65

Amenhotep

преди 14 години

Казва се Александра, ***!

64

kotarak

преди 14 години

Днес е ДЕНЯ НА КОТКИТЕ! Има приветстващи котки! Има усмихващи се котки който ту изчезват ту се появяват! Но не съм чувал за *** котки, е за *** народ чухме, ама може и да е прав..........ама койе прав .... ... Само Бог има право да съди и предсказва....

63

Димитър Димитров

преди 14 години

"На митница в Монреал са задържани 21 000 антични предмета при опит да бъдат внесени в Канада.По оценка на Кралския музей на Онтарио голяма част от предметите (монети, украшенияа, метални и стъклени предмети ) са автентични и произхождат от земите на днешна България.Нашето Министерство на външните работи твърди, че вече е предприело нужните действия.В ход е процедура, чрез която българските съдебни власти ще отправят официална молба до канадските си колеги за връщане в България на задържаните предмети."------------------------------------------------------------------------------ Тук трябва да се разследва - от кой и как са тръгнали от България тези антични предмети струващи огромни суми пари, но изглежда чер никой в БГ не разследва защото мафиотската верига стига до високи нива във властта предполагам. Добре че са канадците, защото иначе тези български разбойници са се гласяли за огромни печалби. Нещо друго ми е мнофго интересно също - най-богатия човек в България дължи богатството си на многобройни археологически ценности - интересно защо държавата не му ги отнема?

62

Андрешко

преди 14 години

Втори въпрос - как се казва дъщерята на Валерия и Александър Фол?Гледай си порното и не се занимавай с неща, дето не разбираш

61

Amenhotep

преди 14 години

След като вярата им е права и силна, науката само ще докаже правотата им!

60

Иво

преди 14 години

Не знам коя да е църква, била православна или католическата да дава за датиране мощи на светци. Политиката на всяка е, ние имаме истинските.

59

Amenhotep

преди 14 години

Явно си напълно незапознат със нещата и не знаеш че професор Фол беше СЪПРУГ на Валерия Фол. Не знам, колко пъпчив и колко юноша съм, ама знам че подобни хал-хабер си нямащи от материята на разговора хора, като теб е по-добре да мълчат и да четат, отколкото да се правят на много големи и много знаещи.

58

7смъртни гряха

преди 14 години

Като се каже името на Исус Христос и гърберите слагат минуси. Боже Исусе Христе, и ти Йоане Кръстителю, отърви ни от тази *** атеистична, лакома, скъперническа, сластолюбива, сребролюбина, горделива и властолюбива.Всеки ден ще се моля по 9 пъти на ден така.

57

Amenhotep

преди 14 години

Ако беше прочел по-задълбочено, щеше да видиш, че Валерия Фол говори за непрофесионализма на Божо който, поради един Господ знае каква причина е нарекъл траките -мутри. Да не говорим че само от един надпис не може Божо да прави генерални изводи. Ето виж по-надолу в коментарите, самият проф. Попконстантинов, казва че на тия мощи трябва да се направи анализ.

56

ЛЯГАЙ

преди 14 години

Еми спри и си пий хапчето,време е за сънчо.

55

Андрешко

преди 14 години

Явно си пъпчив юноша, та не можеш да направиш връзка с професор Александър Фол.

54

Анонимен

преди 14 години

Дори не ми се пише вече.Тук е пълно с психари провинциални само.Абе ш**ана работа.

53

Анонимен

преди 14 години

AFERIM AGA prav si ,,6**AN NAROD,SLAB MATRIAL ''TOVA E BALGARIQ DNES

52

Калин

преди 14 години

Валерия Фол може да е историк.. и тракологията може да е сегмент от историческата наука в бг, но това как коренспондира с разкопките в Созопол... не са копали тракийска могила във всеки случай. Кой пък я натиска нея, че звънка.

51

Amenhotep

преди 14 години

Откъде да знам кой е баща и на Валерия?

50

Иво

преди 14 години

Ако си обърнал внимание, аз храня само червените. :-)

49

АААААААААААА

преди 14 години

Учуден, като не са ти ясни някои работи - почети малко повече и не се изказвай неподготвен. Ставаш за смях.

48

Андрешко

преди 14 години

А на валерия баща и кой беше, че не мога да се сетя?

47

ssss

преди 14 години

Кво да се извинява..........Въобще не трябваше да застава в такава жалка ситуация....Бойко да му казва, че ако еди кво си станело се разделяли.....Аз съдя от моята си канбанария...Кво трябва да ходи на работа свит като мишок?И да не трепери да го уволни.....Да заебава всичко толкоз.....

46

Анонимен

преди 14 години

вземето му българското гражданство на този *** мръсен и го изгонете в либия.ш**аняка долен и проклет.ш**ан народ майка му е ш**ана ,че го е родила