45

мимс

преди 13 години

много вярно и на място казано

44

Анонимен

преди 13 години

Въпроса е ,че когато играеш шах по- добрия мисли повече ходове напред докато по-слабия вижда само един ход по този начин по-добрия може да го води за носа ,може би идеята да демонстрира дребни ползи а да крие огромен недостатък .

43

radowolf

преди 13 години

Аз не се притеснявам от камерите (не само тези в колите а камерите въобще). Живея според правилата в обществото, не извършвам престъпления и няма от какво да се притеснявам ... не разбирам и вас какво ви притеснява ако не нарушавате закона! Ако пък го нарушавате - правилно се притеснявате - време е тарикатите да отидат където им е мястото!А колкото до изпита за книжка и рушветите ... явих се и го взех от първия път и никой не ми е искал пари! Как така ви късат - не знам ... явно сте некадърни!

42

Анонимен

преди 13 години

Училището да не е по-малко важно,я вижте какви работи стават там --само камерите ще решат проблема ,а улиците и там трябват в автобусите на работното място и т.н.т.

41

илюминатов

преди 13 години

Някой все още си мислят, че камерите се поставят за наше доброи ни изтъкват разни доводи само и само да се спечели общественото мнение ,то аслъ и отрова да ти дадат трябва да те убедят да я вземеш и с кеф да я изядеш.Камери ще има на всеки метър даже ще се чудим как сме могли да живеем и без камери,до такава степен сме подготвени ,че това ще се случи че просто ще го приемем ,като че ли това е най-естественото нещо,,,

40

любител

преди 13 години

Интересно за какво е изпитващ в колата щом ще слагат записваща камера, по-добре после да пуснат видеото и да гледат или трябва да се спазаряват с мен.

39

Анонимен

преди 13 години

=

38

Do 37

преди 13 години

хммм, не. Точно заради тая тъпня със рушветите ме късаха 2 пъти като втория път тъпата кука си поиска парите още преди да сме се качили в колата та трябваше да се правя че не съм го чул. Та не всеки дава рушвети като се запънеш като магаре на мост най накрая се намира и некорумпирана (или поне не толкова налгло корумпирана) кука и си вземаш изпита с 0 грешки и без рушвет...

37

Анонимен

преди 13 години

Държавата се е погрижила да даде права и членове на изпълнителната агенция с който може да ви скъса когато си иска -- трябва да има скъсани ! и изобщо не можем да им се опрем .

36

Анонимен

преди 13 години

Ot kogo i kakvo se oplakvate.........vie davate rushvetite, nali ?

35

linker

преди 13 години

Тук изобщо не става въпрос къде се дават парите. Става въпрос, че можеш да имаш претенции, че си скъсан неправомерно, както и съответните доказателства. За обратното - когато са те пуснали, след като си платил - може би трябва от време на време да се проверяват случайни записи.

34

ivza

преди 13 години

Колкото се справиха с ГТП без да е налице автомобила толкова ще е и с изпитите за книжки.Въпроса е кои са баламите-ние, които трябва да бъдем убедени, че всичко е под контрол, или онези, които си вземаха парите и ще продължат да ги вземат, защото тях няма кой да ги контролира.БИХ ПРЕДЛОЖИЛ КАКТО ИМА ТАЕН Т КЛИЕНТ, ТАКА ДА ИМА И СКРИТ КАНДИДАТ-ШОФЬОР, КОЙТО ДОРИ Е СЛУЖИТЕЛ НА ДАИ, НО ОТ ДРУГ РЕГИОН.

33

Румен Кашилски

преди 13 години

Камера в колата!!!Това означава,че ще трябва да им се дават парите извън купето.

32

Българин

преди 13 години

Книжка пред камери от 1 октомври,факт! Плащане на ръка, зад камери и след 1 октомври. Факт!

31

Златко

преди 13 години

to i 'pa' nqma ama aide sofiiska mu rabota.... ima edna pogovorka 'glupaka tursi nedostatucite na drugite poneje misli 4e toi e bezgre6en'

30

До 29 от Саши

преди 13 години

Душко сладък, нали знаеш, че могат да те изпитат както в задръстванията и да не вземеш книжкатата, така и в крайните квартали, между блоковете където няма живо пиле. Т.е. ако инструктора получи едни 300-400 кинта от тебе ще бъдеш изпитан така, че да минеш. Твой Саши ;) :))

29

Анонимен

преди 13 години

Единия 15 години инструктор другия 15 години изпитваш ако си имат моабета работата става, ако не се познават и ако има риск изобщо не се пробва то затова си има и скъсани па и по три пъти късани,ама баламите дето всяка журналистка със скрита камера може да ги злепостави ще бъдат много по-малко защото номера им става ясен вече да не казвам изтъркан,,,,

28

Анонимен

преди 13 години

mn si tup be sa6i...kamera v kola ko zna4i 4e 1vo mogat da vidqt inspektorite onq kak e karal i kolko e karal i dali toi e karal mn si prost sa6i..

27

sweden

преди 13 години

tova e mnogo tipoo

26

Анонимен

преди 13 години

Какъв е смисъла от тези камери след като парите се дават на инструктора не в колата, а в самата школа, понякога дори не в деня на изпита?