91

Въпросче?

преди 14 години

Мили ми Аню, признай си колко *** направи, докато си на "гюзме"!

90

до 92

преди 14 години

И аз знам че най-добрите самолети са делтапланерите.Хахахахаха

89

Анонимен

преди 14 години

Кольо ти кога си поддържал Грипен ,че знаеш толко? И Грипена и Еврофайтера ,а както и Ф-16 са скъпоструващи, сложни и скъпи за поддръжка играчки.

88

Анонимен

преди 14 години

та нали Аню ги прави офицери...даже ще ти докажат ,че това са най -хубавите самолети в света,

87

Анонимен

преди 14 години

Ама той свири ли?

86

Анонимен

преди 14 години

Такава ни е всичката работа - все негативизъм!Погледнете и от добрата страна: тези машини са с 'история' ,имат и нумизматична стойност... Да ти е жал да ги разбиеш в Рила

85

Black Beard

преди 14 години

Че кое у нас е първа ръка? Втора ръка коли, втора употреба ***, втора ръка самолети... И докога! А сме живеели по-добре.

84

ined

преди 14 години

За всичките св---ки дето им направи ББ на американците, трябва не да купуваме стари Ф-16, а да не подарят няколко нови Ф-22.

83

Анонимен

преди 14 години

Аню се оправя,,,то е ясно че армията с някои друг рециклиран самолет няма да се оправи,

82

Анонимен

преди 14 години

Анюшката е велик предател!

81

Бореца

преди 14 години

И каква стана тя ще купуваме втора ръка самолети от американците и знаете ли къде и на кого ще плащаме ремонтите им- на турците защото сме много умни! В Турция има завод за сглобяване на F-16 така че ние гарантираме работни места на турците а нашите военни заводи ги закриваме това си е чисто престъпление къде е Воленчо сега! Но не е виновен ББ виновни сме си самите ние че още го търпим и докато си траем и гледаме сеир някой ще направи добра комисионна а ние като балъците ще лапаме само мухите!!

80

Леля Цеца

преди 14 години

Този *** Аню, първо накара български офицери да се извинят на турците, че празнуваме 3 март като национален празник - освобождението ни от Турция, а сега надупеното *** ще ни внася скраб с парите на бедния българин.Абе няма ли истински офицери, които да покажат на тази гад, "откъде изгрява слънцето".

79

do 81

преди 14 години

Грешиш. Новата отбранителна доктрина на бг армията се основава на принципа "Стегни халката и води в плен"Хахахахахаха

78

Анонимен

преди 14 години

Добре де и за какво са ни тия самолети? И с тях и без тях армията ни е пълна пародия! Да не дава Господ, ама по време на война ще ни затрият за два дена. И няколко самолета повече или по-малко няма да променят нищо! Вместо да харчат парите за тия стари железа, да вземат да помислят за нуждите на хората! Ето, вчера пак повишиха цените на парното, просто не ми се мисли каква зима ни чака! А тия харчат за самолети! Цялата Мара втасала... самолетите са ни най-важни!

77

орел 2

преди 14 години

По отношение на сделката:1.Защо Ф-16 , а не "Грипен","Юрофайтер"(от ЕС) или СУ-27,34 ? Ама смислено ,експертно обяснение2.Аню знае ли състава на ПВО на Балканския Театър на Военни действия ?3.Аню знае ли,че Турция преговаря за С-300 и "Панцир" ,А Гърция ги има?4.Изобщо всички пърделници знаят ли въобще с какво се занимават , освен да трупат облаги за сметка на тъпия народ?НАРОДЕ ?????

76

Анонимен

преди 14 години

Българските дупедавци пак ще купуват *** 2 ръка за да се измазнят на американците.За същите пари могат да се купят самолети 1 ръка от шведите,ама *** народ ***

75

Златко

преди 14 години

Изнасяй суровини и внасяй ***...всички в Африка така правят!

74

Златко

преди 14 години

Модернизирани Миг-29 още са на въоръжение в армията на Германия.Тия, които наследиха от бившата ГДР.

73

Защо?

преди 14 години

Защо?

72

Пилотът

преди 14 години

Тюфлекът Аню пък ще ни купи бракувани аероплани (имахме бракувани за скраб кораби - вече).Тоя подлизурко сигурно е отишъл с кофа вазелин!