76

Анонимен

преди 14 години

Тихо ве КАМБАНА!!

75

Джугашвили

преди 14 години

На реликвария даже има надпис: "V век пр. Хр."............

74

t-rex

преди 14 години

Не съм вярващ, но уважавам християнските традиции. Религията освен, че събира пари и контролира масите е спомогнала за оцеляването ни като българи. По време на турското робство нашите баби и дядовци са давали живота си, но не и вярата. Поне от уважение към тях недей да хулиш религията!!!

73

Анонимен

преди 14 години

Уникално!!!

72

Анонимен

преди 14 години

pak s gluposti ni zanimavate

71

Иван Бухов

преди 14 години

Това е истинската България! За това следва да я обичаме и пазим! Българите са знаели това иначе защо ще тръгват на такъв дълъг път?! Те са знаели къде отиват, но след това, по различни и известни причини са ги накарали да забравят това, но сега се събуждаме отново и ще тръгнем напред, пак пред всички, защото можем и трябва!!!! Бог ни гледа! Той иска да нви помага, но ими неверници още. Помогни и увеличи силните и вярвашите в силити на българите. С Бог напред! Помагай Боже!!!

70

Анонимен

преди 14 години

А с това 5 век пр. Хр. направо избихте рибата!!! :-))

69

Ентропия

преди 14 години

Религиозния мрак е бил винаги толкова тъмен, Че като ЗАТВОРИШ ОЧИ ти става по светло.

68

Анонимен

преди 14 години

Божидар Димитров Ерусалимски, министър без портфейл ползва портфейла на Бойко Борисов.

67

от 61

преди 14 години

Аре няма нужда!

66

бат Миро

преди 14 години

В Истанбул в единия дворец - не му помня името в една от изложбените зали има ръка и череп, за които също се твърди, че са на Йоан Кръстител и били донесени в тогавашния Константинопол от някоя императрица, вманиечена да намира религиозни реликви. Коя сега е истинската нашата или тяхната. Аз викам да е нашата, че да дойдат повечко туристи.

65

Мен

преди 14 години

Сега изложете намереното до по-твърда стена,за да има къде да си бият главите заблудените богомолци.Хахахахахахахахахахахахахахааааааааааааааааа

64

+

преди 14 години

ВЯРАТА(в доброто и съзиданието) ЩЕ СПАСИ ВСИЧКИ НИ.С НЕЯ МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ ЧУДЕСА.ВНИМАВАЙТЕ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАТЕ, ЗАЩОТО ЖЕЛАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВАС: ЗДРАВЕ, ДЪЛЪГ И УСПЕШЕН ЖИВОТ, ИЗПЪЛНЕН С КРАСОТА, СИЛА И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ.АМИН!

63

Сатанист

преди 14 години

Малей, толкова ли са намалели посещенията по църквите и манастирите, че попчетата копаят стари кокалаци, с тях да привличат народа? "Созопол се превръща във втори Йерусалим" - да не би сега и тук да довтасат евреи и мюсюлмани и да почнат да се трепят; да се види в какво се изразява "вярата" им. Във взаимно изтребване, ето в какво.

62

auraboneva

преди 14 години

Как позволявате на тези маломници да пишат подобни коментари в сайта ви?

61

Минко Танев

преди 14 години

до 61 Прости му Господи, той не знае що върши!!!

60

Джако

преди 14 години

Не вдявам, как така мощехранителницата е от 5 век пр.Хр., а в нея има мощи от човек, кръстил Исус 5 века по-късно?

59

ZEITGEIST

преди 14 години

Религия - перфектен инструмент за мозъчен контролПредполагам, че на всеки човек, който има повече от 2 мозъчни гънки, би следвало да му е ясно, че организираната религия е перфектният инструмент за мозъчен контрол над масите.

58

Анонимен

преди 14 години

Християните, ще ме прощавате .. ама сте *** некрофилската и канибалска секта. Светите ви неща са части от човешко тяло, да не говорим за ритуалите ви свързани с изиването на божията кръв и изяждането на божието тяло! *** работа !

57

ДО 54 ти

преди 14 години

ДОБРЕ ,ЧЕ СЕ ТИ ,ЧЕ ДА "ОПРОВЕРГАЕШ" ДОСТОЕВСКИ ...!!!Не говори за НЕЩА от които абсолютно нищо не разбираш ,а само ти се струва ,че разбираш ...!!!Вярата е основа на морала !!!