135

Анонимен

преди 13 години

До 142: Ей,простотията и неграмотността при Вас май се предава по команден ред!Ти ходил ли си на площадката в Белене, та говориш глупости и повтаряш простотиите на вожда си!Нали това което се прави сега е различно от онова преди двадесет години и там трябва да се разчисти!Да не мислиш,че там се строи кучкарник,като Бойковия в Банкя?!Станахме за смях с това: има Белене,няма Белене!Що не попита днес неговия приятел Ердоган,защо подписа с руснаците за турската централа?!!!

134

Анонимен

преди 13 години

Основните доставчици на тая техника са от кръговете на БСП ИДПС и никой не може ей така да ги измести от тези позиции така че паричките ще отидат при вашите идоли.

133

Анонимен

преди 13 години

Абе,***,не виждате ли,че колосалния бюджет на силовите министерства няма да отиде за заплати на полицаите и войниците,а ще отиде в джобовете на вносителите на полицейска и военна техника!А те всичките са или кадри на "Кинтекс",или новоизлюпени търговци от силовите групировки.Там,обаче и комисионните са сериозни!!!

132

Анонимен

преди 13 години

Пешо ти завеща на това правителство в Белене един гьол с вода който струва 300 милиона и сега имаш очи да критикуваш Бойко така ли те е учил татко ти.

131

Анонимен

преди 13 години

Тук е пълно с драскачи социалисти на които Бойковото правителство спря кранчето да крадът.Айде дъртаци заспивайте.

130

но комент

преди 13 години

Нито през първата , нито през втората световна война болниците и училищата не са спирали да работят.

129

но комент

преди 13 години

Гледам класацията на университетите-"реномираният" ни СУ"Климент Охридски"-на 333то място в Европа и на 777мо в света.Сега като му свият още парите-къде ще отиде?Зичана се готвят да затворят университета-"дървена ваканция".България е преживяла две световни войни, но университета не е прекратявал работа.Такова чудо не е било в историята ни!

128

сали

преди 13 години

Пешо сега може да не сме във война но ако се върнете още веднъж се върнете на власт може да се озовем във състояние на война особенно ако управлявате със доган.

127

Иван

преди 13 години

до Ели : АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ НА БЮДЖЕТИ."СЪНОТВОРНО СЪСТОЯНИЕ, РОЗОВИ МИРАЖИ ' - ДОРИ ДУМИЧКИТЕ ИЗВАДЕНИ ОТ ПИСАНИЯ ВЪВ ФОРУМИТЕ НЕ СИ ГИ "ОДУРДИСАЛА" НА МЯСТО.Я СИ СИ ПИШИ ГЛУПОСТИТЕ НА ДРУГИ ТЕМИ - БЮДЖЕТА Е ГОЛЯМА ЛЪЖИЦА ЗА ТВОЯТА УСТА МАЙ ?

126

Ограбен

преди 13 години

За тези, които защитават този военен и полицейски бюджет бих им казал. Не им пожелавам като се върна то от работа да намерат къщата си ограбена. И какво като наливаме пари за защита на олигарсите, твоята сигурност дали е по-голяма, човече. Пари трябва да се дават да съзнание, т.е. за образование и наука, за проиводство и повишаване на стандарта на всички нас. Ето това правят в Европа с последните промени в европейската аграрна политика. А парите за асфалт са от ЕС и СБ. Ако не вярваш - провери.

125

Анонимен

преди 13 години

А утре като станеш жертва на престъпление да не питаш, защо са ни толкова малко полицаите.

124

Анонимен

преди 13 години

Ами в момента сме във война с престъпноста бе Димитров Е няма да *** свърши се Яд вие но така ще е занататък . Баста .

123

гражданин

преди 13 години

Така и трябва . Щом искаме сигурност за живота ни и спокойствие да им вдигнат и заплатите . Без полиция и армия не може .Пожелавам им успех.А тези които в момента плювят полицията са нечисти помисли за сигурноста на държавата .

122

da

преди 13 години

това е удар по бъдещето на нацията-все повече млади хора ще се ориентират там,където има повече пари,съответно мвр и отбраната и все по-малко там ,където няма пари-в културата и образованието,и така превръщаме се в слабоумна слабо интелигентна бездуховна нация от ***,които е много лесно да управлява даже една слабоумна тиква от банкя.

121

желязко желев

преди 13 години

Полицаите барабар с Б.Борисов и Цветанов могат спокойно да се издържат от реклами по телевизиите и радията.Защо им е държавна издръжка.А сериозно-най много пари отиват там от където най лесно се уреждат нашите хора!Освен всичко за полиция се плаща и през общинските бюджети на общинските полицаи!

120

Аз

преди 13 години

Дедо Иване, целувам ти ръка ако наистина си ми дедо.Кажи ми една единствена страна по света, където дават повече на училищата и университетите, отколкото на полицията и военните. Пак ли искаш да сме първите?

119

Анонимен

преди 13 години

Бат'Бойко и компания нямат нужда от просвещение, наука и култура. Те се броят за еманация на триадата. След тях- и потоп! За последните 20 години по-лумпенизирано правителство не сме имали! Червени, сини, жълти, пембени - все краци, тарикати и мошенци, но интелигентни. Това правителство , с много малки изключения е съставено от полуграмотни хора, завършили ВИФ, Симеоново или ВИИ "Карл Маркс".

118

1

преди 13 години

Ами в държава в която 30% от населението краде в особенно големи размери, 60% имат КултУра към кражбата като нещо нормално, 5% умират и 5% емигрират поради предходните фактори, тааа нормален си му е бюджетът. Дори бих казал, прекалено професионален.

117

драган

преди 13 години

Как няма да дадът на МВР такъв бюджет ?Как ще си вземат инспекторите и разните там комисари заплатата от 1500 лв.

116

Dedo Ivan

преди 13 години

Драги ми Аз, преди да коментираш, по-добре да беше се замислил над истината, изречена дори и от представител на ***, а тя звучи жестоко: .."образователната система, в която са включени 1 200 000 деца и около 400 000 студенти, през следващата година ще разполага с 407 милиона лева, или близо 40 на сто от бюджета на полицията. "