25

kolekcionera

преди 14 години

открихме топлата вода браво сега ко правим

24

kolekcionera

преди 14 години

открихме топлата вода браво сега ко правим

23

Анонимен

преди 14 години

Бойко пита ,ама нищо не прави по въпроса.Управлението е в негови ръце,вече не може да се оправдава с БСП-то. Като гледам действията му - въздух под налягане.Жалко, поредната "тройна коалиция"

22

Колт

преди 14 години

Че ти не четеш ли? Той ти го е казал в прав текст :) порочната практика трябва да спре, каквато и да е цената :). От това по-ясно няма на къде. А то цената е ясна 90 лв. купува НЕК, за да му се гарантира печалбата продава вместо на 88 на 99 на ЧЕЗ и ЧЕЗ вместо за 146 лв. ти продава за 160 примерно, а може и повече :) Те нали и ЕВН-то ти го казаха - искат високи цени, че да ни дисциплинират да пестим :)

21

Иво

преди 14 години

Адмирации за Б.Борисов и екипа разкрил и тази поредна далаверка...... Ако разплете далаверите, и ги изритат от България всички тези ел.посреднически дружества ,ще му олекне на Народеца, поне малко с цените на електричеството.А, лично Аз, ще гласувам отново за ГЕРБ на следващите избори,та да се усмирят лаещите комунистически ***.... .

20

Ясен

преди 14 години

Гледах Бойко по телевизията човека пита как става така ,че мегават час се продава за 88 лева ,и при нас крайната цена е 146 лева!Сами сметнете Бългагия колко мегаватчаса ток ползва и какъв е % надценка!

19

Мишо

преди 14 години

Че е заплаха за националната сигурност-ами заплаха е. Вече много държави използват 220 волта линията за интернет (защото тя е налична и евтина),което означава,че когато България мине към този стандарт и цяла Европа ще ни слухти по нета,защото линиите са частни.Да им имам и тъпите тикви на нашите политици!На практика ние нямаме Национална Сигурност, ДАНС са безполезни.

18

Пламен

преди 14 години

Да не забравяме че бориславова има голям дял в сферата на ВЕИ и по-точно в Добруджа.... лобито си е лоби ;)

17

Некъв читател

преди 14 години

След като направих справка и по други медии, видях, че Днес.бг не са написали нищо от основната информация - че се обмисля разваляне на приватизационните договори на ЕРП-тата. Което е нещо, което определено одобрявам:)

16

Pongo

преди 14 години

"Няма завършил в Банкя ученик, който да може да предположи, че ще си купи нещо за 90 лв. и ще го продава на 88 лв. и от това ще печели" Това е, защото учениците, завършили в Банкя, очевидно не са чели "Параграф 22", където Майлоу Майндърбайндър купуваше яйца за седем цента парчето и ги продаваше с печалба за пет. ;)

15

DiMi

преди 14 години

и за Австрия EVN, и за EON Германия

14

човечец

преди 14 години

Бойко, то хубаво да ги попритиснеш тези от НЕК, ама да не стане да ни вдигнат тока после ?!? ... Това, че там се правят далавери за милиони го знае всяко хлапе. Само че ние и сега ПЛАЩАМЕ НАЙ-СКЪПИЯ ТОК В ЕВРОПА !!! ..... Да не стане да ни го вдигнат пак ...Аз само казвам де ... Иначе напълно подкрепям Премиера Борисов във всяко негово начинание и му вярвам на 100 % !

13

до 8

преди 14 години

Хубаво би било, но няма да стане :). На тях цената им е утвърдена от ДКЕЕР, т.е. за разликата между 90 и 146 са доказали инвестиции, разходи плюс гарантираната им печалба :)

12

Некъв читател

преди 14 години

Абсолютно е прав номер 3! Очаквайте най-късно до лятото поредната "антикризисна" мярка на правителството - вдигане на цената на тока.

11

Анонимен

преди 14 години

въпроса е защо чехите трябва да продават ?тези комуникации са строени от нашите бащи ,с техните пари е строено, с техните данъцикак така става,че идват някакви чехи и купуват комуникацията за без пари ?това е заплаха за националната сигурност - не знам дали има друга държава да продава своите вътрешни комуникациивсичко това трябва да се национализира отново,защото при една война и могат да ни дръпнат шалтера на цялата държава

10

EFENDI

преди 14 години

''Навсякъде по света енергийните компании са на плюс с милиарди, а тук е на минус'' tova e dostata4no 4e boyko iska da ni kaje 4e ni 4aka novo uveli4enie na toka :)) ama nqma kak de, 4ove4eto trqbva ot nqkade da nameri pari4ki da opravi darjavata. ina4e drugiq pat koy 6te glasuva za nego.

9

Анонимен

преди 14 години

Точно така, Бг работи за чехия и за тяхното излизане от кризата ;)

8

до 6

преди 14 години

Естествено ,че трябва да си намалят печалбата цената им е надценена поне с 30% не помня от коя държава ги изгониха вече ,и от тук могат да си заминат с коловете!

7

STARBUCKS -USA

преди 14 години

Ти прочете ли,за колко я купуваш ?

6

4

преди 14 години

Научи се ти да четеш :) и не гледай тъпо като утре ти обяснят, че понеже било така, че понеже трябвало НЕК да има печалба, а ЕРП-тата имат гарантирана печалба тока трябва да ти скочи с 10%. Да не мислиш, че като НЕК купува на 90, а продава на 88 лв. чехите ще си намалят печалбата :)))