46

wiktor

преди 13 години

Станишев ти си пълен *** и национален предател. Скрий се някъде и спри да говориш, защото ти най-малко имаш право да говори и да критикуваш ГЕРБ, който направиха наи-доброто и резултатно правителство за последните 25 години.

45

Анонимен

преди 13 години

НИКОГА РАНО СУТРИН НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИНА С ТОЯ ЧЕ КАТО МУ ВИДЯ СНИМКАТА И ПОСЛЕ ЦЯЛ ДЕН НЕ МИ ВЪРВИ

44

Анонимен

преди 13 години

Никой не спори че някой бяхте добре, масите не бяхме, беше ни писнало от администрация, откровенни кражби и липсата на наказания за такива като теб който си живееха добре

43

Стария

преди 13 години

Страшното за бъдещето на България е, че нямаме политическа алтернатива. Кой ще ни излъже на следващите избори? Тези, които управляваха досега се провалиха и обезличиха. Трябва ни нов месия или промяна на конституцията, развито гражданско общество, а не мрънкане пред компютрите и дърдорене в кръчмите. Трябва да осъзнаем, че бъдещето е в нашите ръце и поведение. Крайно време е да кажем: БАСТА!

42

Иванич

преди 13 години

Преди година България слезе от "Москвича" и се качи на "Фолцваген", след седем, ще е яхнала "Мерцедес" а "Москвича", ще е ретро другарю Станишев. Народа е казал; Щом не можеш да помогнеш поне не пречи.

41

Данчо

преди 13 години

Не разбрахтели,Вие го псувате,той се кефи!Шанса го изпуснаме!С техните прийоми в 89г. и 97г.С псуване до тука я докарахме!!!От тая пасмина,издънки криминални,только товаришчь Калашншков!!!

40

Анонимен

преди 13 години

А СЕГА КАТО ТЕ ВИДЯ ЩЕ Т Е ЗАМЕРЯМ С КАМЪНИ

39

ш43

преди 13 години

"Обезличаване на нацията" - и преди при Станишев и сега има обезличаване, гласът на народа никой не иска да го чуе, защото така им е по-изгодно, за нищо не се допитват до народа, плетат си там техните кошници, а ние продължаваме да гладуваме. Идете в магазините, но не в София, те там са си добре, да видите какво купуват хората, вижте ги в студа, още с джапанки, защото гледат да подготвят учениците, а себе си остават на последно място.

38

Рачкур

преди 13 години

овен

37

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за БСП, тогава живеехме най-добре и най-спокойно!

36

Рачкур

преди 13 години

ББ е *** и мутра, ама поне не дразни колкото тоя ***.

35

rhiad

преди 13 години

Понякога се чудя на подобни писания дали случайно не са писани нарочно с цел да правокират някаква гневна реакция от четящите форума. Иначе за това, че Станишката бил най-добрия премиер, за излишъка от 8 млрд. и увеличаването на заплатите - ГОТИН ВИЦ!

34

Анонимен

преди 13 години

Не си виновен. Болен си.

33

койльо

преди 13 години

аз мисля че ти си *** податлив *** смотан

32

Анонимен

преди 13 години

Много бързо започна да изпълняваш заръката на партията ERKAN!Те миналата година хората са го псували а сега ще го правят нещо друго!Но пък може и да му харесва това - сигурно!То неговото е мазохизъм!

31

taflan

преди 13 години

Що не му удриш един език на гей сергей. Стига с тоя шербет.

30

Еrkan

преди 13 години

Само *** псуват Станишев или някои заблудени овце. За какво да го псуват нормалните? Затова че всяка година вдигаха заплати и пенсии по 2 пъти, а сега при ГЕРБ няма да има никакво увеличение до 2013? Или може би затова че безработицата намаля до рекордно ниски нива, а сега при ГЕРБ има ново увеличаване на безработните, нови 100 000 без работа? Или го псуват затова че неговото правителство остави 8 милиарда резерв, от коите сегашните харчат наготово? Станишев е най-добрия премиер до сега.

29

До 26

преди 13 години

Но каква вина имам аз, че живея в една държава с теб?

28

YAKUDZATA

преди 13 години

Хората гасяха телевизорите, когато ме видеха миналата есен, или ме псуваха", Защо миналата есен? Да не би сега да е по различно,даже сега всички псуват и този дето те е направил такъв комунистически *** та и цялата ти партия.

27

До 18

преди 13 години

Имаш изход, бягай в Съветския съюз или в Северна корея, но моля те не се връщай!!!