16

Пак лъжете!!!

преди 1 месец

Пуделите от Посолството ако вземат повече от 5%, аз ще си изям каскетя на центъра на София и ще мезя с минерална вода от Централните хали!!!!

15

В България

преди 1 месец

е време да се забранят тези ВРАЧКИ и без тях ще си останем роби на простащината, но с тях ставаме БАШ роби на тази всенародна "любов" !

14

Анонимен

преди 1 месец

Никой не гласува за ГЕРБ, а те първи ...

13

Анонимен

преди 1 месец

отново ще има сглобка, пеевски без христо иванов няма да се включи в управлението, Борисов стигна дотам да печели изборите, а да не може да управлява, дори не му дадоха ротацията

12

Анонимен

преди 1 месец

няма да е ПП

11

Анонимен

преди 1 месец

Каквото и да се случи ситуацията е патова. Герб с ДПс имат около 40 процента, Герб с ПП-ДБ - пак толкова. Единият вариант е да се повтори сглобката. Това обаче значи ПП-ДБ окончателно да отекат в канала.Вторият вариант е да се направи четворна коалиция - ПП-ДБ, Възраждане, БСП и ИТН. Това ми се струва немислимо. КП превърна ИТН в основен враг, а Възраждане и ПП-ДБ няма да седнат на една маса. Третият вариант са избори през есента.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 7Ако се гласува масово данните ще са съвсем други.Просто хората трябва да престанат в изборния ден да ходят за гъби и да отидат да гласуват.

9

БРАВО!

преди 1 месец

Гласувай за ГЕРБ /Граждани за Евразийска България/ и ще получиш Радев, Нинова, Пеевски, Копейкин, Трифонов, Путин, Митрофанова, Турски поток, Боташ и всички врагове на Свободния свят.

8

Анонимен

преди 1 месец

поредната измама- ако това е верно то българия заслужава затриването си под ръководството на банкянския комунист второ поколение- къде държи партийната си книжка дето запази заради която напусна органите на МВР

7

Анонимен

преди 1 месец

Новият експеримент (или екскремент) ще е ГЕРБ+ДПС+ИТН. Пеевски ще е премиер. Мисля, че така ще е най-дразнещо за всички и ще демонстрира категорично, че политиците могат да си правят каквото си искат и най-важното - могат да кажат майната му на народа.

6

Зозо

преди 1 месец

1. ГЕРБ, 2. ДПС с гласовете от Турция. Боко 80+ депутати, Шиши 40+ депутати и нормално правителство без ППДБ-тата. Копейките в ступор :))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 1 месец

По- добре да влязат, е пак ще досаждат на нормалните и честни хора из улиците на София.То в другите градове нямат хора.

4

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ или политическо представителство на далавераджии и бандюги ще падне още.Те нямат кампания, а са в кармичен кръг на самоунищожение.На 9 юни ще се преброят колко точно са бандитите в Бг то.

3

Анонимен

преди 1 месец

Откъде ги извадихте тия 15 процента за малките шарлатани от ПП и потомствените комунисти от ДБ?При тях ситуацията е,дали въобще ще влязат в парламента а не тия изсмукани от пръстите 15 процента!

2

Анонимен

преди 1 месец

Коялицията ГЕРБ Възраждане е все по - близка.

1

Анонимен

преди 1 месец

Лъжа и измама гласуват само 10% :)))