10

Желев

преди 14 години

Аз съм за решението на референдума.Един скакалец е просто насекомо,десет са нещо притеснително,но стотици,хиляди,милиони и милиарди си е НАПАСТ!

9

6u6i

преди 14 години

Това са страшни неблагодарници!!!! Нестига че си му позволил въобще да си построи джамия ами и нагло бе братче, айде щом незнаеш да целуваш ръка ще целуваш ***. Всичко да се гъта до основи ааааааама ха

8

Малкия Мук

преди 14 години

Желко ... забравяш Светата Инквизиция по време на която много хора са били малтретирани и убивани,забравяш и кръстоносните походи,забравяш колонизацията на Южна Америка където християнството е налагано с огън и меч от конкистадорите. А иначе мюсюлманите емигранти се опитват да станат част от Християнска Европа,но място за джамиите им тук няма.

7

do No4

преди 14 години

te se molqt po 5 pati na den ;)

6

Анонимен

преди 14 години

Да, всички европейски държави трябва да последват примера на Швейцария!Това е правилното решение.

5

az

преди 14 години

Браво на швейцарците!!!!Крайно време беше да започне открита борба с исляма.Стига толкова търпение от нас,християните-миролюбци!Качиха ни се на главите мохамедовите следовници,време е да се изпратят по местата им.Не ги искаме в Европа,да си стоят в Азия и арабските страни.

4

Желко Сталев

преди 14 години

Иситната е,че мюсюлманите са единствените хора който обичат да се колят,бесят,режат ръце,самозривяват и други подобни дивотии ,и всичко това в името на Аллах.Не помня някой еврей или християнин да е правил такива неща,още по-вече в името на Господ.Нищо лично , мюсюлманчета-но все още не сте дорасли за Европа и Света.Останете си в третия свят и продалжавайте да се молите 3 пъти на ден,пък ше видим до къде ще я докарате.

3

европеец

преди 14 години

Швейцарският вот не е насочен срещу "турците". Не проумявам защо Турция реагира толкова остро, след като този вот не е на национална основа. Или може би Турция се определя като ИСЛЯМСКА държава, чиито поданици не са турци, а единствено мюсюлмани. Ако това е така, то референдумът доказва, че Турция няма място в Европа, а по-скоро в някой ислямски съюз. Отвратен съм от ориенталското двуличие - един ден сме модерни и светски, на другия ден сме радикални ислямисти.

2

Малкия Мук

преди 14 години

Да се построи голяма катедрала в сърцето на исляма Мека и звън на камбани да проглушава града по цял ден!! Тогава само ще се разбере дали мюсюлманите са толерантни към останалите религии или искат цял свят да се съобразява с тях ... В християнска Европа няма място за джамии и минарета !! Религията не е в храма,тя е в сърцето. Останалото е само показност,политика и злоупотреба с толерантността.

1

Салахадин

преди 14 години

Правилно!!!И аз също искам в Абу-Даби да звънят камбани.Айде да видим тяхната толерантност.