11

Аз

преди 3 месеца

въпроса е само още колко хора ще умрат докато това се изясни!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Единствената причина за да нападнете Украйна е, че тя има плодородна земя и е най-големия износител на пшеница в Европа, нищо друго :)))

9

Анонимен

преди 3 месеца

Кравари, вие дето се надявате по-скоро Вова да умре.... Кравари, имате късмет, че Вова е на власт в момента, защото тоя ненормалник на снимката ако дойде един ден на власт, Вова ще ви се стори като света Богородица. Поняли, кравари???!!!

8

Грозната истина

преди 3 месеца

Ха ха ха . То така погледнато има векове в които Русия я няма на картата. Явно Медведа като вкара няколко напитки си мисли, че може да си избира карта от коя година е най изгодна за Русия

7

Майора

преди 3 месеца

Жалко Медведев , Путин на всички ви е промил мозъците , с кпито са против него са в колонии или отровени или загинсли при странни обстоятелства!Украйна никога не е била и няма да бъде част от Русия , опрецията ви не е такава с война , насочена към мирното население!

6

Историк

преди 3 месеца

Факт е, че първата руска държава Киевская Русь е възникнала на територията на съвременна Украйна, Прибалтика, Финландия и част от съвременна Русия.Украинците са просто насилвани да са поляци в годините, когато Москва не е имала контрол над района на Киев. Самата Полша не отрича този факт. Другата истина е, че над 70% от т н украинци говорят руски език като майчин, а останалите 30% го разбират перфектно, ако и да не им е майчин руския език.За какви украинци говорим тогава, за каква Украйна?

5

Анонимен

преди 3 месеца

Няма Украйна и украинци , разберете. Това е все едно някой врачанин да се провъзгласи за северозападнянец , а Запада да кажат ДА! И Северозападналия да се откъсне от България и да стане член на НАТО!

4

Анонимен

преди 3 месеца

ФАКТ

3

Анонимен

преди 3 месеца

Болни мозъци са сегашното управление на Раша, Хитлер може да им завижда малко, ама само малко :)))

2

Буда нудиста

преди 3 месеца

Абсолютно ВЯРНО!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Стига улавщини