129

hi

преди 13 години

Prost narod slaba darzhava

128

гражданин

преди 13 години

Сега ако има закон тези ромънци трябва да си понесат наказанието . Мамалигари.

127

Анонимен

преди 13 години

Жо, Путин и Медведев преди месеци ходиха и пиха бира гледайки мач в един руски ресторанти на съседните маси стояха клиентите. Защо в България заради Цецка която е поне 200-300 пъти на по-ниско ниво от горните ще се затваря ресторан. Народа това си го нарича големеене и има сумати поговорки. Ти ми цитираш наредби.

126

жожо

преди 13 години

Неизпълнение на полицейско разпореждане СЕ ДОПУСКА когато същото е пряко противоречие със закона или застрашава здравето, живота и достойнството на гражданите. Има си правила, които не са спазени от полицията. Ако е станало престъпление, полицая Е ДЛЪЖЕН да обясни да госта на хотела, защо не може да влезе !!!

125

P.djuf

преди 13 години

До 132.Бе я не замърсявай форума с присъствието си, ***.Това да не плашиш баба си.Я обратно в дупката от която си изпълзял.щял да следи, щял да прави кой знае какво.Само заплахи знаете да сипете, маймуни!какво се пениш като Болен на журналистка?

124

Анонимен

преди 13 години

до 134-не познал Хората не са роби. В хотел можеш да влизащ когато си искаш, без да се молиш на държавата за разрешение. Няма законово основание да им се забрани досътпа до хотела, в който са гости. И с гаранция-ако румънците пожелеят да " раздухат" случая-голям скандал може да стане. На ниво дори европарламент-просто гостите наистина не са случайни.

123

Анонимен

преди 13 години

Абе ти марсианец ли си къв си отиди вдруга държава при същите условия и се изрепчи на полицията да те видя

122

до 131

преди 13 години

Става дума за ДЪРЖАВНОСТ и респект към държавността, бе другарю. Без значение от името. Извращенията заради Буш са милион пъти повече отколкото заради Цецк, но това не променя принципа. Какво си мислиш, че всеки чужденец може да къса униформи на полицаи ли? Ти намали, там на каквото си!

121

Гоце

преди 13 години

Я опитай ти, гост не гост, да влезеш в румънски хотел ако там е техния председател на парламента и полицията те спре. После опитай да скъсаш значка и да посегнеш на полицай. Знаеш ли ***, какво ще ти се случи? Какво общо тук има ГЕРБ? Това е достойнството на твойта държава *** проклета, достойнство, което нито *** румънци, нито *** като теб уважават. Да може такъв като теб да ми падне или да съм бил аз на смяна, да видиш кой ще ми посегне. Трябва да стане като в Америка....

120

два въпроса

преди 13 години

По принцип си прав,но ако не са били гости,полицаите имат формално основание да ги спрат...Но ако са били гости,тогава е абсолютно превишаване на правата на полицаите.то е все едно някой да ти забрани да си влезнеш у вас...Но в България всичко е възможно,така че....вече нищо не ме учудва.

119

Забележете

преди 13 години

Охраната е действала в противоречие на закона. Не са длъжни да се подчинят.

118

187

преди 13 години

абе, пребийте дебелате бееее

117

Анонимен

преди 13 години

След като охраната не ги допуска трябва да се подчинят

116

Анонимен

преди 13 години

Тая и полицията ангажирала и охраната на НСО.И Тия просто румънци не се спряха, бе!!!

115

Въх ...

преди 13 години

Ти Цецка Цачева с Буш ли я сравни бре ?! Я намали тревата :-)))

114

Забележете

преди 13 години

А ти къде прочете, че са вършили престъпление !? Нещо разбивали ли са, в момент на кражба ли са ги хванали, а ?!

113

Juvenal

преди 13 години

Точно той - няма начин. За съжаление всички досега се провалиха. Макар че има известно раздвижване в държавата, това се постига с цената на огромен произвол и насочване на всички пари към един джоб. Някой някога беше казал: "Който заменя свободата си за да получи сигурност накрая губи и двете"... Натам отиваме.

112

Анонимен

преди 13 години

приятел-и да не са били гости на хотела-пак могат да влязат-например да питат за цените, да питат за свободни стаи, да посетят ресторант или кафене в хотела-все обощодостъпни местал Няма значение дали са гости на хотела или не. Ако властта е искала да не допуска никой-да бяха резервирали целия хотел

111

фен

преди 13 години

Ало-о, дупедавците! Когато сеещият демокрация Буш ходи по света, парализират цели градове, без значение в коя държава.

110

Анонимен

преди 13 години

джиджи в рекламата няма изолиран случай има пари, мислиш ли че хотилиерите от румъния ще останат безучастни и ще пропуснат случая да ни оплюят и покажат как бием и съдим румънските туристи. Това е битка за клиенти. А за тъпотията, може и да съм такъв, дано ти си остър.