250

Ели

преди 13 години

Държавата не плаща осигуровките на полицаи ,военни , *** и пенсионери.Държавата не си плаща тока на институции , министерства и болници.А с най-голяма наглост повишава осигуровки и налози! По-големи некадърници и лъжци до сега в Бг не е имало.

249

...

преди 13 години

Как да ги национализира, бе ахмак? И ще поискаш и народен съд после. Другарите от СДС, НДСВ, НДСВ+БСП+ДПС ги продадоха на възможно най- неподходящите хора (фирми). Ваньо Костов и БГА за 1$. ОК имаше мнго дългова, *** никой не пита какви активи се купиха и колко пъти обезпечаваха дъговете. БТК продадена за 200млн и след годинка препродадена над МИЛИАРД. ТЕЦ Марица- изток- за жълти стотинки на бивш спортист, явно много вещ в енергетиката. По 150млн годишно на Краун за митниците. Врътката с дълга...

248

КГО

преди 13 години

СВАЛЯТЕ МАФИОТА ОТ ВЛАСТ САМО ДАНЪЦИ И МАЧКА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СТИГА БЕ ПОЖАРНИКАР ВЗЕМИ НАЦИОНАЛИЗИРАЙ ОТКРАДНАТИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ВСИГА СИ ВДИГАЛ ДАНЪЦИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.ТРЯБВА ДА ЗАРАБОТЯТ ОТКРАДНАТИТЕ ЗАВОДИ ОТ ТАМ СЕ ПЪЛНИ ХАЗНА НЕ ОТ ДАНЪЦИ МАФИОТИ МРЪСНИ.

247

АЗ

преди 13 години

Щом ще вкарвате в затвора за неплатени осигуровки къде ще поберете стотиците хиляди *** или както ги наричате "роми".Няма да стигнат не затвори ами цялята държава ще е тясна.Лъжци и измамници сте и Вие ГЕРБ,както са ни лъгали всички преди Вас така и Вие ни лъжете но още по-нагло и нахално.Вървите точно по пътя на царя.На следващите избори ще успеете да влезете в парламента ыно по-нататък сте аут.Трябва да Ви е ясно господа управляващи че можете да лъжете само по един път повече не е позволен

246

Анонимен

преди 13 години

това с 3-те процента се отнася за хората които се потят по цял ден а на *** колко процента ще им се спират

245

borokaro

преди 13 години

Ха да ни е честито , очаквайте скоро втори сезон на филма - Гербопад - съмвестна продукция на бат ви Бойко и Ердоган , в новите серии ни очаква повишаване на данъците,намаляване на заплати и пенсии,както и повишение цените на тока и тн.ХВАЛА ТЕБЕ БОЙКО , ХВАЛА - още малко ще те канонизират и православни и католици а и мюсюлмани...

244

Анонимен

преди 13 години

Колко прави 3% от 0.00лв /без трудов договор/ или 3% от минималната работна заплата. Отново се канят да вземат още 3% от добросъвестните фирми, работници и служители. От останалите - нищо. Нарочно ли се правят, че не виждат кой не плаща и как могат да се увеличават приходите и за здравеопазване и пенсия?Аз вече искам да работя в сивата икономика, защото ме хваща яд като си видя във фиша удръжките и парите които работодателя плаща за какво ли не.

243

Анонимен

преди 13 години

По лява политика от ББ не само Станишев, но и Виденов не е водил. Очаквам следващия конгрес на ГЕРБ да е на Бузлуджа.

242

Анонимен

преди 13 години

Плащаме здравни осигуровки плащаме и пенсионни такива и какви са последствията?Ще си поддържаме с труда си и с лишението на децата си за да помагаме на *** ДОКОГА питам аз

241

Балканджи Йово

преди 13 години

Това си е чиста проба дискриминация на българския избирател!Хем вдигане на пенсионната възраст,хем вдигане на вноската.....Колко българи доживяват над 65 години?Просто кърпим дупки в бюджета!

240

Бесен

преди 13 години

Абе що си не е...те майката.За какво да вдигат вноската за пенсията.... за да ги раздават на *** ли ?Аз съм категорично против да храня банда *** които да се въдят като ***.

239

Кошмар

преди 13 години

Това вече е кошмар!!Тези хора знаят ли как живеят обикновените хора?!!С колко пари разполагат на месец?!За какви синдикати става дума, за какво соц. правителство?!Наглост и безпомощност!Стига с тази криза на държавата и хората с в криза!!!Хората също нямат!!!

238

Потърпевщ

преди 13 години

Крайно време е това недоразумение,*** и на Тренчев-т.н. социален министър Тотю Младенов да се присъедини с Желева,Ана-Мария и пр. и заедно да оглавят Сомалийското правителство.

237

Me

преди 13 години

Дупка в хазната - що си мисля че с 25%-30% вдигане на минималната ставка ще реши проблема и не само този.

236

Анонимен

преди 13 години

Аз съм съгласен да се плаща за здраве, не съм съгласен да плащам за пенсии. Пенсиите трябва да са изцяло от частни фондове. Здравеопазването трябва да е чрез задължителни(!) осигуровки, както и евентуално доплащане, което да е толкова, че всеки да може да си го плати, същевременно да накара хората да не ходят за всяко кихане на лекар. Отделно може да има частни практики, но здравната вноска трябва да е задължителна.

235

шаш

преди 13 години

Още спете!!! Още търпете!!! Плащаме за здраве и за пенсия, а получаваме един четвъртит!!! Аз лично не смятам, че това правителство трябва да изкара мандата си!!!

234

мале мале

преди 13 години

тези осигуровки се вдигат не за да ми осигурят след 20 години една прилична пенсия да да ,цялата работа е да си закърпят скъсаните ***.нямат пари а и никой не инвестира в пенсионери./защото нямат пари именно за пенсионерите /.самата пенсионна реформа е изгнила .представете си има пенисонери които 25-30години взема пенисия *** живота и то на най-високия праг.той е работил 25 и още толкова взема пенсия.живковата пенсионна система ни набута пенсионери и сега ние ги храним.

233

Иван Иванов

преди 13 години

Вноска пенсия скача за да издъраме *** и пенсионери а работещите да изнемогват. Вдигат стажа и шанса да доживеем до пенсия клони около 0! До кога българино ще търпиш това потъпкване на правата ти!

232

ицето

преди 13 години

А зъбравих,а тоя хубосник до него Тренчев трябва да го хварлят на *** да го наебат,а после да го изядат.....

231

ицето

преди 13 години

Абе защо имам чувството че тоя човек Тотю е постоянно пиян,той от 3 месеца само някви глупости мисли бе,няма да вдигаме пенсионната възраст ама ще вдигнем усигоровките(гениално решение),после- вземете *** у вас да им покажем как искаме да ги интегрираме,сега и това......Тоя човек е пиян.....