13

69

преди 13 години

И що ни плашат след 25год.оцеляване

12

1234

преди 13 години

Екоминистерството на крак ?????? - На един крак ли следят река Дунав или в легнало положение ?

11

Анонимен

преди 13 години

те сега и речната риба ще се продава като морска и океанска,няма да ходи зян,я.ядохме говеждо от луда крава,белгийски пилета с диоксин,луканка от старо ирландско и аржентинско свинско,дойде ред на рибоците!

10

1234

преди 13 години

Там улиците са под два метра червена отровна течност- и от резервоарите са изтекли 500- 700 куб. метра отровна течност - пак някой лъже едното и другото твърдения нещо се разминават.

9

лекия

преди 13 години

дайте да си построим няква сувалка и да изчезваме някъде че ми писна тука вече

8

дерикотев

преди 13 години

браво на *** ***, отровата се неутрализира, но заглавието зловещо...можеше и да е "отровата след 7 дни в българия, след 8 в черно море, 10 в океана - очаква ни масова смърт и край на живота на планетата"

7

Анонимен

преди 13 години

Бързо!!! Не се бавете, братя- купувайте ваксини против свински грип.

6

баси мамата

преди 13 години

тва само в Унгария може да стане!

5

Az

преди 13 години

А да не говорим, че според заглавието отровата със сигурност ще стигне до нас, а вътре пише - "Унгарските власти твърдят, че предприемат действия за неутрализиране на замърсяването, преди да достигне водите на Дунав." и т.н. неща дето навеждат на мисълта, че отровата може и да не достигне до нас, но заглавията трябва да са гръмки и плашещи!

4

Гошо Тъпото

преди 13 години

Жакло за пострадалите и....загиналите,никой не е....застрахован от това.Добре че нямаме тежка....индустрия в Кривунделово,а само...лека и някакво....земеделие.И там са възможни аварии.Най-много да се търкулне някоя по....голяма тиква и да удариневнимателния кривунделец;дано да е по...главата,защото ръцете му...трябват.

3

да живее белене

преди 13 години

Тая прогноза ще е толкова вярна,колкото е вярна и прогнозата за времето

2

Анонимен

преди 13 години

Отделно, че в заглавието пише "след 7 дни", а долу е "най-рано до 7 дни" .. WTF dudes??

1

Анонимен

преди 13 години

Нещо не мога да стопля израза - "най-рано до 7 дни". Самото "до 7 дни" предполага, че дните варират от 1 до 7. Някак не ми се връзва "най-рано" там...