88

МИТКО-КОНТРАОБРЪЩЕНИ

преди 13 години

МИЛИ БЪЛГАРСКИ РИТНИТОПКОВЦИ!! ВСИЧКИ ВИЕ ИГРАЕТЕ В ЧУЖБИНА,В ГОЛЕМИ И ЕЛИТНИ КЛУБОВЕ,ТАМ КЪДЕТО ВАШИЯТ СПОРТ Е ИСТИНСКА РЕЛИГИЯ! ЗА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ ТОЛКОВА ЛИ НЕ УСПЯХТЕ ДА ПРИХВАНЕТЕ ОТ КОЛЕКТИВИЗМА,ОТГОВОРНОСТТА И ВСЕОТДАЙНОСТТА НА ВАШИТЕ КОЛЕГИ ТАМ,ОСОБЕНО КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ИЗЯВИТЕ НА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР?? А?!?!?!? ЗА ИСПАНЦИТЕ СЛЕД СПЕЧЕЛВАНЕТО НА МУНДИАЛА КАЗАХА,ЧЕ ТИТЛАТА МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ИКОНОМИЧЕСКИ И ДУХОВЕН ПОДЕМ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ! ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА ОТ ТАКИВА РАБОТИ?!?!?!

87

чичковците с перукит

преди 13 години

Оказва се, че освен чичковците с перуките, няма кой друг да вика за националния отбор!

86

nikvat

преди 13 години

Скъпи футболисти(нац.отбор) с представянето си показахте,че сте достойни след квалификации да влезете в двукопитната група!Там където се състезават селските отбори на Уганда и Кот'Дивоар!

85

KRAI

преди 13 години

BOIKOT NA PALIA4OVCITE

84

asd

преди 13 години

Kuklite mi te,nqma zashto da se izvinqvate mili4ki,nie ot odavna sme vi izvinili :))))

83

Анонимен

преди 13 години

ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ МАЙ И НИ СЕ ПОДИГРАВАТ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ?

82

Pelle

преди 13 години

Може би по-възрастните от вас си спомнят как се класира националния отбор на световното в Мексико, и то след няколко пълни провала на квалификациите преди това. Не съм запознат с подробности, но наистина имаше всенародна дискусия кой футболист да бъде включен и кой не. Тогава за пръв път централен нападател бе футболист от тогавашната Б група - Гетов, централен защитник от Сливен и т.н., за сметка на разглезените звезди тогава. Резултатите не закъсняха - Платини в най-добрата си форма бе тотално обезличен в София. По късно на световното Вуцата пак си започна с неговите глупости и пълен провал.Това беше по времето на комунизма, сега при мутрокрацията никой не го е еня за нашето мнение, като започнем от бандюгите станали президенти на футболните ни клубове без да развиват детските школи, до мениджърите решаващи кой да играе в национала за да бъде продаден на по-висока цена. ТОВА НЕ Е МОЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.Като първа крачка изгонете синчето за една година и включете Петков за вратар(също левскар). Тогава може да разчитате, че сте започнали да слушате феновете.ПЪЛЕН БОЙКОТ НА НАЦИОНАЛА!

81

Анонимен

преди 13 години

Ако ще и под прозореца да играят няма да го отворя да гледам, българският футбол вече умря..

80

SPARTAK .PL

преди 13 години

BULGARIA E NASHATA RODINA I NIE NACIONALNI PREDATELI NE PODKREPIAME

79

huhu

преди 13 години

Kakvo e obshtoto mejdu Michael Jackson i bulgarskiqt vratar? I dvamata nosqt kojeni rukavici bez osoben povod :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

78

Еми...

преди 13 години

Така е драги и затова точно не трябва да оставяме шайка пияници и чалгари да петнят името и! Разформироване на отбора и БФС до 9-то коляно, щото тая мафия перуки и чичовци вече 3-то поколение набиват, и да се представя от хора които поне няма да срамят България - загуба да е - достойна да е. Кръв да се лее по терена а не мишоци с усвиснали опашоци.

77

Митко

преди 13 години

Надявам се мазохистите да са свършили.Да поддържаш бездушници и широко отворени усти-стига толкова.Беше.Пълен стадион ще видите-само в сънищата си,БЕЗДУШНИЦИ.Между другото не виждам как ще биете Черна гора.Случайно извадихме късмет през 1994г. и едва ли скоро ще се класираме на някакък форум.Пед репортерите сме велики,а на терена МИШКИ.

76

Аз

преди 13 години

Англичаните не можаха да бият Алжир на световното - 0:0, а Германия ги опука с 4:1 , така че тези глезльовци от националния ни отбор трябва много да се засрамят, вместо да правят декларации!

75

fakt

преди 13 години

nai-slabia otbor na Bulgaria za vsichki vremena, nai-golemite lentai (izkliuchvam Marto i Stilian). bezharekterni tvari nepodkrepiam. Bg- cherna gora 0:1. sys zdrave

74

Анонимен

преди 13 години

Имам чувството че тия ще ги одрънкаме яката във вторник.

73

анонимен

преди 13 години

Нека ви подкрепят сем.Михайлови и Сиракови и без това 50 процента от футболистите са членове или кандидат членове на тези семейства

72

Spartak 1918

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА И НИЕ НЯМА ДА Я ПРЕДАДЕМ !!!

71

Камен Донев

преди 13 години

Вие сте котянца, котияца сте вие! Не сте Лъвове!

70

прав е №64

преди 13 години

Футболисти,които играят в трета дивизия на някакви чужди отбори нямат място в националния.Не мога да разбера това ръководство.Виждат,че с тези хора не става и пак продължават да ги налагат.Аман от *** и интересчии.И Стойлов да си ходи и Михайлов,и всички покрай тях.По-добре да няма нац.отбор няколко години,отколкото да има никакъв.А Черна гора,ще ни смачка и не само нас.100%,че и Англия.

69

Анонимен

преди 13 години

Ей, една загуба от Англия и то на Уембли и уревахте света. Спокойно бе народе- там сме, на европейското сме.