31

Факт

преди 3 месеца

До ПП Процентите Падат И към #КОЙ отиват като "падат"?

30

Бау

преди 3 месеца

И кво му е скандалното!? Щото някой казал, че е ,,скандален"! Вас ако ви запишат, сами знаете колко глупости приказвате, когато си мислите, че никой не ви записва! Освен това, нищо не разбрах от този текст, освен, че тези са си говорили и било скандално! По интересно беше, когато господин Борисов лежи като толуп на матрака и след това обясняваше, че щял да свали дрона, с който Радев го записвал! И нарече Председателя на НС ,,проста" и е укори, че е от Кържали... Тез влязоха в Сглобка с непочтени

29

Анонимен

преди 3 месеца

Абе що са асфалтирали отсечката до Аксаково дето стана катастрофата с про100то като на пътя му нямаше нищо.

28

ПП Процентите Падат

преди 3 месеца

с Всеки Изминал Ден!

27

Факт

преди 3 месеца

Това е политически цирк - ГЕРБ, ДПС, ПП и Радев играят за един отбор. От време на време един от тези играчи организирано го "нарочват" да играе "лошия" за да тласнат избирателите към останалите и така до "следващия път". Така беше, когато излязоха "снимките" с кюлчетата, така беше, когато се надпреварваха да "поставят ДПС в изолация" (помните Росенец, нали?), така беше, когато извадиха предния път "записа" от заеданието на ПП-ДБ и сега отново. Разиграват ви с един и същи номер.

26

Зозо

преди 3 месеца

До Анонимен.... Какъв изкуствен интелект бре мек? Те са си признали и са го качили на страницата. Щото ако отрекат ще е по-зле за тях. Клоун.

25

Купуване и продаване

преди 3 месеца

Само на герп/дъпъсъ кеша е узаконен, на ПП си е "незаконен".

24

Анонимен

преди 3 месеца

Вече на нищо не може да се вярва. С изкуствен интелект и програми може да се фалшифицира всичко. СРС-тата вече не са доказателство за нищо. Целият свят вече отива по дяволите заради новите технологии и човешката алчност!

23

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен Радев, Боко, Пеевски и ПП са едно и също бе!

22

Анонимен

преди 3 месеца

...а това по ТВ как да го тълкуваме- Станислав стоянов кандидат на Възраждане за ЕП- водещ- в каква валута ще ви плащат ако вие успеете да влезете в ЕП, тъй като сте твърдо против еврото- Стоянов- в Евро- в Брюксел няма проблем....ЛИЦИМЕРИ- МОЛЯ ВИ ПЛАЩАЙТЕ НА КОПЕЙКИНИ В БГ В РУБЛИ!

21

анонимен

преди 3 месеца

Май ще се окаже, че Боко и Пеевски са направо аматьори в сравнение с маститите тарикати от Подмяната или Още веднъж от същото.

20

Коментатор

преди 3 месеца

Има още една партия ПП ЕДИНСТВО БОГАТСТВО АВТОНОМНОСТ ЧЕСТ EБAЧ

19

Аферата

преди 3 месеца

Техните гласове са,бе!Ако не вярваш на мен питай брат ми лъжеца.

18

Царя е гол

преди 3 месеца

А те от къде имат записа, който да публикували? Не сме чували някой да записва бизнес партньорите си! Кой е направил записа, че чак го публикували на страницата си?

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Зозо Радев и останалите руски партии убиват българи.

16

Зозо

преди 3 месеца

ППДБ убиват българи. На Кирчо ако му се размине, ще продължи да убива българи.

15

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 15 От контрабанда на какво?

14

Анонимен

преди 3 месеца

Промяната приключиха, те още не го вярват но като си видят мижавия резил на изборите и пак ще правят спонтанни протести демек платени но този път с мръсните пари от контрабанда!

13

Зозо

преди 3 месеца

Асен Кокора във затвора!!! ППДБ-тата под 10% на изборите!!!

12

Факт

преди 3 месеца

Ченгетата подслушват всички политически играчи (и не само). Радев и стоящите зад него ДС/руснаци са извън контрол. Докато това не се адресира ще вървим само надолу и ще се тресем от кризи.