59

До 59

преди 14 години

А бе *** долен, май си ял рязяния че ти се иска още...

58

турски наглеци

преди 14 години

По скоро в Йерусалим ще издигнат паметник на незнайния есесовец във всеки двор и градинка.

57

4etete istoriq

преди 14 години

59 ti istoriqta mai ne q znae6 ne ti e qsno koi kogo e iznasilval 4eti powe4e literatura ne 4e se draznq s was no towa e fact

56

ПРИЗИВ

преди 14 години

Призовавам в знак на протест срещу варварството на българите, всички турци в България, независимо където и да живеят, в различни села и градове в страната, да започнат незабавно издигане на паметници като този в село Славяново, било на обществени места било в собствените си дворове !

55

Анонимен

преди 14 години

Има ли *** тук, да ви плюя на маиките дет са ви родили и клошарите дето са ги изнасилвали за заченат.

54

наглеци турски

преди 14 години

Да бяхте по умни - да бяхте обявили, че това е паметник символизиращ, как двете религии могат да съжителстват, да виреят на едно място симбиотично и мирно - добре. Обаче паметник на незнайния турски войн?! В България?! Същия турски войн дето е мачкал, колил и насилвал по нашите земи? А утре на Осман Паша паметник няма ли да поискате? Фадроми за вас и през вас щом сте такова скрито зло.

53

Анонимен

преди 14 години

52 забравяш факта, че сами сте си изнасилвали жените за да ви се раждат деца, затова сте полу-хора, ни в Европа ви искат, ни в Азия...

52

as

преди 14 години

тъкмо се почерпих ром с кола по случая и наздраве за хубавия повод!Спокойна нощ на всички БЪЛГАРИ и дай Боже скоро някоя друга срутена незаконна джамия

51

Анонимен

преди 14 години

Предлагам имената и ЕГН-то а No.43 срещу разумно заплащане.

50

turkish fucker

преди 14 години

Golqma omraza imate kam rqzanite sigurno e zaradi 5 wekowniq seks v anala na raqta

49

ivan madrid

преди 14 години

na boi bratia balgari

48

дедо либен

преди 14 години

Някой спомня ли си преди изборите ДПС с какво плашеха хората в община Гърмен?

47

!

преди 14 години

ТУРЦИЯ ДА ПРАЩА ВЕДНАГА В *** ТАНКОВЕТЕ И АСКЕРА !

46

...

преди 14 години

Знам, че турците-провокатори започнаха много да си позволяват без никой да им каже нищо, ама започни това да го викаш на улицата, да видим колко са страхливи Българите.

45

Ruslana

преди 14 години

Хм, това наистина е изненадващо. Щото четох, че до петък братята Юзеирови имали право да обжалват, ако не го направели, в понеделник щяла да им бъде издадена заповед доброволно да бутнат камънака и ако не го направят, чак тогава е трябвало да бъде съборен от отговорните за тази цел лица. Тази новина ми се струва кьор-фишек, а, ако наистина е вярно и са го бутнали, хм, страхотно, ама да не се създадат проблеми на България, след като не са спазени законните процедури?

44

ggg

преди 14 години

bylgarin sym nooo edni ot nai dobrite mi priqteli sa turtsi ...........

43

дедо либен

преди 14 години

вярно е че пишете интересно,но е прозрачно че това си е фатка на дпс и сега отричат че имат нещо общо.Меди не спи и мисли как да отвърне на удара но явно кръговете знаят че е фалит и не дават кинти,та това е края на ДПС ама няма кой да го признае.

42

BG

преди 14 години

да се бутнат паметниците на мутрите и главорези левски и ботев. на тези убийци и мутри левски и ботев дори и гробовете им не се знаят и кокалите им ги ядът някъде кучетата.мутрата левски е заклал дете и обрал държавната хазна а мутрата ботев е терорист и рекетьор отвлякъл кораб. да се бутнат паметниците на двете мутри левски и ботев и на тяхно място да се изгради обществена безплатна тоалетна.

41

ЗНАЕН BG ВОЙН!!!

преди 14 години

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ БГ МюСюЛМАНИ,КОЙТО НЕ СЕ ТУРЧЕЯТ! ХАПВАМ СИ КУРБАНЕЦ ПО РАЗНИ ПРАЗНИЦИ,ЧЕ И БАКЛАВИЧКА,АМА ЗА ПОДОБНИ НАБЕДЕНИ 'ПОЛИТИЦИ'?АЙДЕ БЕ!/ КАТ ЮЗЕ.. КАКВИ БЕХА ТАМ ДЕТ СА ПРАВЯТ НА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ/А,МАЙ СА СИ ТАКИВА!/ НА СЪД И ДА СТРОЯТ ПЪТИЩА ИЗ БГ?ИМА ТАКАВА ОПЦИЯ В ЗАТВОРИТЕ../ И ДА ИМАТ МИЛИ СПОМЕНИ КАК СЕ СТРОЯТ ПАМЕТНИЦИ НА ТР.НЕЗНАЙНИ ВОЙНИ,АЙ СТИГА БЕ..

40

Amenhotep

преди 14 години

ХВАЛА! Остава сега да бутнат и Юзеиров в затвора!