66

Анонимен

преди 13 години

Явно Дянков и Трайков зная нещо за бакиите и за някакви далавери на на Борисов щом не си уволнява най-мразените министри. Няма друго обяснение, защо един премиер, ще иска да губи популярност заради двама некадърници

65

Анонимен

преди 13 години

00-00 с ТОВА СЕ ОПРИЛИЧАВАТ ПРОФСАЮЗИТЕ

64

Анонимен

преди 13 години

62-Прав си! Освен това е сложил два ***, за двете си полукълба у къртуната:))

63

Анонимен

преди 13 години

Ти май си забравил как по времето на другаря Костов синдикатите протестираха против бедността начело с тогавашният социален министър Нейков.Та чий са синдикатите - май на Командира !

62

Анонимен

преди 13 години

Ти що си взел надписа от *** и си си го сложил на себе си ,явно си знаеш що стока си.

61

Пффф

преди 13 години

Ахахаа... горкичките и те не знаят къде се намират. не го казвам с лошо ама какви оставки какви 5 лева

60

до атака

преди 13 години

верваш ли си ....

59

ЗЛОБЕН

преди 13 години

Ревете за по ранно пенсиониране, но като дойде тоз момент , искате още да работите ,че пенсията е малка , а шапкаджиите се пенсионират на 40-42год. , взима 20 заплати ,и работят за разни честни бизнесмени като охрана. Българина незнае какво иска

58

Атака

преди 13 години

Иначе нека се организира един масов протест, протест насоче към социалните проблеми.Протест който да посочи проблемите, крадците и да изискаме КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ!

57

Атака

преди 13 години

Тия що не се гръмнат!Нещастници - не са защитили никой, всичкото им поведение е политическо насочено а не социално!А да не говорим за това, че вземат средства от държавата! Нека като е апзарна икономика да се издържат с членски внос,д а видим кои хора при кой ще членуват.Ама не да дават на учителите по 6 дена отпуск за това, че са техни членове, защото това е дискриминация спрямо другите работници, които не работят по-малко от тез държавни служители!!!

56

до43

преди 13 години

Не крещи защооооо във формите, а както правят в Европа да излезем всички и да ги пометем ,тези,които не мислят за народа.Само с писане не става.......

55

00-00

преди 13 години

Червените човечета излязоха от дупките си , защото са им намалели паричките и сега -стачки .Къде бяхте 20 год. ,защитници на отрудения народ ??? ДА си подава оставката - Бойко , и да се продаваме на търг!!!

54

Анонимен

преди 13 години

До охранените КНСБ шопари- да ви припомня учителската стачка- напълнихте си гушите и предадохте учителите . каква е реформата в образованието .Сега пак сте тръгнали да правите някакви напъни.Явно сметките ви са поопразнени.Щом има баламурняци -нека ви се доверяват. ***

53

Тц...

преди 13 години

Не искам да се пенсионирам! Искам да работя докато гледам! Но няма работа... Трета година търся работа ...и няма!

52

Анонимен

преди 13 години

Секнали са явно партийните волни пожертвования за винаги бедните синдикални лидери.

51

Анонимен

преди 13 години

А ти, като викаш неволята, плати ли си членски внос на някой синдикат?

50

Stratosferen

преди 13 години

Смехотворно!! Софраджиите синдикалисти,щели да стачкуват!! Защо,не стачкуваха през август?? Май, всички бяха на морето,а??

49

ДО 46

преди 13 години

ОЩЕ ЕДНО ПРАСЕ ДЕМАГОГ

48

Ели

преди 13 години

Кой е готов за по-високи вноски ?! Тези добре ли са .До кога ще храним *** ,размножават се в несвяст .А ние ще работим и ще плащаме .А тези от КНСБ да се захващат за работа и да престанат да лапат от държавния бюджет.Щото и те са на главите ни!

47

лили

преди 13 години

И като подаде оставка ББ та кво? На мене ми е все едно дали той или друг ще ме краде. Ако искаме да направим нещо, трябва да протестираме срещу решенията, не срещу хората.