50

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски слугата на Байдън ще се бие до последният окраинец (добре, че привърщват бързо) и до последното Евро на пропаднала Европа (и тук парите свършват бързо) ЕвроПедерунгелскитеЛидери, като Акушерката направиха така, че Европа да затъва за да може САЩ да се оправи! Народа почва да се пробужда, след масовите фалити и съкрашения. А Армията на Русия е непокътната! Търгуват с 90% от света - ЕВропа е 5% плюнка сравнение с Африка и Азия! Европейците са все повече промити и скоро ще изчезнат

49

АНГЕЛ

преди 6 месеца

Предпочитам да вярвам на официалната бройка изнесена то Руското военно министерство. Тя е малко неточна защото са описани само Руските войници а не доброволците и мобилизираните Украински граждани с Руско самосъзнание от Донбас и Запорожието които съставляват не малък % от силите които се бият срещу Укронацистия. Руските властти с право неги описват защото това не са РУски граждани. Въпреки това като включиш и тях жертвите не надвишават 200к със сигурност

48

До 74

преди 6 месеца

Кой е наркомани? Ти ли си?

47

Анонимен

преди 6 месеца

Наркомана защо иска да мобилизира украинците в ЕС? В Украйна свърши ли пушечното месо?

46

Анонимен

преди 6 месеца

Изтрепахте руската армия, значи сте победители укри, остава да си върнете половината територия, ама надали :)))

45

Анонимен

преди 6 месеца

А бе, защо в Европарламетна предлагат да върнат украинците в Украйна да защитават Украйна от руснаците? В ЕС има всякакви бежанци, и всички им е гарантирано, че ще останат в ЕС и след 5 години ще им дадат гражданство, и никой не им казва - напускайте да защитавате страните си, а украинците искат да ги гонят да ги пращат да се бият на фронта? Що така бе? Какво става с успешното контранастъпление? Успя ли, успя ли успешното контранастъпление?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Не вярвам да са толкова. Ако беше така щяха да съборят Путин от властта. Не народа, а самите генерали.

43

Ако,русофилите

преди 6 месеца

Откога се извъдихте такива войнолюбци?Хората по света работят с години ,за да трансплантират органи,изкуствени сърца,за да спасят човешки живот.А в тая война едни диваци се убиват,при това и много деца.И няма никакво значение дали руснаци или украинци да дали повече жертви.Това са убити хора.

42

Европеец

преди 6 месеца

Руската армия направи на маймуни 800 000 армия на Укрия подготвяна 8 г от НАТО,направи на маймуни и НАТО и еврогейска Европа и залязваща Америка.Интересното обаче тепърва предстои !!!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Руските фашисти няма да издържат повече от три години като нац. социалиста хитлер.

40

Анонимен

преди 6 месеца

до Анонимен - Русия никога не е започвала война и не е нападала Украйна, Русия провежда спецална военна операция за спасяване на света от оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман диктатор Зеленски който иска да унищи света с оръжията си за масово унищожение.В Държавната Дума на Руската Федерация представиха доказателства за съществуването на оръжията за масово унищожение на побъркания наркоман Зеленски, депутат показа епруветка с прах от химическо оръжие за масово унищожение на побъркания диктатор-наркоман.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Те като се крият укрите, как точно са убили 350к, доста лъжат, ама никой не им верва вече :)))

38

Анонимен

преди 6 месеца

Жълтонаcpaните павeтници колко хора събраха вчера след оглушителната акция в социалните мрежи - За Украйна. За Европа. За свободата. За демокрацията - бре бре брееее! Всички на площада!

37

Анонимен

преди 6 месеца

Путин започна безумна братоубийствена война, в Европа, в 21 век . Светът никога няма да прости. Украинците никога няма да забравят, нито да простят.

36

Христо

преди 6 месеца

Те британците са ги бройки ама на сън ,а Украйна загуби само Украйна.

35

Анонимен

преди 6 месеца

За руснака човешкия живот не струва нищо. За Путин- още по-малко...

34

Анонимен

преди 6 месеца

За Путин нямали някаква нова диагноза,за фалита на Русия някакви новини,за изчерпаните ракети,танкове самолети и чипове няма ли данни?

33

Анонимен

преди 6 месеца

Затуйй се мисли вече за набор от европата. Че другите свършиха .

32

Анонимен

преди 6 месеца

Последната сводка на министерството на отбраната на Наглобритания е досущ като драсканиците на наглобританските учЕни. Сунакът плаща и получава заключения. Последната сводка на министерството на отбраната на Наглобритания съобщава ли, че само преди дни шефът на министерството на отбраната на Наглобритания едва не загина под удара на развилняла се с 3 салтa балистична ракета "Трайдънт II"?

31

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Руската армия беше загубила 350,000 души в РФ щеше да има Новъ Революция кът 1917 година!!!!! Та, ако хипотетично РФ е загубила 370,000 души то тогаз умножете тази цифра на минимум Четири и ще получите сумата само на убитите укропи, без ранените!!! Е, как ви съ вижда 1,400,000 души убити укропи и още окол 3-4 Милионъ ранени??? -))))