38

Славянин

преди 14 години

Не ще покръстиме турчуляка

37

Анонимен

преди 14 години

Бай Кольо, и тук ли пристигна да пишеш? Абе ти друга работа нямаш ли си?

36

зъбатия

преди 14 години

Точно така.

35

Сезгин

преди 14 години

Не трябва да се позволяват подобни машинации, да се променя цял закон за да се дискриминира малцинството.Все едно малцинствата нямат никакви права и свободи у нас.

34

Анонимен

преди 14 години

Да.

33

Потур

преди 14 години

И сега какво?Ще оставим ли тези националисти и фашисти от Атака да променят цял закон за да оставят малцинствата у нас без актуална информация?

32

C.C.C.P.

преди 14 години

Жан Виденов на власт !

31

пушката

преди 14 години

Ти май не си наред. Това е национална телевизия, не може и не е морално, да има новини на чужд език, независимо дали е турски, *** и т.н. А в закона се говори за "отдерни предавания", а не за новини.

30

Иван

преди 14 години

Спрете ги!Защо турските филми са дублирани а не се с субтитри така ще може по цял ден да слушаме турски език и да го научим САкън ашкулсум малеле

29

kyky

преди 14 години

интересно, къде бяха всичките тези поплюватели на турските новини в българската телевизия, когато костов подписа рамковата конвенция за малцинствата? и когато първанов - тогава шеф на бсп - му обясняваше какво подписва? но тогава костов бе дупе и *** със доган, и подписа набърже....

28

ZARSTVO ANTI-KGB

преди 14 години

otrepko e bazta ti AGENT na CdVR zluzbite na zloto ot ZAPADNITE POKRAININI na zarstvo! tam ze razdat komunio-schizofreni oLIGARHI anti-BAL:GARI! AAA HUUU HAA laez v sinhorn prototoip na KIBORG anti-zarski ot GORATA! ot GORATAAA!!! JUUU HAAA!!! maika ti ruska antizarska! HAAA!!!!

27

Петър Георгиев

преди 14 години

Говорих с един турчин от турция.Ами те там нямат представа какво е ДПС И АХМЕТ ДОГАН.Тук си ни мажат и лъжат както си искът ДПС, ДСБ ,ГЕРБ, БСП, АТАКА, НДСВ ,ВСИЧКИ ТЕ СА ОПЛЕТЕНИ ТАКА КАКТО ЗМИИТЕ СЕ ПРЕПЛЕТЕНИ ЕНА В ДРУГА В ЗМИЙСКОТО ГНЕЗДО.

26

Nasty

преди 14 години

Браво на Волен и Атака....България за българи

25

misho

преди 14 години

Извинявай драги, хората са достатъчно интелигентни, за да прочетат целия закон. И искам да те попитам: За теб новините дали са с образователен характер? Дали са предаване или НОВИНАРСКА ЕМИСИЯ???? И ТУК НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА НАЦИОНАЛНА ТВ, А ЗА "ДРУГИ ПРОГРАМИ"!!!!! ***!

24

mvm

преди 14 години

Защо "култивираЛО" днес.бг, трябва да е "култивира" без "ло", вие българили сте или какво???

23

Анонимен

преди 14 години

Браво Мите позна от 1 път, Мавъра си е цигле и осакати завинаги онова за което всички бяхме скочили да защитаваме....

22

Димитър

преди 14 години

Абе няма да е зле в смесените райони да има програма на турски език която да обучава незнаещите български в България на български. Или подобно предаване да имат там.

21

ПТУРС

преди 14 години

Трябва да има образователни емисии на турски. В тях да се набляга на българската средновековна история, на насилствената ислямизация през 17 век, на българската героична епопея през Балканската война.Да се напомня за тракийските бежанци и дълговете на турската държава към тях.

20

До 10

преди 14 години

Предвиждат се новини на ромски / седесарски, иванкостовски / език

19

Анонимен

преди 14 години

ЛОЛ Браво ...А какво става с плана за завземане на БГ ?***