79

bg..

преди 13 години

от маркуча на пожарникаря ли се възбуждаш....еййй..извратен палавник

78

Анонимен

преди 13 години

Мира ми не дава един спрос: техните три английски лъва, дето си нямат "детеродни органи" кат наш'те, българските, потентните, ...с какво ни ги вкараха тия четири... таковата...?!

77

xaxa

преди 13 години

slabaci

76

Dan

преди 13 години

Абе жена ти спи с кюрди ти за Англия говориш.... не мога да те разбера....

75

hristo

преди 13 години

berbatov da go guha!

74

Анти тарикат

преди 13 години

До кога боби михайлов и мъри кауня, ще ни убеждават в некадърноста си?Но каквато държавата-такъв и футболът и. Изпраха и гушнаха милиони, а парички за чужд треньор нямало...ама иначе им е ясно, че ако наемат професионал, то тогаз игричката на наши, ваши, и тлъсти комисионни секва.Вие форумци си чупете телевизорите от мъка от поредната загуба, а лапачите да тарикатстват. Такива ни политиците, такива ни и футболните кратуни...нищо ново под слънцето, нали!

73

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ТЕЗИ ГИ ВИДЯХ....!? СЕГА С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ ДА ВИДЯ ВЕЛИКИЯ Б.Б. НО В РОЛЯТА НА ФУТБОЛИСТ....!? БОЖЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НЕКАДЪРНОСТ И ПРОСТОТИЯ ДА СЕ НАБУТА В РЪКОВОДНИТЕ ОРГАНИ НА ДЪРЖАВАТА....!? С ТАТО БРАТО И БРАТОВЧЕДО НЯМА ДА СТАНЕ БИЛО ТО ВЪВ ФУТБОЛА БИЛО ТО ......!? БЪЛГАРИЯ ПЛАЧЕ ЗА ЧЕСТНИЯ И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН КОЙТО БЕЗМИЛОСТНО ДО ВЪРТИ СЕКИРАТА .....!? ДРУГ ИЗХОД НЯМА.....!?

72

Dan

преди 13 години

Божинов имаше торбички под очите, дали от кръщенето или не е можал да спи докато неговата фолк дива е репетирала не знам, но все пак освен със засадите и с пропуска в началото когато не разбра,че топката е у него с друго в този мач не бих го запомнил....а щях да забравя...и вторият гол ... за който май си ръкопляскаше на излизане....абе фък

71

B3

преди 13 години

Не знам какво му беше толкова смешно на Сираков през целия мач - всеки път, когато камера го снимаше, той се смееше като напафкан, баси мазохизма и подигравка с българския народ

70

dancho82

преди 13 години

aide be fenove na BG"futbola"pi6ete be!!Nali mnogo go obi4ate i gledate!!I posle 6to BNT ne go predavala-ami vmesto gordost da ni vnu6ava rezil li?!Sme6nici!!

69

tihia

преди 13 години

Сега Капело ще ги заведе всички в Син Сити, за да пият до зори и Алисия да им прави ***, а всичко ще е за сметка на президента на федерацията, разбира се!!!

68

Turk

преди 13 години

hahahahahaha bravo na anglia :D :D

67

Анонимен

преди 13 години

Сираков се засмял след края на мача и потупал Мъри по рамото: "Квалификациите тепърва започват...нищо не е решено!"...Всеки от тях взима по 100 000 лева на месец!!!

66

Анонимен

преди 13 години

Поне видяха Уейн Руни на живо. Има да се хвалят на мацките по кръчмите колко шута са изяли от него :)))

65

Анонимен

преди 13 години

39Ама разбира се!Кои сме ние(явно питаш себе си)?Ами льольовци които освен да си изберат пожарникар за шеф за друго не стават.Или с една дума.НЕУДАЧНИЦИ!!

64

Анонимен

преди 13 години

толкова съм ядосан от играта на нашите че немога да пиша.алоооо софийските писачи вдигнете се и ги посрещнете тези нашите с яйца бе така направете и в централата.този *** Михайлов за плашило нестава не за вратар.ах че не съм от софия да ида да го изчакам на летищито да му бия 1 желязо в капачките и да върви на майната си.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

63

Васко

преди 13 години

Винаги ми е било интересно какво точно значи израза "стояха добре на терена" !!! Отива им зеленото на екипите ли , много са хубави , или просто са добри , *** по душа :))) . Факта , че дори канал 1 не предава мача красноречиво говори за "вярата" в националния отбор. Само БФС и малумниците там "вярват" , заради парите които папкат в тоя отбор - други не останаха да вярват.

62

Анонимен

преди 13 години

Д.Дефоу сигурно не е вкарвал 3 гола в един мач от поне 10 години. Представям какво щеше да бъде ако Англия бе играла с основния си отбор. ОСТАВКИ! Оставка на Перуци! Оставка на ***! Оставка на спортния директор Сирачко Раев!

61

Анонимен

преди 13 години

Хахахахахах,коментиращите made my day хахаххах

60

Анонимен

преди 13 години

Да си бяхме стояли в България, щяхме да получим само тройка, а и нямаше да се охарчим за пътни, дневни и прочее...