56

Анонимен

преди 4 месеца

Лицето Зеленски вкара в много сериен филм мирна Европа. САЩ искат война и нека да са готови. Сееш ветрове, жънеш бури!

55

Анонимен

преди 4 месеца

Путин като тийнейджър е бил напръскан от американски дрон с течност против растеж. Затова е такъв.

54

До 45

преди 4 месеца

Вие май не си давате сметка, че целта на Русия е точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023

53

Анонимен

преди 4 месеца

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УБИТИ УКРИ ТОЛКОВА ПО МАЛКО УКРОФАШИСТИ, ТОВА Е ЦЕЛТА НА СВО

52

Анонимен русофил

преди 4 месеца

Харесвам Путин , Митрофанова и Копейкин. Но най харесвам да дишам лепило.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Ако путин пробие Украйна и дойде тук, копейките първи че бегат на Запад от братушките и ще видят кво е! Rashki, go home!

50

Група джендърасти

преди 4 месеца

Група Джендърасти изгледаха видео от Авдиевка, как като факли горяха Брадлитата и Леопардите! Захвърлиха тротинетките и заклеймиха гей парада! Авдиевка лекува!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Авдеевка отдавна е руска. Там се води партизанска война от фашистките зеленски отряди по улиците.

48

Джудже 1.60см

преди 4 месеца

Луд фен съм на Путин щото съм същото джудженце като него

47

Чудите ли се!!?

преди 4 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Неолиbepacтията е болест. Тя трябва да бъде лекувана.

45

Лукчо

преди 4 месеца

Да спират производството на БМВ и Мерцедеси,да минават на трабанти и да произвеждат танкове.Стига са глезили гражданите си.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Руската армия е слаба, въпреки превъзходството си в боеприпаси, ракети, самолети и т. н.2 години не може да првземе градец отстоящ на 10км. от Донецк.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Путин има само една карта, това е заплахата от ядрена война, те иначе отдавна да са му цвъкнали главата :)))

42

Говорят си сами

преди 4 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото по рано вдигнат укрите бялото знаме толкова по добре за тях. Колкото повече продължават да играят а по свирката на онези които им показват по всевъзможен начин, че неин дреме вече, толкова по зле за тях!

40

Анонимен

преди 4 месеца

А НЯКОЙ ДА КАЖЕ ЗА ИЗБОМБВАНЕТО НА СБИРЩИНАТА УКРОНАЦИСТИ СЪБРАЛИ СЕ ВЪВ ЧЕСТ ЗА НАЗНАЧАВАНЕТО НА СИРСКИЙ ЗА ГЛАВКОМ. ЕДНО СВЪРТАЛИЩЕ ХВРЪКНАЛО ВЪВ ВЪЗДУХА ЗАЕДНО СЪС СВЪРТАЛЦИТЕ.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Жендърчета, съжалявам, но вашата Укроландия скоро няма да я има. Намерете си друга глynocт, по която да крякате от сутрин до вечер хахахха

38

До нарко жуже Зе

преди 4 месеца

Друсалка,май започнаха да те зобят с най-долнопробната дрога и започна съвсем да изпращяваш.Единственото,което можеш да направиш е да се намажеш обилно с вазелин и да ходиш да се молиш на Путин за пощада,това е.Но се съмнявам,че масов убиец-фашист ще бъде пощаден

37

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 36. Кой го интересува ?