60

Мале

преди 13 години

Още един пророк за излизането ни от кризата!Абе Дянков вече два пъти каза че сме излезли ...А той е всевиждащ и всемогъщ.

59

До 55

преди 13 години

А аз пък се съмнявам, че ти си марионетка на ДС. Такива като тебе постоянно се опитват да заблуждават хората с измишльотините си. Лошото е, че когато най-после се появи един истински българин,патриот и родолюбец, който се опитва да издърпа държавата от лапите на ДС-мафията се появяват такива долни продажни душици, които са готови за жълти стотинки да си продадът и душата на дявола.

58

did

преди 13 години

Ei mujkata lubov,ei...

57

Любомирчо

преди 13 години

Абе как може да има толкова глупави хора. Никога няма да бъдат вкарани. нали трябва да вкара и любовницата си в затвор бре. Майната им тази важното е да тръгне икономиката а точно това ГЕРБ не го могат те освен ПР акцци да правят друго не могат

56

Анонимен

преди 13 години

Реформа на Здравната каса ще стане реялна само при положение, че се премине в Здравна застраховка и внасяната сума да се трупа с лихви в сметката на всеки самозастраховащ се и да се пипа само при нужда на лечение а не с този грешен подход ходиш - неходиш на доктор а плащаш като грешен за това и , че неси ходил на доктор

55

Анонимен

преди 13 години

ЛЕКАРИТЕ ТЕЗИ ОБИРДИИ НА БЕДНИЯТ НАРОД НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИКАКВИ ПАРИ ПО-ВЕЧЕ. НАРОДА ПЛАЩА ВИСОКИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАМЕ СИ И ОСИГОРОВКИ И КАТО ИДЕШ НА ЛЕКАР ПАК ТЕ КАРАТ ДА ПЛАЩАШ . ТОВА СА БЕЗДУШНИЦИ НЕ ЧОВЕЦИ...

54

Анонимен

преди 13 години

Така е, но кой очакваш да ги вкара в затвора - Марионетката на ДС - Бойко Борисов ли. Съмнявам се.

53

Анонимен

преди 13 години

на снимката е като Тодор Живков :)

52

Анонимен

преди 13 години

Далаверката върви на пълни обороти - СИ-Банк ще стане още по-богата, а здравноосигурените българи - още по-бедни. Да ви е честито, наивници!

51

Анонимен

преди 13 години

цялата работа идва от това,че много се краде в болницитедругото е разделението - един взима 15 бона,друг санитар взима 300 лв,накрая как да стане така втория да работи коректно ?а Бойко не иска да разследва кражбите в болниците,явно има защо!всеки ,който е крал трябва да бъде лишен от практика,да връща пари и да ходи в затвора.Всичко останало са приказки.

50

До Днес

преди 13 години

Днес, защо триете думата "кратуна" когато става дума за премиера? Тя не е обидна. Кратунките са хубави, някои дори ги колекционират. Проблема е,че са празни, затова се използват за вода или ракия.Премиерът, ако случаино се е обидил, нека докаже че това крушовидно нещо най-отгоре му е нещо друго, а не каквото ние мислим че е.

49

Анонимен

преди 13 години

Все има някъде останал по някой друг читав лекар. Не се знае до кога. Иначе за това, кога ще се оправим съм съгласен.

48

123

преди 13 години

"преценяш" ли?! :)) ако наистина с илекар, срамота е да не знаеш добре български!

47

До 45

преди 13 години

Проблемът ще бъде решен, когато всички крадци на милиони от държавата, а те повечето са от БСП и ДС бъдат вкарани в затвора и им бъде конфискувано цялото имушество, барабар с тлъстите сметки в Швейцария, но ясно е че това няма никога да стане поради тъпата банкова тайна, иначе щяха да им лъснат милионерските дупета, а такива кото тебе гольовци щяха най-после да разберат истинската причина за мизерията в БГ и да спрат да плюят по съвремения апостол на БГ - Бойко Борисов.

46

Анонимен

преди 13 години

Интересно след 6 месеца като смени и този министър каква песен ще запееш.Преди 6 месеца пак бе в екстаз от правелият избор на ББ

45

предлагам

преди 13 години

Вместо да злословите да се опитате да съставите един виртуален проект - за идална здравна система.Просто пробвайте!! И дано тогава да успеете да схванете колко е сложно всичко и как побългаряването го доразсипва!!

44

до 42

преди 13 години

Прецакал ги е друг път. Потвърди, че ненапразно се иска този вот. И още нещо - със смяната на министъра, проблемът не е решен. Нещо повече - възможно е да се задълбочи още повече, защото е свързан и с Хер Флик. Схващаш ли?

43

HA HA

преди 13 години

Ей клоун я се скрий ептен ни зе за мезе ходи се гръмни некаде тия дървета съм ги ял разпраай ги на твоите почитатели дет ти гласуваха

42

гаднички сте

преди 13 години

с оценките във този форум.За министър на МЗ трябва да е компетентен лекар и добър мениджър в едно!От БЛС се говори ,че Стефан Константинов е БИТАВ лекар и човек.така ,че аз се доверявам на избора на Премиере и Честито на Министъра!!

41

Анонимен

преди 13 години

ББ пак прецака червените ***, като отстрани министъра на здравеопазването преди вота и така го обезмисли. А не след дълго време като вземе и следващите избори ще обезмисли и съществуването на столетницата.