграмоти се малко къде е Куба по БВП на калпак и пак ми се обади :))

47

partizanina

преди 13 години

затова ли народа бяга от куба в сащ с каквото намери дори и с плуване.гладен не се стои.

46

Анонимен

преди 13 години

е то беше ясно че ще доят овцете

45

19 е кретен

преди 13 години

Според Световната здравна организация(СЗО) Куба е на 7 място в света по ниво на здравеопазване,а България е на почетното 138 място,а навремето Куба прие нашата система на здравна организация.С малко пари в Куба правят в медицината неща за които тук само сме чували.Просто там никой не краде от парите за здраве.А този новоизлюпен министър отсега е зинал за доплащане в болниците т.е. да има повече за крадене.Егаси наглеците!Защо плащаме здравни вноски тогава?!Не се накрадоха!

44

partizanina

преди 13 години

браво на новия министър.