41

Аз Кочо

преди 3 седмици

Гладни кокошки просо сънуват

40

Анонимен

преди 3 седмици

В прогнилият разпада се фашистки запад за плочкаджия са квалификация плащат от 2500 до 7000 евро. Не квалификациран труд от 1600 евро до 2500 евро. За хора с висше образование (от нормален университет не като нашите няколко стотин и изкарват мекадърници с дипломи) парите са от 80000 до 1 000 000. "Ваййййй каманиzъъъъъъъмъъъъъ си биеши убу и крадяяями."Бели обонговци.

39

Az

преди 3 седмици

С две думи 4300 и да си седим вкъщи.....ако може и при мама ще е ТОП

38

Да ви кажа

преди 3 седмици

Като минем пак към Русия, както се очертава да бъде, ще взимат толкова, но в рубли. Ей, ще завиждате на починалите скоро, да знаете. От много акъл.

37

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Ти си гладувал 10 г. Е младите не са балами като тебе за да искат и те.

36

Лоеста Свинчуга

преди 3 седмици

Дебелите бизнесмени да се сетят, че държат ли се както се държаха в миналата криза, жална им майчица... жална им майчица на всичките гнусни изедници, които изгониха и млади и всякакви кадърни хора. И когато имаше хора, които искаха смешни увеличения от 100-200лв преди 10 години, когато заплатите бяха по 400-500лв и милинерите изпадаха в злоба и им почервеняваха лицата как така някой си иска увеличение на всички милиони направени... сега ще видят кон боб яде ли...

35

Анонимен

преди 3 седмици

Аз пък искам такава заплата, ама в евра.

34

Анонимен

преди 3 седмици

прави са децата. нама да дадат някви комунистически остатъци да се гаврят с техния труд.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Младите са много далеч от реалността. Няма лошо да искат такава заплата, ама без да са показали нищо преди това не става. Аз взимам такава, ама съм се доказвал повече от 10 години...

32

Анонимен

преди 3 седмици

БНБ трябва да пускат каймета по 1000, 2000, 5000 и 10000 лева защото заплатите ще скочат.

31

Ха Ха!!!

преди 3 седмици

"Ама те младите не можели нищо"... *** кой ви е казал на вас, че някой нещо ще може или трябва да може бе... Младежите виждат какво е положението и как превзетите от мафията брокери видат цените и на наеми и на апартаментите и за какво да ти работят... ей от няколко дни като че ли с кампания в Пловдив вече по групите цените на повечето имоти са минимум по 700лв... с тия ниски заплати в Пловдив от къде? Или пък в София 200К евро за панел преди обзвеждане.. като имаше можещи кадри се гавриха с тях.

30

пияница мистик

преди 3 седмици

Аз за никаква заплата вече от 2016 не излизам от вкъщи. Ще изляза след време само да ида до Холандия, че там за 1 час ще правя по 50 000евро :)))))))) Работиш само час, взимаш парите и после сканк и поркане. Така няколко дена и после в друга европейска държава. Правиш няколко милиона за дни и се прибираш. Разбира се, нищо в кеш, всичко в крипто :)))))))

29

До 24

преди 3 седмици

Защо да заминавам в САЩ? Аз искам да направим така че тук в България да сме богати и да имаме силна икономика. С какво нашите условия са по лоши тези в САЩ? Тук има всички ресурси и условия да имаме стандарт на живот над средното европейско ниво. Трябва само да си управляваме ресурсите правилно и парите ще потекат към нас. Парите са следствие от добре свършена работа по определени икономически модели които са доказани и открити много отдавна. Не е нужно да откриваме нещо кой знае какво.

28

Ха ха!!!

преди 3 седмици

Ми с тия панелки по 200 000 Евро преди ремонт и после скъпи храни за детето и жената в продължение на години каква заплата да ти искат. На тия високи цени. Да вземат да се съгласят на 1500лв и после да ревете след някоя друга година що още повече нямало кадри. От къде да дойдат? Младежите в момента са много по-отговорни от възрастните от социализма. И знаят цената на труда си. "Ама те не можели нищо", а в чужбина как могат 🙂? И изведнъж вадят добри пари.

27

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 19 Как изобщо ти дойде на ум да сравняваш САЩ и България - икономиките ли ни са равни, производството ли, технологичните ни сектори ли....

26

Анонимен

преди 3 седмици

Ами малко е 4300. Поточно е в злато да са заплатите защото така с тия нули хората се объркват вече особено послабите по математика.

25

Sw

преди 3 седмици

Аз съм стар и искам и аз такава заплата, ама съм реалист.

24

Анонимен

преди 3 седмици

По принцип са прави.Това е абсолютния минимум за които има някакъв смисъл да се ходи на работа и то всеки делничен ден.

23

гого

преди 3 седмици

До Анонимензаминавай в сащ

22

Анонимен

преди 3 седмици

До Хейт, в ИТ нямаме криза. Има забавяне на търсенето и разместване на хора по компании. Заплатите растат. Така че сме си доста добре.