76

Червената помия

преди 14 години

Прав си, Грую...Но има неща, които традиционно добре произвеждахме и се котираха на пазарите-агнешко, краве сирене, захар ако щеш.Козметика, лекарства-за всичко си имаше пазар.Машиностроене, оръжейна промишленост-всичко е в руинви сега, а специалистите ни карат таксита или мият чинии или са квартални бакали вече.Поне 30 години оттук нататък са необходими за да достигнем онова скапано ниво на промишлеността ни от 1989 година и като база, и като кадри и като опит.

75

Анонимен

преди 14 години

Аз пък съм си говорил с хора от Бургас. Ако отидеш някога до там и видиш как всичко е опустяло, особено пристанището, как няма работа и икономиката е замряла, ще разбереш тези хора, които са мнозинство, и които имат опасения, но са ЗА, защото това ще оправи икономиката на целия регион! Само повтарящ наизустени фрази спуснати от Начаството ти. Пфу! ***, некадърна!

74

Анонимен

преди 14 години

Каква екология всичко е политически интереси и простотия.Тези на снимката май са слънчасали.

73

Анонимен

преди 14 години

За 60 години подкрепа към нас от страна на Русия пак има наивници вярващи на разни бойковци и болни мозъци като волен ! Няма страна, която да ни е дала повече ! Майките ви и бащите ви та и повечето от вас са се изхранвали 60 години от евтините суровини на руснаците ... да не говорим че и доста хора са намазали от рускините !

72

Мефистофел

преди 14 години

Ти живееш доста назад във времето. Цяла Западна Европа сега се чуди как да сключи по-изгоден договор с Русия, защото тя е най-малко засегната от кризата, по начина, по който ЕС е засегнат. Най-много свежи пари има в Русия, да не говорим за ресурсите. Тия противопоставяния Русия - Запад са от миналия век пич. То ясно, че в САЩ пропагандата от Студената война още не е спряла, ама ти поне можеш да четеш и български медии. Отвори си очите. Комунистите в България измряха. А Чърчил е казал:

71

Gonzo

преди 14 години

Тоя пък 71 ти прочел ли си поне малко за бургас-александрополис как ще печелиме 20 милиона на година и всеки ден ще влизат танкери и недай си боже стане нещо отиде и туризма и риболова.100% от хората не го искат този проект,застанал си ми да ми плещиш врели некипели.

70

Анонимен

преди 14 години

do 68 az ne obi4am stani6ev az obi4am boiko

69

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Ти на кой би се надупил ? Нали си умен !

68

некои

преди 14 години

Гласувайте си за ГЕРБ ще ни докарат до фотосинтеза и накрая ще се плаща и за нея данък + въздуха, който дишаме. САЩ не *бава майката.

67

Анонимен

преди 14 години

До 72 ...... Ей че си *** .... нали ако не от Русия, все от някой ще бъдем зависими да те *** в главата !

66

STARBUCKS-USA

преди 14 години

Цяла западна Европа се чуди ,как да стане по малко зависима от руската газ,само шепа комунистически глави в БГ си знаят Русия та Русия !

65

Мефистофел

преди 14 години

Кой ви каза, че Белене и Бургас - Александруполис са руски интереси??? Адски сте лесни за манипулация. Да не би през Бургас да се кара газ за София, а оттам обратно за Бургас ???? България е транзитна държава по пътя на руската газ към ЗАПАДНА ЕВРОПА!, т.е. към ЕС! Неслучайно италианци участват в Бургас - Александруполис ! За Белене нещата са още по-сложни. Отново ЕС има интерес от него, но ако го построят немски капитали. Защо Борисов разкара немците? Разкара и руснаците ? Свят ще ви се завие

64

Анонимен

преди 14 години

До 68: Аз и да не съм умен не се бутам там където не ми е мястото ! Определено на бобчо кратунката и на трайчо и на оня хер флик не им е мястото в парламента ! Следващия премиер може да е и тракторист след като на поста вече е бил каратист и пожарникар !

63

Червената помия

преди 14 години

58, поздравявам те за верния и точен коментар!

62

Анонимен

преди 14 години

do 67 a ti kato si mnogo ymen 6to ne vzeme6 mestoto na stani6ev

61

Анонимен

преди 14 години

Е простото си е просто ! Тва правителство и за **й не става !

60

Анонимен

преди 14 години

do 65 ti otkade si tolkova informiran

59

мока

преди 14 години

БОЙКО Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ... БОЙКО СИ БАЧКА ЗА ТУРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И ТОВА Е...

58

Анонимен

преди 14 години

da taka e

57

Анонимен

преди 14 години

Целта е Турция да си построи АЕЦ-а сега и да запо<не да играе стратеги4еска роля на Балкани и в много близко бъдеще да се присъедини към ЕС. Американците добре са си направили плана и няма да допуснат руски интереси тук