18

Калин

преди 13 години

даа отново трябва да се намесвам,верно сте на прав път в училищата вилнее бясно връзкарство и обслужване на интереси различни от тези на учениците бг учителя е с манталитет на водорасло в голямата си част някакво плаващо и слузесто.. за чиновниците не ми се коментира едни лапачки на публични пари!реформи се правят, проблемите се структурни и организационни искали пари това не са реформи и едно искане на пари за харчове - харчове на обществен гръб!Реформа значи промяна на модела, на структурата.

17

!!!

преди 13 години

Станишев е виновен!

16

Илиан Кавалов

преди 13 години

Силата на учителя е в малко по друга насока. Той трябва да намери думи с които да обясни на учениците урока, да мотивира учениците, да изисква, да оценява, за да има резултати. Без добра подготовка това няма как да стане.А относно упреците тикакъв е проблема от биоса да избере IDE или да постави драйвъри за хард диска.езика HTML е един от най лесните езици за описание на интернет странициКомпютърна мрежа??нали във всяко училище има администратор на компютърен кабинет.Нека да не бъдем повър

15

Учителят

преди 13 години

Наистина младите желаещи за тази професия са малко, но и достъпът до нея без връзки е изключително стеснен за добрите училища, за гето-училищата пак, но не толкова. Статусът - социалният и материалният, е нисък и това отразява главно тъпоумието на обществото. Като професия е доста изхабяваща и неблагодарна.

14

Илиан Кавалов

преди 13 години

Изглежда се падат по 600 лв отделени от бюджета за квалификация на един учител. МАЙ ДОСТА ПАРИ ЩЕ БЪДАТ УСВОЕНИ В НЕЧИИ ДЖОБ

13

Гей Атака

преди 13 години

Ти си жалък и гнусен на колене пред българския учител .Само ти и подобни на теб пишат по сайтовете.Пенсионерите да са живи те ще спасят България.

12

оп

преди 13 години

Няма пари за училище, няма пари за здраве, няма пари за полиция....Няма държава. Една силна държава поддържа висок стандарт за училище, здраве, полиция и военни.

11

Прост бакалин

преди 13 години

Не се връзва нещо. 60 000 000 лв/ 40 000 учители = 1500 лв ако ги разделим на 12 месеца 1500/12 = 125 лв на учител на месец. Нещо май има грешка ? На Дянков ли е или на оня Египтолога незнам ????

10

инспектор

преди 13 години

Какво ми е направил роднината,че да го назначавам учител?!Трябвя да си много отчаян,за да си учите!!Да бе да,трябвало връзки за да си учител,сега и на учителите ли лепнахте ,като на полицаите,че се нуждаят от връзки,за да започнат да упражняват провесията си?!

9

Атака

преди 13 години

Ами няма по-добра, защото там не се иска реално да се работи! Хайде накарайте един учител по информатика да ви направи някакъв софтуер, или сайт, или компютърна мрежа или само да инсталира на компютър XP със SATA хард - няма да може!Да не говоря колко математици има дето не могат да решават задачи, а за филолозите - българици, историци, географи и други да не говоря каква друга работа могат да вършат, а това да научиш един урок да го разказваш трябва да си *** да не го можеш!!!

8

атака 2

преди 13 години

вално е че работа като учетел се намира или с връзки или с пари самите учители докато преди година-две се еплакваха сега с колкото съм говорила всички казват, че по-добра от учителската професия нама

7

Атака

преди 13 години

Преди 20 години имаше 2 пъти повече ученици, а сега са на половина по-малко, но инспекторатите са същия брой!А и те никаква работа не вършат, освен да си зимат добри парички и да си нареждат роднини като учители, е и да не е роднина и си палти пак ще го оредат!

6

!!!

преди 13 години

Как от 20 год. не е строено ново у-ще!!! В кв. "Левски- Г" у-щето го откриха учебната 1996г, то е ново ( 199ОУ) !!!След това още едно откриха в "Овча Купел". Само се чудят какви глупости да пишат!!

5

До 1

преди 13 години

"Университетите бълват кадри",но какви-неграмотни(става дума за педагогиката-там влизат най-слабите студенти).Бих се радвала,ако моите деца ги обучава "50 годишна лелка". Басирам се,че ти си безработната учителка,защото си невежа и неграмотна.Е,ако си мъж-ми звучиш като жена.Познах ли?

4

Атака

преди 13 години

Трябва да се знае, че образованието в България е по-трагично дори и от здравеопазването и от пенсиооната система!!!!!!!!!!Единственото което ни научава е, че може да се преписва, да се бие и да се лъже НО БЕЗ ДА ИМА НАКАЗАНИЕ!!!

3

vvv

преди 13 години

***.Кой те е учил тебе ?Ако беше някоя от сега завършващите педагогика , ти нямаше и името да можеш да си пишеш.Е ако беше казал , че учителите не трябва да се обучават на 50 години , а да се пенсионират, щеще да бъде друго.

2

Анонимен

преди 13 години

Никога не забравяйте че кадрите на БСП са учили пропаганда и са факири на компроматите и цифрите. Никога не вярвайте на сляпо на БСП - НИКОГА. Там са събрани всички *** на България. Окрадоха народа, от 20 години седим на същото дередже - превърнахме се в евтинозаплатени роби на техния измислен "комунизъм".

1

анонимен

преди 13 години

Стига да се захванеш някъде на работа можеш да ходиш на десетки квалификации и стоиш до пенсиониране като бетонен стълб. Какво става с тези безработни учители , които не могат да си намерят работа и нямат връзки. Университетите бълват кадри, а министерството дава пари да обучава 50 годишни лелки. Браво. Пари на вятъра.