102

Избирател Пп

преди 2 месеца

Мен ме бройте в столовата , да мажа филии с мас и сланина на европейските войскиМоже и пици с кристали по наш специалитетЯвно укрите свьршиха и ще трябватБьлгари румьнци , поляци за източният фронт

101

Хи хи

преди 2 месеца

Че нали нато щеше да ни пази от лошата Русия бе, сега кво се скатава ?!

100

Българин

преди 2 месеца

Сега ние българите трябва да се готвим за война! ДА!

99

Анонимен

преди 2 месеца

т.нар. запад е гнил, прогнил и изгнил! Пълна депеерастизация и декрувоизация на ЕУ! Пълна и в ППиДБ!

98

Колкото

преди 2 месеца

Повече помощи, толкова повече жертви и териториални загуби за Украйна. Русия се надява поне още 2 год краварски и ойропейски помощи, за да може съвсем естествено да стигне до полската граница. След това в Украйна на 10 жени ще се пада по два мъже на по 50 г + и логично руснака ще почне да запложда масово. Така след 20 г всеки в Западна Русия ( днес Украйна и викат) ще се чувства 100 % руснак и проблема е решен за поне 10 000 години.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците нямат какво да ядат като северно корейците и венецуелците, и излизат масово на улиците, а диктатора Путин дава пари за оръжия! Ужас!

96

Анонимен

преди 2 месеца

Аз срещу Русия няма да се бия - ще трепя натовците, ако ме викнат. Разбира се, ще ги предупредя преди това - както преценят!

95

Анонимен

преди 2 месеца

Русия няма да използва ядрено оръжие, ако влязат чужди войски, а просто ще свали ръкавиците, с които едва ли не гали украинците, и ще изкара модерната техника, до която засега рядко прибягва, защото я пази за война с НАТО, ако се стигне до такава. Иначе до ядрено оръжие няма да се стигне, защото руската доктрина не го позволява освен при екзистенциална заплаха, която едва ли ще бъде налице (както каза един френски генерал наскоро: "ние сме като армия от мажоретки в сравнение с ВСРФ").

94

Анонимен

преди 2 месеца

Само да се чуе, че ще пращаме българи срещу руснаци - и предлагам разгром на жълтите павета, щото тия продажни "политици" ще ни вкарат в капана да мрем, като руските хора, населяващи руските украйнини!

93

Анонимен

преди 2 месеца

Айде да видим как ще ме накарат да воювам срещу братушките. Аз който съм изкарал наборна военна служба и съм дал клетва да защитавам България. Ей БОГУ, искам да ме мобилизират тия и ще настане ИЗНЕНАДАААА! Веднага ставам дезертьор и преминавам на страната на братушките и насочвам оръжието срещу тази измеееет в София в парламента.

92

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с победата на бойното поле на целия цивилизован свят срещу бедна и изостанала Русия? НАТО стигна ли вече до Владивосток?

91

Христо Христов

преди 2 месеца

САНИТАРРРРРР ! ОПИСНАХ СЕ В ПАМПЕРСА ОТ ТАЯ НОВИНА , ЦЕЛИЯ ПУТИН МИ СЕ УМАЗА

90

Анонимен

преди 2 месеца

Дано има свестни хора от СЛУЖБИТЕ и направят регистър на всички от ППДБ , за да може лесно да ги намерим като избягат на островите (както те самите казаха). Тия изчадия трябва да си платят!

89

СМЕШНИЦИ

преди 2 месеца

БХА ХА ХХАААААААА

88

Нане

преди 2 месеца

Искам да требим крави.... ===))) най долната част от човечеството...

87

Анонимен

преди 2 месеца

Просто киро асен и шиши на фронта !!!

86

Споко

преди 2 месеца

Украйна разработи схема за връщане на бежанци в страната, без да принуждава европейските държави да нарушават хуманитарните конвенции. Благодарение на новия закон за мобилизация, документите на мъжете, напуснали територията на Украйна, няма да се подновяват в украинските консулства на дадената страна без военна книжка. И украинците се оказват в положението на нелегални имигранти. Това ги принуждава да се приберат и да си сменят документите. Там ги залавят и мобилизират. Следователно украинските въоръжени сили няма да имат проблеми с личния състав в обозримо бъдеще.

85

Краси Петрофф

преди 2 месеца

не ни пълнете главите с глупости, Русия няма да напада Европа! Иска буферна зона от НАТО в руските украйнини и нищо повече! Ако искате биите се вие т.нар. американци, ние обичаме Русия, те са наши братя и са ни освобождавали 2 пъти. Ще ни освободят и сега, ако трябва! Слава на Русия!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Русия със съюзниците като Сирия,Иран,Венецуела,Занзибар и Северна.Корея няма да пропадне. Обречена е да победи. Е,вярно, в следващата си война ще се сражават с прашки и голи ***.

83

Русия

преди 2 месеца

Натуту тъй и тъй Путин го приключи